Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat
Разгледай мнение
Аз съм нов във форума, но дори и за 2 дни се забелязва , че има няколко индивида , които скачат на персонални оценки без да имат идея за бекграунда на хората срешу тях. Аз мразя да шеравам персонална информация в анонимни форуми защото е безмислено. Ако някой толкова пък иска да се похвали с нешо има LinkdIn или в краен случай Фейса, където фактите са поне до някаква степен проверяеми. Тука хора пишат как продали 2-3 "апарта" през март, купили акции на Тесла миналата година и какво ли не, Аре моля Ви се спрете с тия wanabe излагации, Ако правите удари с невдижими имоти и акции първо нямаше да пишете в този форум защото щяхте да имате по-интересни неща за вършене и второ въобше нямаше да обсъждате апартаменти точно пък в България. Има примерно една камара хора на по 35 за които FIRE не е само акроним, но тяхния успех им е донесъл самочувствие и нямат нужда да си измислят паралелен живот по анонимни форуми.
Стойността на мението на човек зависи от кредибилитито му (потърсете в google credibility). Ако клошар на Витошка Ви каже , че сте looser бихте ли се засегнали ? А бихте ли се засегнали ако шефа или съпругата Ви Ви го кажат ? Вие сте в анонимен форум и Вашето кредибилити е 0 по дефиниция, при това положение личното Ви мнение за мен или за каквото и да е било има нулева стойност освен ако не е подплатено с някаква логика и факти, който са проверяеми и биха създали кредибилити. Така че , много Ви благодаря за оценките , но както вече казах, докато не добавите проверяеми факти те нямат стойност и можете да си ги заврете на тъмното място.
Коментар