Първоначално изпратено от pwise
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Demertsel Разгледай мнениезаможните хора в темата, вземете вкарайте някой лев, да вземат тия от инвестора да си ъпдейтнат UI на форума
изглежда доста допотен и остарял
купувате имоти за 500К, а пък пишете във форумна платформа за 5лв. не ви отива на стандарта
Възрастната дама, която отдава на 10 магазина и 5 банки, да не стиска, ми да дари едни 2-3 хилки, да се почувстваме и ние като на ревиерата - форумната
Без модерация - само директни псувни и обиди ще се затриват. Ако по-често пишещите искат да кажат и действаме.
- 2 Харесвания
Коментар
-
заможните хора в темата, вземете вкарайте някой лев, да вземат тия от инвестора да си ъпдейтнат UI на форума
изглежда доста допотен и остарял
купувате имоти за 500К, а пък пишете във форумна платформа за 5лв. не ви отива на стандарта
Възрастната дама, която отдава на 10 магазина и 5 банки, да не стиска, ми да дари едни 2-3 хилки, да се почувстваме и ние като на ревиерата - форумнатаLast edited by Demertsel; 03.06.2022, 15:13.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
Брокер казвам за да ме разберат хората ,важно е че тогава НИКОЙ ДОРИ не попита ,качвах и обяви тук ,хайде приемаме че не са били добри или не дотам изгодни и като цена и локации ,но никой дори не прояви интерес ако нещо излезе да пиша -ако толкова е имало реални действия или нещо сериозно от пишещите повишители
шегувам се, въпроса е риторичен
Всеки самоуважаващ се търговец има собствен имот.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Meandmyself Разгледай мнение
Аааа, не само. И психотест. И по двата параграфа бая народ ще отпадне.препоръка е
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнениеЕЦБ може да повиши лихвите по-рано от очакваното
03 Юни 2022 12:00 ЕЦБ може да повиши лихвите по-рано от очакваното
03 Юни 2022 12:00
Ден след повишаването на лихвите с 50 базисни точки от Европейската централна банка до края на годината, търговците сега залагат, че това ще стане до октомври, пише "Блумбърг".
Това е илюстрация на безпрецедентния натиск, пред който са изправени европейските политици, докато се опитват да овладеят растящата инфлация и еврото, което падна до най-ниското си ниво спрямо долара от 2017 г. миналия месец.
Докато служители на ЕЦБ отдавна сигнализираха, че предстои увеличение с четвърт пункт, някои членове на Управителния съвет предполагат, че е възможно по-голямо увеличение.
Движение от 50 базисни точки би съответствало на агресията на Федералния резерв на САЩ, който се увеличи с тази сума миналия месец. Шефовете на централните банки на Австрия, Латвия, Холандия и Словакия вече публично излъчиха възможността за такова увеличение.
„Увеличение с 50 базисни пункта би изпратило необходимия ясен сигнал, че ЕЦБ е сериозна за борбата с инфлацията“, каза в сряда австрийският управител Роберт Холцман. „Ясен сигнал за лихвените проценти също би помогнал за подкрепа на обменния курс на еврото. Слабото евро не е полезно на фронта на инфлацията
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
процеса едва сега започва с назряващата инфлация. Аз дори предполагам, че доста строители ще се откажат да продават к ще се преориентират само да отдават под наем, което ще постави основите на родните жилищни корпорации, като Воновия в Германия. Работодателите ще предлагат работа + жилище, така, че материала да се фокусира само да работи и да не мисли за глупости като покупка на имот. Съотношението 40/60 бързо ще бъде достигнато с новите цени и ограничено предлагане.Не ги обмисляте някои неща...
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
Чакай малко, нали уж там ти не беше брокер, а търговец??? (обясни откъде е разликата) Аз така или иначе в Явлена търговци не съм чувал да набират. Защото търговците следва да са отделни юридически лица. Ако пък не си бил търговец, а обикновен брокер, то защо беше нужно да лъжеш и да забравиш какви си ги плещил?
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
Безмислено е да се занимаваш с тези и знаеш ли защо ?
За малко бях брокер в Явлена и тогава разбрах че тези лаладжии изобщо не купуват нищо ,дори грам не проявиха интерес дори да попитат дали нещо може да изпадне -дребни факти но говорят много .Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение
Питай в понижителската тема. Там пръска навсякъде от умнотии и ще получиш отговора, който искаш да чуеш / почти сигурно грешен/.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pringles Разгледай мнениеhttps://www.economist.com/briefing/2...r-its-own-good
https://www.ft.com/content/90404d0b-...2-6e6ac594afe7
От текста разбирам, че дългосрочно лихвите ще останат ниски. Спестяването в кеш ще върви с разходи - дали ще е инфлация, данъци или такси, ефектът ще е същият. Защото все някой трябва да работи, никой не го интересуват спестителите.
03 Юни 2022 12:00 ЕЦБ може да повиши лихвите по-рано от очакваното
03 Юни 2022 12:00
Ден след повишаването на лихвите с 50 базисни точки от Европейската централна банка до края на годината, търговците сега залагат, че това ще стане до октомври, пише "Блумбърг".
Това е илюстрация на безпрецедентния натиск, пред който са изправени европейските политици, докато се опитват да овладеят растящата инфлация и еврото, което падна до най-ниското си ниво спрямо долара от 2017 г. миналия месец.
Докато служители на ЕЦБ отдавна сигнализираха, че предстои увеличение с четвърт пункт, някои членове на Управителния съвет предполагат, че е възможно по-голямо увеличение.
Движение от 50 базисни точки би съответствало на агресията на Федералния резерв на САЩ, който се увеличи с тази сума миналия месец. Шефовете на централните банки на Австрия, Латвия, Холандия и Словакия вече публично излъчиха възможността за такова увеличение.
„Увеличение с 50 базисни пункта би изпратило необходимия ясен сигнал, че ЕЦБ е сериозна за борбата с инфлацията“, каза в сряда австрийският управител Роберт Холцман. „Ясен сигнал за лихвените проценти също би помогнал за подкрепа на обменния курс на еврото. Слабото евро не е полезно на фронта на инфлацията
Коментар
-
Първоначално изпратено от Demertsel Разгледай мнениеФорумните брокери нещо се напъват да вдигат цените, но фактите са, че в щатите замразяват набирането на персонал
Илон Мъск иска съкращения от 10% на персонала.
Това как ще се отрази на цените, според вас?
https://cms.zerohedge.com/s3/files/i...?itok=JoBm0-J6
Коментар
-
Първоначално изпратено от Demertsel Разгледай мнениеФорумните брокери нещо се напъват да вдигат цените, но фактите са, че в щатите замразяват набирането на персонал
За малко бях брокер в Явлена и тогава разбрах че тези лаладжии изобщо не купуват нищо ,дори грам не проявиха интерес дори да попитат дали нещо може да изпадне -дребни факти но говорят много .
Коментар
-
Форумните брокери нещо се напъват да вдигат цените, но фактите са, че в щатите замразяват набирането на персонал
https://cms.zerohedge.com/s3/files/i...?itok=JoBm0-J6
Last edited by Demertsel; 03.06.2022, 14:22.
Коментар
-
Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение
Не го описах достатъчно ясно. За нови сгради ставаше въпрос , мисля всички, но може и да греша. Преди няколко месеца го бях чел и съм забравил детайлите.
Коментар
Коментар