If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Глупости, държавате печели ли когато парите не се въртят, а са на лихва в банка?
няма потребление, няма данъци...мъртвило.
Когато настъпи мъртвилото при ниски лихви е с няколко десетилетия по- дълго . Вярвам че на държавата и пука , дали ще се възстанови след 5 г или след 50 .
Лихви не се вдигат, защото никой няма полза от това. Елементарно е. Няма полза още повече мъртви пари да излизат от оборота и да се спестяват. Всички губат.
Искаш да кажеш , че с реален бизнес ще спечелиш повече отколкото чрез финансови манипулации или от лихвени % .
блиц цитира марица в интервю с пряко заинтересован = 'обективен анализ'
все едно да питаш на горубляне дали ще падне цената на коите на старо и дали да не идеш след 6м да огледаш пак
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Глупости, държавате печели ли когато парите не се въртят, а са на лихва в банка?
няма потребление, няма данъци...мъртвило.
истината е в цикличността, защото няма как да е вектор
евтиният кредит е хубав, но до време,а после прави така, че хора, които не могат да смятат харчат пари, които не могат да изкарат
в един момент води до кредитна спирала,инфлация,свръхпроизводство в определени сектори на икономиката, нелоялна конкуренция и тн и тн ... и става белята - генерално.
Лихви не се вдигат, защото никой няма полза от това. Елементарно е. Няма полза още повече мъртви пари да излизат от оборота и да се спестяват. Всички губат.
Напротив,точно обратното е. Всички печелят,защото има ценова стабилност.ГубЯт само спекулантите.
според мен в момента всички ангажирани по един или друг начин с финансите са нясно, че ще има много попарени (които сега смело теглят големи заеми), но това си е част от играта и после ще ни държи известно време.
Ползите са големи защото много паразити ще бъдат изритани и вместо да речем сега се имат за брокери/спекуланти ще отидат да работят в ЛИДЛ където им е мястото.
Как ти се струва това?
Па то в Лидъл си е оферта. И жилища ще им раздават скоро чух.
Лихви не се вдигат, защото никой няма полза от това. Елементарно е.
Ползите са големи защото много паразити ще бъдат изритани и вместо да речем сега се имат за брокери/спекуланти ще отидат да работят в ЛИДЛ където им е мястото.
Как ти се струва това?
Ако ти се заемеш с тази работа ще ми е интересно да видя как ми забъркваш бетона.
Еж 1, хора от обкръжението на бившия собственик ми се обаждат да ми рапортуват че са ми прехвърлили партидите. И да добавят между другото че съм взел имот който струва двойно-тройно. Но все пак беше неуреден. В това състояние може би.
Така е, нищо ново под слънцето. Това си е нормален цикъл. Новите не помнят, а на доста от преживелите го им е избледняла паметта.
лихви се вдигат, когато се вдигне рискът, а това ще се случи в един момент (рано или късно)
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар