IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение

Блокирам те. Изобщо не си прави труда да ми пишеш коментари, няма да ги виждам.
    Нещо лошо ли казах или попитах? Посипвам си главата с пепел и моля за извинение. Сега кой ще ни дава инфо в реално време за обявите?
    Last edited by bulgarian lev; 10.07.2023, 16:01.
    Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс

Коментар

• Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение

Ти наистина ли си оставил сървъра в БГ заради цената на тока в Германия, както твърдят злите езици?
      Блокирам те. Изобщо не си прави труда да ми пишеш коментари, няма да ги виждам.

Коментар

Само преди месец беше 17хх, явно бързо свикнахте с 18хх. А иначе писах, че 1900 ще мине през септември. Потърси в мненията ако се съмняваш. Но не се притеснявай и с 1900 ще свикнете. Свикване, свикване, свикване... даже взехте вече самоинициатива да проявявате и да чакате по-високите цени по-рано от предвиденото. Бравос.
        Тая същата справка ходи от 17хх до 18хх през няколко седмици. Не може да се говори за свикване. Тук брокитата имат голяма роля движението на справката, а какво е реално и на какви цени минават сделките е относително.

Коментар

• Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение

Блокирай всичко наред
          Така е прав си. В темата за повишението, всички повишители да бъдат блокирани, белким паднат пусти цени. И щраусите така се крият от опасностите, главата в пясъка и край, опасност няма.

Коментар

Пак ли взе ника на доктора? Що ме караш да го слагам и него в игнора? Разкарай се. Или си създай там един нов ник, да знам кого да блокирам.
            Ти наистина ли си оставил сървъра в БГ заради цената на тока в Германия, както твърдят злите езици?

Коментар

Пак ли взе ника на доктора? Що ме караш да го слагам и него в игнора? Разкарай се. Или си създай там един нов ник, да знам кого да блокирам.
              Блокирай всичко наред

Коментар

• Бюджет 250 хил., минимум 90 кв.м., за предпочитане първи етаж, локация максимално в центъра на Бургас и за предпочитане парк или гараж.

Повече във видеото на руски тук -

https://www.youtube.com/watch?v=2jYpzntJKYk

Коментар

Въпрос: Свикнахте ли всички с 2039та или има още хранещи надежди за 2029та?

Коментар

• Въпрос: Свикнахте ли всички с 2039та или има още хранещи надежди за 2029та?

Продава 2-СТАЕН в град София, Полигона - 70 кв.м / 130000 EUR :: imot.bg Обява Цените наистина падат, ето един имот за "без пари". Любителите на ЕПК нисък етаж да захлупват!
                    Last edited by bulgarian lev; 10.07.2023, 15:21.

Коментар

• Първоначално изпратено от Traicho_80 Разгледай мнение

Чакай малко, нали лафа ви беше, че го чакате да мине 1900, а не да падне под 1800?
                      Същото изречение е написано от небезизвестен участник в темата преди месец-два когато нивата бяха 1720 И 1900 ще стане, ей го на септември е след 2 месеца.
                      Last edited by bulgarian lev; 10.07.2023, 15:08.

Коментар

• Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение

Седларов, тая справка вече няколко месеца не качва над 1900, а май това чакаше....
                        Само преди месец беше 17хх, явно бързо свикнахте с 18хх. А иначе писах, че 1900 ще мине през септември. Потърси в мненията ако се съмняваш. Но не се притеснявай и с 1900 ще свикнете. Свикване, свикване, свикване... даже взехте вече самоинициатива да проявявате и да чакате по-високите цени по-рано от предвиденото. Бравос.

Коментар

• Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение

Имам приятел потърпевш от такива щения на инвеститора/преди време Ви разказах/. Сградата в Люлин май се води ама кой, нямам идея. Близо до западен парк. Та строителя/инвеститора, едно и също ФЛ с две ЮЛ изпълняващи функции строител- едното и инвеститор-другото.
                          Индексираха цената веднъж и след няколко месеца отново общо към 40% май.
                          Моя човек на първата индексация склони, но на втората се опъна....говориха няколко пъти, заплашваха се и миналата седмица строителя му звъннал, че връща парите заедно с 3% неустойка по договора с което го прекратява.
                          Ето затова казвам, че има или няма клауза за индексиране, клиента е от страната на булката. Освен, че поема целия риск да не се построи, ами поема и риска тъкмо да е готово, строителя да му каже дай още 40, защо не и повече % отгоре. Изходът е в договора да се заложи по-високо обезщетение при едностранно прекратяване.

Коментар

Да погледнем небезизвестната справка: https://www.imot.bg/9gylkb 1820. Вече месец не пада под 1800, като реално за тази средна цена има само в Ботунец, Фондови жилища, Малашевци и Филиповци. Сори за лошите новини, но това е положението, не ги правя аз.
                            Седларов, тая справка вече няколко месеца не качва над 1900, а май това чакаше....

Коментар

Да погледнем небезизвестната справка: https://www.imot.bg/9gylkb 1820. Вече месец не пада под 1800, като реално за тази средна цена има само в Ботунец, Фондови жилища, Малашевци и Филиповци. Сори за лошите новини, но това е положението, не ги правя аз.
                              Чакай малко, нали лафа ви беше, че го чакате да мине 1900, а не да падне под 1800?

Коментар

• Да погледнем небезизвестната справка: https://www.imot.bg/9gylkb 1820. Вече месец не пада под 1800, като реално за тази средна цена има само в Ботунец, Фондови жилища, Малашевци и Филиповци. Сори за лошите новини, но това е положението, не ги правя аз.

Коментар

Working...
                                X