Първоначално изпратено от ejonny2376
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Last edited by bulgarian lev; 10.07.2023, 16:01.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
- 2 Харесвания
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
Ти наистина ли си оставил сървъра в БГ заради цената на тока в Германия, както твърдят злите езици?
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
Само преди месец беше 17хх, явно бързо свикнахте с 18хх. А иначе писах, че 1900 ще мине през септември. Потърси в мненията ако се съмняваш. Но не се притеснявай и с 1900 ще свикнете. Свикване, свикване, свикване... даже взехте вече самоинициатива да проявявате и да чакате по-високите цени по-рано от предвиденото. Бравос.
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
Блокирай всичко наредОстанете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение
Пак ли взе ника на доктора? Що ме караш да го слагам и него в игнора? Разкарай се. Или си създай там един нов ник, да знам кого да блокирам.
Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение
Пак ли взе ника на доктора? Що ме караш да го слагам и него в игнора? Разкарай се. Или си създай там един нов ник, да знам кого да блокирам.
Коментар
-
Бюджет 250 хил., минимум 90 кв.м., за предпочитане първи етаж, локация максимално в центъра на Бургас и за предпочитане парк или гараж.
Повече във видеото на руски тук -
https://www.youtube.com/watch?v=2jYpzntJKYk
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнениеВъпрос: Свикнахте ли всички с 2039та или има още хранещи надежди за 2029та?
- 5 Харесвания
Коментар
-
Въпрос: Свикнахте ли всички с 2039та или има още хранещи надежди за 2029та?
Продава 2-СТАЕН в град София, Полигона - 70 кв.м / 130000 EUR :: imot.bg Обява Цените наистина падат, ето един имот за "без пари". Любителите на ЕПК нисък етаж да захлупват!Last edited by bulgarian lev; 10.07.2023, 15:21.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Traicho_80 Разгледай мнение
Чакай малко, нали лафа ви беше, че го чакате да мине 1900, а не да падне под 1800?Last edited by bulgarian lev; 10.07.2023, 15:08.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение
Седларов, тая справка вече няколко месеца не качва над 1900, а май това чакаше....Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение
Имам приятел потърпевш от такива щения на инвеститора/преди време Ви разказах/. Сградата в Люлин май се води ама кой, нямам идея. Близо до западен парк. Та строителя/инвеститора, едно и също ФЛ с две ЮЛ изпълняващи функции строител- едното и инвеститор-другото.
Индексираха цената веднъж и след няколко месеца отново общо към 40% май.
Моя човек на първата индексация склони, но на втората се опъна....говориха няколко пъти, заплашваха се и миналата седмица строителя му звъннал, че връща парите заедно с 3% неустойка по договора с което го прекратява.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнениеДа погледнем небезизвестната справка: https://www.imot.bg/9gylkb 1820. Вече месец не пада под 1800, като реално за тази средна цена има само в Ботунец, Фондови жилища, Малашевци и Филиповци. Сори за лошите новини, но това е положението, не ги правя аз.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнениеДа погледнем небезизвестната справка: https://www.imot.bg/9gylkb 1820. Вече месец не пада под 1800, като реално за тази средна цена има само в Ботунец, Фондови жилища, Малашевци и Филиповци. Сори за лошите новини, но това е положението, не ги правя аз.
Коментар
-
Да погледнем небезизвестната справка: https://www.imot.bg/9gylkb 1820. Вече месец не пада под 1800, като реално за тази средна цена има само в Ботунец, Фондови жилища, Малашевци и Филиповци. Сори за лошите новини, но това е положението, не ги правя аз.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
- 1 like
Коментар
Коментар