Добре че са жените в някои случаи, че да се напънат мъжете, иначе цял живот ще си свиркат
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от kinyalo Разгледай мнение
И какво е спечелила - въздухар с пилешки крака и 12-гoдишно BMW
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
Ако нямам парите да си купя, със сигурност бих живял в хубава квартира. По-добре 1000 лв наем на хубаво място, отколкото 2500 лв кредит за 30 год. на гадно място. Децата ако искат да имат нещо - да си купят! На мен баща ми ми е казал: аз съм длъжен да те образовам, но не съм длъжен да ти купувам кола или жилище.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bad_Bear Разгледай мнение
Ти би ли гледал семейство в жилище, което след няколко месеца на наемателя може му щукне, че трябва да освободиш? Това детски градини, училища...децата много по-трудно се адаптират. И в единия случай след като пораснат децата ще имат някакво наследство, а в другия ще трябва да градят от 0-та.
Коментар
-
Рискувала, инвестирала на "зелено" и спечелила.
Коментар
-
Аз пак да питам. Защо всеки трябва да купи жилище, за да създаде семейство? Има прекрасни жилища в най-добрите квартали на сф, обзаведени и готови за нанасяне на цени между 1000 и 1200 лв., до паркове, училища, детски градини. Защо всеки държи да има документ където да му пише името след 20~30 год. ?
Коментар
-
България е на 13-о място в света по ръст на цените на жилищата в началото на годината - Investor.bg
България е на 13-о място в света по ръст на цените на жилищата през първото тримесечие на 2023 г., сочат данни на консултантската компания Knight Frank. С покачване от 9,5% страната ни се нарежда преди Колумбия и след Израел.
А според понижителите от януари трябваше да започне спад... Нищо, няма начин да не познаят ако прогнозират спада през 2038ма за следващата година. Не губете кураж.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
Браво. Ама с тая атрактивна жена под наем ли живееш?Независимо ,че те е избрала пред по-заможни мъже,тя е имала увереност, че ще й осигуриш собствено жилище.
Собственото жилище е едно от най-важните неща за жените.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
Знаем, знаем, демографията е фактор. Затова и в БГ много от живеещите при родителите си евентуално ще станат собственици, чак при пенсиониране. Натам вървят нещата. Не визирам никого и не се заяждам, само констатирам посоката на развитие.
Цените на жилищата се влияят и от други фактори, така че по-малко ще се отрази демографският срив. Но за наемите ще е фатален.
- 1 like
Коментар
-
Мъж дет не може една жена да "навие" не е никакав мъж.
п.с женен съм и то преди да купя жилище. за атрактивна мома, която избра мен, пред много такива с много жилища, пари и коли, но сега не съжалява, защото в момента никой от тези кандидати не може да и осигури и 1% от стандарта, който аз и осигурявам.
Собственото жилище е едно от най-важните неща за жените.Last edited by mirodes; 10.07.2023, 18:25.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
Женен ли си,пич?Ако не си,да те светна,че жените не са много навити да живеят под наем и да гледат деца.Те си предпочитат да си подредят жилището по свой вкус.
Иначе за ерген животът под наем е за предпочитане.
Познавам семейства,които се разведоха,щото мъжът не поиска да купят жилище и живееха под наем.
п.с женен съм и то преди да купя жилище. за атрактивна мома, която избра мен, пред много такива с много жилища, пари и коли, но сега не съжалява, защото в момента никой от тези кандидати не може да и осигури и 1% от стандарта, който аз и осигурявам.
Last edited by better; 10.07.2023, 18:16.
- 1 like
Коментар
-
Ето там е още по-гадно, а вероятно при Дюри е същата отврат.
Настане вечер,
месец изгрее,
звезди обсипят
свода небесен,
Купчо на Левчо
бърбън досипва
подръпват от пурите
и от уредбата слушат
готина песен.Last edited by bulgarian lev; 10.07.2023, 19:49.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнениеВиж демографската пирамида и че под 30 години населението драстично намалява.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнениеХостели предлагат на младите хонконгци шанс за жилище - Investor.bg
Търсенето е голямо с петима кандидати за всеки апартамент, а критериите за подбор - строги с 200 часа общественополезен труд
Ехааа, днес там... Утре общественополезен труд и в БГ.
Коментар
Коментар