Първоначално изпратено от Bad_Bear
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
Щом и за това не мрънка,значи е ЖЕНАТА.Вземай я,прави й няколко деца и животъг ти ще се осмисли напълно. А пари и имоти може да трупаш паралелно с брака и отглеждането на децата.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bad_Bear Разгледай мнение
++++1000
Обаче го правят хитро. Споделям опита на приятели - първо да излезнат малко на квартирка, да видят как ще е съвместното съжителство. Ако си паснат, почват лека полека - ама то цял живот по квартири ли ще се влачим.
Коментар
-
Образованието преди 20г./предполагам, че си около 40те/ беше много рискова инвестиция. Тогава все още пипалата от Соца не бяха изтръгнати в частния сектор и за хубавите позиции се налагаше да имаш гръб. Но щом ти се е получило, супер. И все пак, няма лошо родителя да осигури жилище на младежта.
Разбира се, че не е лошо, стига да имаш възможност.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение
Абсолютно. Ти като адвокат знаеш най-добре. Юридически един мъж е с нулеви права след развода. А и преди това. Ако иска човек да създаде деца, има си начини и без брак и без обвързване. Но да си наденеш това тегло на главата....Не знам.
Коментар
-
Тук си прав.Размекнаха се мъжете в наши дни.И себе си включвам.
Коментар
-
Това го чета често у форума, но вкъщи не процедирахме така, и приятелката пак е доволна. При мен като стане въпрос за техника, коли и имоти, женски акъл не приемам, но няма как да не отчета, че и разликата в годините е сериозна.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение
А какъв мъж е това, една курва да определя дали да купува жилище или да не купува?
Като не и харесва - пътеките и при майка си. Гледам ги навсякъде около мен - уж големите мъжаги, а тръгнали след тъпата патка все едно е господ.
Навремето прадядо ми като се напиел и се прибира - цялата къща (жената и децата) бягат и се крият, щото оня млати здраво с кривака. Изкарал все така пиян-залян войните (балканска, междусъюзническа, първа световна), прибрал се от дойран и след една година се родил дядо ми, най-малкият син. И пак са станали на хора. А сега какво? Смешна работа.
На една жена не и ли вземеш страха още от рано, тежко ти.
Коментар
-
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение
Комплекси ли, завист ли.....не бива така. Не си виждал човека, а мнение имаш за него.
Другото е пределно ясно от мненията му.
Повярвай ми, няма за какво да му завиждам, а и съм си превъзмогнал комплексите
Коментар
-
Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнениее
А какъв мъж е това, една курва да определя дали да купува жилище или да не купува?
Като не и харесва - пътеките и при майка си. Гледам ги навсякъде около мен - уж големите мъжаги, а тръгнали след тъпата патка все едно е господ.
Навремето прадядо ми като се напиел и се прибира - цялата къща (жената и децата) бягат и се крият, щото оня млати здраво с кривака. И пак са станали на хора. А сега какво? Смешна работа.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от MorskiShop Разгледай мнениеДобре че са жените в някои случаи, че да се напънат мъжете, иначе цял живот ще си свиркат
Навремето прадядо ми като се напиел и се прибира - цялата къща (жената и децата) бягат и се крият, щото оня млати здраво с кривака. Изкарал все така пиян-залян войните (балканска, междусъюзническа, първа световна), прибрал се от дойран и след една година се родил дядо ми, най-малкият син. И пак са станали на хора. А сега какво? Смешна работа.
На една жена не и ли вземеш страха още от рано, тежко ти.Last edited by ejonny2376; 10.07.2023, 20:54.
Коментар
-
Ами редно си е семейството да има собствено жилище .Още повече като има и деца.Жените много си падат да правят ремонти и да аранжират дома. У нас всички мебели и обзавеждане се избират от жената. Само телевизорите от мен.Там знае,че посегне ли става лошо.
Коментар
-
++++1000
Обаче го правят хитро. Споделям опита на приятели - първо да излезнат малко на квартирка, да видят как ще е съвместното съжителство. Ако си паснат, почват лека полека - ама то цял живот по квартири ли ще се влачим. Утре, ако ни изгонят, а имахме деца, какво ще правим. И т.н. все тежки оръжия от женския арсенал. Няма как да устои човек, но жената за това е създадена - да изисква от мъжа. Иначе как вика Морския в предния пост - нямаше да има за какво да се напъваме.
Коментар
-
То и на мен не ми пука ако съм под наем ,ама на жените им пука. И то много. Така че като почне жена ти да мрънка щеш не щеш ще теглиш кредит и ще купиш жилище.
Обаче го правят хитро. Споделям опита на приятели - първо да излезнат малко на квартирка, да видят как ще е съвместното съжителство. Ако си паснат, почват лека полека - ама то цял живот по квартири ли ще се влачим. Утре, ако ни изгонят, а имахме деца, какво ще правим. И т.н. все тежки оръжия от женския арсенал. Няма как да устои човек, но жената за това е създадена - да изисква от мъжа. Иначе как вика Морския в предния пост - нямаше да има за какво да се напъваме.
Коментар
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
Ако нямам парите да си купя, със сигурност бих живял в хубава квартира. По-добре 1000 лв наем на хубаво място, отколкото 2500 лв кредит за 30 год. на гадно място. Децата ако искат да имат нещо - да си купят! На мен баща ми ми е казал: аз съм длъжен да те образовам, но не съм длъжен да ти купувам кола или жилище.
Коментар
Коментар