Първоначално изпратено от kinyalo
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
имам идея кой е жонката и не е гашник
не споделям значителна част от неговите виждания за света и България, но определено не е гашник.
И аз не обичах кочината в която сте превърнали България, но се завърнах и вместо да лая от квартирата, запретнах ръкави и започнах да чистя, плажа, покрай път, подгоних служба Екология към общината, накупих чували, плащам за извозване на събраната смет и тн...
Непрекъснато се боря с варненската измет дето си хвърля боклуците от колите по пътищата. Сигурно съм капка в морето, но колкото-толкова, насъбрах не малко последователи. А гашника нека си реве от квартирата. Единственото което има е наследствен обор от дядо му. Толкоз.Last edited by bulgarian lev; 10.07.2023, 22:33.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev
Искам, искам, искам, хахахахах, хахахахаха,
Голямата лъжлива уста има този който не праща ревизийки, а само лае като бездомна немска овчарка. Гашник с гашник.
не споделям значителна част от неговите виждания за света и България, но определено не е гашник.това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение
Тези, дето го вещаеха, не са Полакс, Кавръка или Джони. Това са изпокрилите се в миши дупки Лаконик и Гладния брокер, който търси в неуспешните си прогнозии, световни заговори За AMG- то няма какво да споменавам, там си трябва психологическа помощ... ВТОРАТА ПОЛОВИНА НА 2023Г. СПАД НИКАКЪВ!!!!!Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
- 1 like
Коментар
-
Тези, дето го вещаеха, не са Полакс, Кавръка или Джони. Това са изпокрилите се в миши дупки Лаконик и Гладния брокер, който търси в неуспешните си прогнозии, световни заговори За AMG- то няма какво да споменавам, там си трябва психологическа помощ... ВТОРАТА ПОЛОВИНА НА 2023Г. СПАД НИКАКЪВ!!!!!
ПП според мен чакат една категория като лъвчетата на Тонкин и ратко (не мисля, че той е от тях), които тепърва имат да изповядват зелените проекти, в които наскачаха сериозно през 21-22-ра, но е възможно и да подранят малко с повишението на лихвите в случай, че преценят, че въпросните лъвчета искат не искат ще теглят ипотечки .Last edited by bertram; 10.07.2023, 22:33.това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение
Дори и така да е пак не го познаваш и би трябвало мненията да не са толкова крайни...
А ти имай едно на ум за хора, които постоянно обясняват колко са успели в анонимен форум
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
Да де-ама познавам десетки хора с висше образование и то съвестно учили,които се реализираха в ниско платени професии. Включително има и юристи,които са зле материално.
Така че образованието изобщо не е гаранция за голям успех в живота .А ако си напред с два апартамента в София ,вече имаш сериозна основа,върху която да градишОстанете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
Е тя 2023та вече мина половината, а от спад няма и помен. Нооо.... ЗАЩО?!!!
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
Ако нямам парите да си купя, със сигурност бих живял в хубава квартира. По-добре 1000 лв наем на хубаво място, отколкото 2500 лв кредит за 30 год. на гадно място. Децата ако искат да имат нещо - да си купят! На мен баща ми ми е казал: аз съм длъжен да те образовам, но не съм длъжен да ти купувам кола или жилище.
Така че образованието изобщо не е гаранция за голям успех в живота .А ако си напред с два апартамента в София ,вече имаш сериозна основа,върху която да градиш
Коментар
-
Наемателите регистрират ли си настоящ адрес, а постоянен? Кой ще им даде и после да не може да ги отпише... Или си седят със селския/провансалски? А за ясла, а за държавна детска градина? Или ще го влачите детето по някакви измислени мизерни частни стайчета, където са натъпкани 20 деца на 20 квадрата цял ден? А после за качественото доказано държавно училище - вече не е като преди 15-20 години да направиш дарение и директора хоп троп приемат, ами си е за живущите с адреси в района на училището, а ако нямаш адресна няма училище - всичко си се вижда в кг.софия. Е ще имат места в Малашевци/Драз маала, Суходол. И прилично жилище в топ квартал излиза към 1000-1400лв на месец ипотеката, зависи от самоучастието де, което си е почти/равно на наем в района. На повечето българи, като гърците и италианците дома и семейството винаги са били на първо място и много важни - култура. При мултикултурните западнали общества наема е страхотна възможност за хора дошли от някъде си в немско примерно, да си живеят в голям град/мегаполис, да работят и да са се спасили от мизерията от където идват. И в София го има това, но имаме и много уникални условия привличащи и ще привличащи още много чужденци от "бели" държави да работят у нас, цените поне на хубавите места ще са винаги нагоре. Завършваме ремонта на Мадара - до тук без обзавеждане е 650е/м2 работа и материали.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от kinyalo Разгледай мнение
Той си е показвал снимка на краката и е споменавал "Бавареца" (поне десетина пъти).
Другото е пределно ясно от мненията му.
Повярвай ми, няма за какво да му завиждам, а и съм си превъзмогнал комплексите
- 1 like
Коментар
-
Нещо повече, те ръста отразен от найт франк, го именуват спад. В стари български учебници по медицина от края на 40-те / имам такъв/, се зове схизофренияОстанете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
Давай! Децата носят късмет. На мен след раждането ми потръгна още повече.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
Колкото по-млад направиш деца, толкова по-добре. А не като мен на дърти години да гледаш малки деца.А така ще имаш хоризонт и за повече деца, особено ако жена ти е млада. Така че не се чуди,а действай.
На моята приятелка бащата е така - майка й е млада, той по-възрастен. Учудващо, но и семейството и щерката са бетон. В началото очаквах daddy issues, но не ми се оправдаха прогнозите. Разбрах, че са се наточили да продават земи за да й вземат и на нея апарт. Предложих й да купим тоя на комшиите, които мислеха да продават, но се отказаха. Да се разширим още.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнениеБългария е на 13-о място в света по ръст на цените на жилищата в началото на годината - Investor.bg
България е на 13-о място в света по ръст на цените на жилищата през първото тримесечие на 2023 г., сочат данни на консултантската компания Knight Frank. С покачване от 9,5% страната ни се нарежда преди Колумбия и след Израел.
А според понижителите от януари трябваше да започне спад... Нищо, няма начин да не познаят ако прогнозират спада през 2038ма за следващата година. Не губете кураж.
- 1 like
Коментар
Коментар