Първоначално изпратено от SlonH
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
сметището е в душите на хора, които постоянно се сравнят с някой друг, бедни души, които търсят начин да се почустват значими, но науката е безсилна все още.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение
Дори и така да е пак не го познаваш и би трябвало мненията да не са толкова крайни...
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
В София сте накацали като чайки на бунище и дотам ви стига светогледа. За да има читав народ и държава не се живее на сметището. Капиш?
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
и аз мернах един много смущаващ разговор, между джони и бетерчо
където нещата опряха до разходи свързани с електричеството
и бетерчо му предложи да си наеме нещо там за 5-6$
предполагамобаче, че ние не сме наясно с цялата картинка, все пак не го познаваме,
като бъртрам, който "лма идея, кой е"Last edited by bulgarian lev; 10.07.2023, 23:13.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bad_Bear Разгледай мнение
Не знаех, че имаш наследници. Живи и здрави да са ти! И на теб все така да ти върви.
- 1 like
Коментар
-
а имаш ли идея, защо времето му минава в писане у форумо и четене на обяви за имоти
- 2 Харесвания
Коментар
-
радомир ще е по-натам и вероятно ще е ниско застрояване ако успее да се добре до статут на предградие, но е малко далечко
За София с всичките условности очаквам Терзиев - Бонев да успеят да укротят мутростроежите и безумието без инфраструктура да се строят жилища тип китайските мъртви градовеLast edited by bulgarian lev; 10.07.2023, 23:12.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
защото крети си има наследник, затова. Даже Крету поне беше купил имот в швабско, а Джони дори сървъра си не смее да пусне на немски ток в квартирата.
където нещата опряха до разходи свързани с електричеството
и бетерчо му предложи да си наеме нещо там за 5-6$
предполагам обаче, че ние не сме наясно с цялата картинка, все пак не го познаваме,
като бъртрам, който "лма идея, кой е"Last edited by ratten; 10.07.2023, 23:19.препоръка е
- 1 like
Коментар
-
а имаш ли идея, защо времето му минава в писане у форумо и четене на обяви за имоти
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение
Ти, да не мислиш, че аз не искам музиката да спре!! Даже стискам палци по бързо да стане. Точно срещу мен в Редута е зеленина, ама един идиот е решил да извива ръце на комшийка да строи, но слава Богу, тя не иска, та искам да спре безумното строителство и зеленината срещу моят имот да си остане, както се преборих парка зад апартамента на дъщеря ми да си остане непокътнат. Дано това са последните строителни изстъпления, дори с цената на имотите да паднат наполовина!
В Бургас строителството е в Меден рудник, за там нямам притеснения. Ще се притесня, ако почнат да строят из Радомир...
За София с всичките условности очаквам Терзиев - Бонев да успеят да укротят мутростроежите и безумието без инфраструктура да се строят жилища тип китайските мъртви градоветова мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
а имаш ли идея, защо времето му минава в писане у форумо и четене на обяви за имотиОстанете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
Браво Имал си основа и си надградил.Last edited by bulgarian lev; 10.07.2023, 22:53.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
аз мисля, че музиката ще спре 'на цяло' едва, когато банките преценят, че нови овци в кошарата няма да влязат или ще са значително по-малко от 2021-2022-ра и началото на 2023-та. Решат ли, че цикъла с ипотеките е достигнал предел ще стане интересно в неприятния смисъл на думата.
ПП според мен чакат една категория като лъвчетата на Тонкин и ратко (не мисля, че той е от тях), които тепърва имат да изповядват зелените проекти, в които наскачаха сериозно през 21-22-ра, но е възможно и да подранят малко с повишението на лихвите в случай, че преценят, че въпросните лъвчета искат не искат ще теглят ипотечки .
В Бургас строителството е в Меден рудник, за там нямам притеснения. Ще се притесня, ако почнат да строят из Радомир...Last edited by Bailor; 10.07.2023, 22:44.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение
Много вярно! Аз започнах с един апартамент в София 60м2. Сега имам общо повече от 460м2 квадрата застроена площ в София., още 400м2 застроена площ на до 50км. от София и 40м2 в Бургас. Общо 900м2. застроена площ.
Коментар
Коментар