Първоначално изпратено от mirodes
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнениеhttps://www.capital.bg/biznes/imoti/...mesechie_tozi/
94 процента от сделките в София са с ипотеки!!! Това е голяма изненада.
Единствено ипотекари за лично ползване за които все още се връзва сметката спрямо лихвите и плащаният наем
Това е момента на ребалансирането или тия с парите ще привикнат или тия дето имат за продаване ще клекнат
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнениеИзтрезняването застигна и Албенци. Уйдисах на малкия и резервирах 3 дена - 600 кинта на ден 5* на 1 ва линия, закуска и вечеря. Хотелът полупразен, курорта също, някои заведения изобщо не са отворили.
Цени
На обяд пилешко филе (риба нема) с черен ориз 27 кинта, леб нема (???!!!) наложи се да се поръча пица - 15 кинта, бургер с тъко филе 25 кинта, бира 7 кинта, другите не ги помня. Паркинг 20 кинта, комплект чадър и 2 шезлонга 27 кинта. Надуваем батут 15 мин, 10 лв.
Морето фрашкано с всякаква гад, умрели мравки, водорасли, тук таме малко найлон, водата мътна и мазна.
За тия паре в Турция получаваш.
Кристално чисто море.
Храна, коктейли, плодове - поднесено директно на плажа.
Мн по хубава храна, вкл и фрешове от нар.
Прясна риба.
Шезлонги и чадъри на полупразен плаж (тук се полага само 2 шез и 1 чадър зс стая).
+ още, но ме мързи да пиша.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от 6000 Разгледай мнение
Нема страшно тия са като котките прераждат се непрекъснато
Ето изчезне ортодокса или кретена появява ти се АМГ и ПетърчоОстанете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
https://www.capital.bg/biznes/imoti/...mesechie_tozi/
94 процента от сделките в София са с ипотеки!!! Това е голяма изненада.
Коментар
-
Първоначално изпратено от unimog Разгледай мнение
Последният мохикан? А сега накъде?Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
ама ти верно си мазохист
велинград на нова година
албена насред юли...
Коментар
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнениеИзтрезняването застигна и Албенци. Уйдисах на малкия и резервирах 3 дена - 600 кинта на ден 5* на 1 ва линия, закуска и вечеря. Хотелът полупразен, курорта също, някои заведения изобщо не са отворили.
Цени
На обяд пилешко филе (риба нема) с черен ориз 27 кинта, леб нема (???!!!) наложи се да се поръча пица - 15 кинта, бургер с тъко филе 25 кинта, бира 7 кинта, другите не ги помня. Паркинг 20 кинта, комплект чадър и 2 шезлонга 27 кинта. Надуваем батут 15 мин, 10 лв.
Морето фрашкано с всякаква гад, умрели мравки, водорасли, тук таме малко найлон, водата мътна и мазна.
Кристално чисто море.
Прясна риба.
Шезлонги и чадъри на полупразен плаж (тук се полага само 2 шез и 1 чадър зс стая).
+ още, но ме мързи да пиша.
велинград на нова година
албена насред юли...
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Изтрезняването застигна и Албенци. Уйдисах на малкия и резервирах 3 дена - 600 кинта на ден 5* на 1 ва линия, закуска и вечеря. Хотелът полупразен, курорта също, някои заведения изобщо не са отворили.
Цени
Кристално чисто море.
Прясна риба.
+ още, но ме мързи да пиша.Last edited by better; 14.07.2023, 21:12.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Колко изпаднал трябва да си, че да си правиш алтернстивен профил в анонимен форум, че да си лайкваш сам коментарите и да се подкрепяш сам. Егати nolife-ритеLast edited by MorskiShop; 14.07.2023, 20:19.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от 6000 Разгледай мнение
Напълно ги оправдавам и аз да бях сбъркал с толкова прогнозите за срива и аз сигурно щях да сменя ника
Его и Кавръка все някога ще познае ама няма тази тежест след като години на ред е бъркал
А тия се сменят на всеки 6 месеца и накрая някой все някой ще познае от "първият път"
Аз за един се сещам, а то винаги има и поне още един.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение
И уж нов ник, а знае цялата кореспонденция от 10г.
Его и Кавръка все някога ще познае ама няма тази тежест след като години на ред е бъркал
А тия се сменят на всеки 6 месеца и накрая някой все някой ще познае от "първият път"
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар