IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от SlonH Разгледай мнение

Не знам кой е Стоянчо, и аз говоря от личен опит защото имам имоти в изброените локации и съм пътувал ежедневно. Ако някой е с такава психика и не му пречи да е такси на жена и деца и да върти геврека всеки ден по два три часа хубаво, аз обичам всичко да ми е на пешеходно разстояние до 5-10 минутки. Ако си хоум офис е добре в някое село до момента в който имаш деца, тогава пак трябва да ходиш в града или да им станеш личен шофер, егати живота... За пенсионери, художници, софтуерни, някой от аутсорса и подобни без деца е супер на село, на морето и т.н.
    Има решение и на този проблем-живееш в къща на село и наемаш жилище в близост до училището или детската градина на децата. Сутрин всички заминавате в града, като някой от семейството свърши по-рано работа или училище отива в наетото жилище и вечер всички се прибирате заедно с колата.И тъй като няма да се живее постоянно в това жилище не е проблем и да е по-малко по площ и така да се плати по-малък наем.
    Аз така ще направя тази година.

Коментар

• Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнение

Стоянчо и ти се вцепенил от спада и говориш за пореден път глупости.
      Аз говоря от личен опит,ти ми казваш ,че греша . На очите ли си да вярвам или на теб?
      Писал съм ,"според зависи локацията " .Нещо което не си прочел,но бързаш да се изказваш "умно"
      Не знам кой е Стоянчо, и аз говоря от личен опит защото имам имоти в изброените локации и съм пътувал ежедневно. Ако някой е с такава психика и не му пречи да е такси на жена и деца и да върти геврека всеки ден по два три часа хубаво, аз обичам всичко да ми е на пешеходно разстояние до 5-10 минутки. Ако си хоум офис е добре в някое село до момента в който имаш деца, тогава пак трябва да ходиш в града или да им станеш личен шофер, егати живота... За пенсионери, художници, софтуерни, някой от аутсорса и подобни без деца е супер на село, на морето и т.н.

Коментар

• Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
        Роботите дойдоха за ви изхвърлят от работа. Да му мислят робите с кредите.
        Крайно време беше.

Коментар

• Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение

Това е тъжната картина на родната действителност.

Хубав ли стана ремонта в Априлци? Във възрожденски стил ли е вътре?
          Да. Всичко е камък и дърво. Нула ПДЧ. Не съм ходил обаче все още да го видя как е станало.

Коментар

• Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение

Германците горчиво съжаляват че са дошли в тази беднотия още след първата седмица. Някои от тях си продават имуществото и отиват в България уж за по-добър живот, за по-евтино и.т.н. А то какво се оказва? Пътища с дупки като кратери, обезлюдени села с по някоя куца баба останала там, крадливи цигани, административно безумие (невъзможност буквално на един чужденец да се оправи с бумащините и с неграмотните служители там), безобразно към неналично медицинско обслужване. А пък като влезят в Лидъл-а и изчезва последната надежда - оказва се, че дори храната е по-скъпа от Германия.
            Това е тъжната картина на родната действителност.

Хубав ли стана ремонта в Априлци? Във възрожденски стил ли е вътре?

Коментар

Прав си.
              Вероятно си гледал по ТВ разни полуобезлюдени БГ села, населени с по 15-20 германци или други европейци на възраст вече, изкупили 20-30 къщи в това село .За тях говоря,но те са много малко като %

Може,нямам идея,но конкретно не съм говорил за София,Перник или подобни гета
              Германците горчиво съжаляват че са дошли в тази беднотия още след първата седмица. Някои от тях си продават имуществото и отиват в България уж за по-добър живот, за по-евтино и.т.н. А то какво се оказва? Пътища с дупки като кратери, обезлюдени села с по някоя куца баба останала там, крадливи цигани, административно безумие (невъзможност буквално на един чужденец да се оправи с бумащините и с неграмотните служители там), безобразно към неналично медицинско обслужване. А пък като влезят в Лидъл-а и изчезва последната надежда - оказва се, че дори храната е по-скъпа от Германия.

Коментар

Кой ще се грижи за тези западни пенсионери? Болници в градове затварят, поради липсеа на лекари ти за села говориш.
                Ето, Ловешката болница остана без сума отделения. И АГ затвориха, двама-трима лекари имаше, избегаха в Плевен по частните болници. Това са нормални процеси свързани със сбърканата политика на заплащане и финансиране.
                Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс

Коментар

• Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение

Конкретно пернишките села и села от рода на Подгомер, Яна, Чурек и т.н. не стават за постоянно живеене и пътуване до София.
                  Нещо си обединил Лом и Лондон. Подгумер е на 1км. над северната дъга на околовръстното шосе.

Коментар

• Роботите дойдоха за ви изхвърлят от работа. Да му мислят робите с кредите.

Коментар

• Първоначално изпратено от nradev1111 Разгледай мнение

Да и 20% от ипотекарите изгърмеха 2008г.То не беха предоговряния и разсрочвания.Доста хора живяха мизерно няколко години за да си обслужват кредита.
                      Ако приемем, че ще има огледален сценарий на 2008-ма, при покупки с ипотека в София около 50%, и изгърмят 20% от ипотекарите, това прави 5% от купувачите при най-тежка рецесия . За страната няма и 1%. За тях ли толкова жално виете?

Коментар

• Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение

В близкото Подгумер, над околовръстното на София се строят или вече са се построили над 70 нови къщи, половината на IT с модерни термопомпи и смарт хоум системи. Във всяка са вложени поне 1млн. Сега като сгънат ай титата, ще чакам щедри дискаунти.
                        Писах им и аз. Колко къщи видях на бивши мпи съученици, познати. В малки градове, че даже и села. Поне по милион лева са вложили. Пероня чека в столица имоти по 1000€ квадрата.
                        Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс

Коментар

• Изкуствения интелект ще остави милиони без работа в сферата на агрохимията.

https://www.youtube.com/watch?v=sV0cR_Nhac0

Коментар

Кой ще се грижи за тези западни пенсионери? Болници в градове затварят, поради липсеа на лекари ти за села говориш.
                            Прав си.
                            Вероятно си гледал по ТВ разни полуобезлюдени БГ села, населени с по 15-20 германци или други европейци на възраст вече, изкупили 20-30 къщи в това село .За тях говоря,но те са много малко като %

Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
                            Конкретно пернишките села и села от рода на Подгомер, Яна, Чурек и т.н. не стават за постоянно живеене и пътуване до София.
                            Може,нямам идея,но конкретно не съм говорил за София,Перник или подобни гета
                            Last edited by petrg5s; 18.07.2023, 11:21.

Коментар

Ти да не пътуваш за 15 мин в тези задръствания,а ?
                              Според зависи локацията ,човек живееш извън СФ или големите градове,може да стигне до раб.си място вътре в града,ПО-БЪРЗО отколкото ти ,който живееш там.

Коментар

• Първоначално изпратено от nradev1111 Разгледай мнение

Да и 20% от ипотекарите изгърмеха 2008г.То не беха предоговряния и разсрочвания.Доста хора живяха мизерно няколко години за да си обслужват кредита.
                                Точно тогава купих от изгърмял ипотекар. След това, идваха всякакви мутри да го търсят.
                                Роби, хубаво си направете сметка. Ако не плащате освен че губите имота, имате и борч, който го търсят чрез мутри.

Коментар

Working...
                                X