Първоначално изпратено от mirodes
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
Ми тука и на боклуците нямало дискаунт, според тях.
Според сайта Нумбео цените на хранителните стоки в Лондон са с 42 процента по-високи,отколкото в София.
Вярвам на Нумбео,не на някакви пристрастни гастери,които мизерстват в чужбина.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнениеECB-lid Knot: renteverhoging na juli 'nog geen zekerheid' (msn.com)
Изглежда, че ЕЦБ май няма да вдига основната лихва след юли. После ще започнат да ни подготвят за новото печатане и от догодина пак лихви 0 + QE 3.
https://en.wikipedia.org/wiki/Bear_S...ree%20founders.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
Като купуват боклуци на дискаунт ще им е по-евтино.
Коментар
-
Вчера едни познати, казаха, че в маркетите в Англия е доста по евтино от тук.
Коментар
-
ECB-lid Knot: renteverhoging na juli 'nog geen zekerheid' (msn.com)
Изглежда, че ЕЦБ май няма да вдига основната лихва след юли. После ще започнат да ни подготвят за новото печатане и от догодина пак лихви 0 + QE 3.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
- 1 like
Коментар
-
Вчера едни познати, казаха, че в маркетите в Англия е доста по евтино от тук.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение
Ако приемем, че ще има огледален сценарий на 2008-ма, при покупки с ипотека в София около 50%, и изгърмят 20% от ипотекарите, това прави 5% от купувачите при най-тежка рецесия . За страната няма и 1%. За тях ли толкова жално виете?
Коментар
-
Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение
Германците горчиво съжаляват че са дошли в тази беднотия още след първата седмица. Някои от тях си продават имуществото и отиват в България уж за по-добър живот, за по-евтино и.т.н. А то какво се оказва? Пътища с дупки като кратери, обезлюдени села с по някоя куца баба останала там, крадливи цигани, административно безумие (невъзможност буквално на един чужденец да се оправи с бумащините и с неграмотните служители там), безобразно към неналично медицинско обслужване. А пък като влезят в Лидъл-а и изчезва последната надежда - оказва се, че дори храната е по-скъпа от Германия.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
Ето, Ловешката болница остана без сума отделения. И АГ затвориха, двама-трима лекари имаше, избегаха в Плевен по частните болници. Това са нормални процеси свързани със сбърканата политика на заплащане и финансиране.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от SlonH Разгледай мнение
Не знам кой е Стоянчо, и аз говоря от личен опит защото имам имоти в изброените локации и съм пътувал ежедневно. Ако някой е с такава психика и не му пречи да е такси на жена и деца и да върти геврека всеки ден по два три часа хубаво, аз обичам всичко да ми е на пешеходно разстояние до 5-10 минутки. Ако си хоум офис е добре в някое село до момента в който имаш деца, тогава пак трябва да ходиш в града или да им станеш личен шофер, егати живота... За пенсионери, художници, софтуерни, някой от аутсорса и подобни без деца е супер на село, на морето и т.н.
Аз така ще направя тази година.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнение
Стоянчо и ти се вцепенил от спада и говориш за пореден път глупости.
Аз говоря от личен опит,ти ми казваш ,че греша . На очите ли си да вярвам или на теб?
Писал съм ,"според зависи локацията " .Нещо което не си прочел,но бързаш да се изказваш "умно"
- 6 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнениеРоботите дойдоха за ви изхвърлят от работа. Да му мислят робите с кредите.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
Това е тъжната картина на родната действителност.
Хубав ли стана ремонта в Априлци? Във възрожденски стил ли е вътре?
- 1 like
Коментар
Коментар