Първоначално изпратено от Traicho_80
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от 6000 Разгледай мнение
митак както винаги ти се губят някои моменти - Ти въпросният срив го чакаш вече няколко години това би трябвало да те наведе на мисълта че явно нещо в концепцията ти е сбъркано
Да в момента няма смисъл да се купува няма смисъл и да се ремонтира, но това води до по малко новопоявяващи се имоти под наем на пазара
в следствие на горното пазарът ще търси пресечна точка - наемите ще вървят леко нагоре цените на имотите ще вървят леко на долу
но тия полюции дето чакате за сривове над 30-40% няма как да станат
Други пък стискат един кеш който не стига и за жилище в провинцията и се надяват специално за тях да има евтини имоти. Аз се чудя що за сбъркано мислене.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение
Защо си толкова неграмотен, също питах твоето министерство, не може неграмотни хора да взимят една шапка пари!
Не е една шапка, а е шапка и половина!
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнение
Успокой се малко, че като гледам истерията не ти мърда!
Къде била дефлацията - ми там, дебне зад ъгъла!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Traicho_80 Разгледай мнение
Да, искам, но първо си чакам уволнението! Колко пъти ми "обещаваше"?
Коментар
-
Дефлацията къде е?... Къде е дефлацията?
Къде била дефлацията - ми там, дебне зад ъгъла!Last edited by RUBLA; 13.09.2023, 12:53.
Коментар
-
Аз също те бях питал приблизително какво работиш, но ти удобно замълча! Обаче си наглец и искаш колегата да ти каже с точност в кой университет преподава!
Това е висша форма на безочие!
Коментар
-
Как да ти кажа, като съм пенсионер? Глупакът, обаче, който се прави на преподавател имам властта да му отнема имагинерната титла, искаш ли да видиш? Няма такова подобие на професор, отнемането ще се помни!
p.s. Сега пък пенсионер... Добре де, поне подскажи какво заработваш след пенсия (без наемите)?Last edited by Traicho_80; 12.09.2023, 23:47.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 6000 Разгледай мнение
митак както винаги ти се губят някои моменти - Ти въпросният срив го чакаш вече няколко години това би трябвало да те наведе на мисълта че явно нещо в концепцията ти е сбъркано
Да в момента няма смисъл да се купува няма смисъл и да се ремонтира, но това води до по малко новопоявяващи се имоти под наем на пазара
в следствие на горното пазарът ще търси пресечна точка - наемите ще вървят леко нагоре цените на имотите ще вървят леко на долу
но тия полюции дето чакате за сривове над 30-40% няма как да станат
- 3 Харесвания
Коментар
-
Аз също те бях питал приблизително какво работиш, но ти удобно замълча! Обаче си наглец и искаш колегата да ти каже с точност в кой университет преподава!
Това е висша форма на безочие!Last edited by Bailor; 12.09.2023, 23:42.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнение
Спри се малко...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнениеЗащо Юлката крие къде преподава????? Нали е престижно да кажеш, аз съм преподавател еди къде си. Защо го крие, като държавна тайна? Всеки учен би се афиширал, не да се крие, като партизанин!!!!
Това е висша форма на безочие!
Коментар
-
Да не говорим, че и дефлация сънуват! Добре, че има и истински икономисти, не комунисти, като Юлката, които си въобразяват, че комунизма ще пребъде
Спри се малко.....
Коментар
Коментар