If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Ако мога още 3 да пласирам. Сума пари са вложени в тях, а можеха да бъдат вложени в апарти в София, които да носят доход в продължение на 30 г. до момента.
Поне си осъзнал грешката си. Сума народ набиват яко пари по кирпичи и плетенарки по села и паланки с мечти за селски живот. Наливат пари в каца без дъно. Накрая с мазоли и разбити мечти си отиват от този свят, всичко се руши и буренясва, защото младите нямат тези мечти. Те искат в Сф. апартаменти и наемчета да капят:-)
много се объркаха тук ролите
понижителите надуват цените и ходят по огледи
повишителите се оплакват, че цените са високи и не купуват
криптомилоинери сравняват байхойан с имотиту по ръст на цените
ще има май големо мяу скоро...при жабетата
Нали Джонката го е стегнал и е нормално да е завишил цената.
А Кавръков хич не познава, въпреки че ми е приятел,
Аз съм доволен, че по време на предишния бум 2017-2020 г. успях да си пласирам 3 провинциални имота.
Ако мога още 3 да пласирам. Сума пари са вложени в тях, а можеха да бъдат вложени в апарти в София, които да носят доход в продължение на 30 г. до момента.
евго твоя старец е бил истински имотен магнат, бре
Аз съм доволен, че по време на предишния бум 2017-2020 г. успях да си пласирам 3 провинциални имота.
Tова не е предишния бум, а началото на сегашния. Ако беше истински повишител нямаше да правиш тази новака грешка. Е виж останалите във форума изчакаха и какви пари направиха (на хартия).
Едно време какви понижители имаше... Сегашните са скрити повишители, ей го накавръков вече 3та година държи етажа от къщата на цена х3 от пазарната, джонката му рече макс 30К, сега обаче сам джонката стана повишител на цените в Априлци, сложил цена на дедовия плевник/кокошкарник 51К, а и двамата искат цени - 50% у София. Селски тарикати.
Как пък реши, че пазарната на кавръковия имот е 1/3 от това, което иска? Много си далеч от истината....сефте.
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Ръстът на цените на жилищата у нас отново е станал двуцифрен на годишна база през второто тримесечие, достигайки 10,7% след забавянето до 9,5 на сто в началото на годината. Само за едно тримесечие цените са нараснали с 4,3% спрямо едва 1,6 на сто през първите три месеца на тази година. Това показват данни на Националния статистически институт (НСИ).
===2039===
Как е възможно?! Докога в Инвестор ще толерират подобни новини?! Кой ще ни върне жабетата?
Едно време какви понижители имаше... Сегашните са скрити повишители, ей го накавръков вече 3та година държи етажа от къщата на цена х3 от пазарната, джонката му рече макс 30К, сега обаче сам джонката стана повишител на цените в Априлци, сложил цена на дедовия плевник/кокошкарник 51К, а и двамата искат цени - 50% у София. Селски тарикати.
Коментар