Първоначално изпратено от ratten
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от два_таралежа Разгледай мнениеТърсех си етаж от къща и попаднах на тази обява:
[ATTACH=CONFIG]n4117867[/ATTACH]А
Виждам, че за 2 години обявата е посетена цели 149 пъти. Понеже и преди сме дискутирали обявата заради нереално високата и цена, допускам, че 147 пъти посещенията са от съфорумци в темата.
Чудя се, толкова ли не вдява продавача, че исканата цена е 3-4 пъти над цените за подобни имоти в района или просто целта е да вдига средната цена. Ако аз бях брокер на този продавач, щях да го посъветвам да свали цената или щях да сваля обявата и да се откажа от продажбата с такъв твърдоглав клиент.
там цените растат заради бума в хоби земеделиетопрепоръка е
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от два_таралежа Разгледай мнение
+1, обаче ние с Левчо имаме брокер тук от форума, който си разбира от работата и си заслужава всяка стотинка.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Търсех си етаж от къща и попаднах на тази обява:
А
Виждам, че за 2 години обявата е посетена цели 149 пъти. Понеже и преди сме дискутирали обявата заради нереално високата и цена, допускам, че 147 пъти посещенията са от съфорумци в темата.
Чудя се, толкова ли не вдява продавача, че исканата цена е 3-4 пъти над цените за подобни имоти в района или просто целта е да вдига средната цена. Ако аз бях брокер на този продавач, щях да го посъветвам да свали цената или щях да сваля обявата и да се откажа от продажбата с такъв твърдоглав клиент.
- 6 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от ivanvg93 Разгледай мнение
На 100% потвърждавам, моят опит е същият. Другата класика е, че после целогодишно ти звънят някакъв си имот дали е актуален. Нито ги знаеш кои са, нито някога си работил с тях, нито искаш да работиш с тях, нито имаш обява. Псуваш, блокираш -- и ти звънят от нов номер след това същите.
Задължително питам от коя агенция са. Най-дълбоките септични ями са: Революшън Естейт, Пандора, Хевън Хоумс, Титан Пропъртис, Калиста, Артемис, Имотен Център. Там 100% от обажданията са набирателни или с неквалифицирани клиенти. Задължително трябва да се отказва оглед на тези животни и да се блокират.
Другите агенции, въпреки че не са споменати, до една се опитват да измуфтят двоен комисион. Нещо като адвокат да представлява и ответника, и ищеца найс, а? И като им кажеш, че не плащаш комисион, се правят на обидени, че не сме уважавали труда им. Ай сиктир, до момента не съм плащал на брокер, няма и да го направя. Има и разбрани хора от тях, но в 90% от случаите са безполезни и пречат.
никога няма да намериш такъв сред собствениците на агенцияпрепоръка е
Коментар
-
Първоначално изпратено от Дюри Разгледай мнениеБонвиван1, много далеч съм от мисълта ,че нямаш пари. Попита какво е мнението ми и ти го написах. Не казвам ,че съм права защото апартаментите ми са отдадени на дипломати ,а малкия на семейство което е регистрирано при родителите на жената в съседен блок и нямам този проблем за сега.
Брокерите в голямата си част са точно такива каквито ги описваш, е има хора от тях които работят професионално и когато ги намериш е добре да работиш само с такива.
Щом и Кавръков е бил брокер, смятай колко е нисък ценза
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от unimog Разгледай мнение07:00 USD MBA 30-Year Mortgage Rate 7.53% 7.41%
Кога?
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от ivanvg93 Разгледай мнение
На 100% потвърждавам, моят опит е същият. Другата класика е, че после целогодишно ти звънят някакъв си имот дали е актуален. Нито ги знаеш кои са, нито някога си работил с тях, нито искаш да работиш с тях, нито имаш обява. Псуваш, блокираш -- и ти звънят от нов номер след това същите.
Задължително питам от коя агенция са. Най-дълбоките септични ями са: Революшън Естейт, Пандора, Хевън Хоумс, Титан Пропъртис, Калиста, Артемис, Имотен Център. Там 100% от обажданията са набирателни или с неквалифицирани клиенти. Задължително трябва да се отказва оглед на тези животни и да се блокират.
Другите агенции, въпреки че не са споменати, до една се опитват да измуфтят двоен комисион. Нещо като адвокат да представлява и ответника, и ищеца найс, а? И като им кажеш, че не плащаш комисион, се правят на обидени, че не сме уважавали труда им. Ай сиктир, до момента не съм плащал на брокер, няма и да го направя. Има и разбрани хора от тях, но в 90% от случаите са безполезни и пречат.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Mortgage demand drops to the lowest level since 1996, as interest rates head toward 8%
https://www.cnbc.com/2023/10/04/mort...ince-1996.html
Коментар
-
Първоначално изпратено от Thrace Разгледай мнение
Недей да обиждаш така половината от форума
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от pwise Разгледай мнение
Мдаа брокерите са най-наглото и некадърно племе по нашите ширини - гнусни, мазни, лъжливи тъпанари са 99%.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Бонвиван1, много далеч съм от мисълта ,че нямаш пари. Попита какво е мнението ми и ти го написах. Не казвам ,че съм права защото апартаментите ми са отдадени на дипломати ,а малкия на семейство което е регистрирано при родителите на жената в съседен блок и нямам този проблем за сега.
Брокерите в голямата си част са точно такива каквито ги описваш, е има хора от тях които работят професионално и когато ги намериш е добре да работиш само с такива.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от БОНВИВАН1 Разгледай мнение
Дюри, аз пари си имам предостатъчно. Не бих разрешил адресна регистрация и срещу 10 депозита. Знаеш предполагам какви нагли брокери има. Пускаш обава като частно лице, че отдаваш имот и предпочиташ частни лица, а ако брокер се свърже с теб с реален клиент не даваш комисионна.
Познай какво става: за 24 часа имаш над 100 обаждания от брокери, 50% от тях уж не са прочели условието за липса на комисионна-системата така им го давала:-)))
Другите 50% пипат по-меко и казат: ако сте доволни от мен ще дадете 25% от наема или колкото прецените:-))))))))))
След като пак ударят на камък и обърнат плочата почват да се интересеват какви наематели бих предпочел.
Узнават, че не приемам домашни любимци и чужденци. За предпочитане сам мъж. По-натам класацията е двойка или семейство БЕЗ деца. В краен случай жена.
И познайте!!!
Брокерите ми водят бесарабски българи, украинци, руснаци, черни французи, араби, кучета, котки..
Нагли до безобразие брокерези. Имам си отделен тел номер с който отдавам НИ и такива брокери и агенции ги блокирам. Няма оправия от брокери!
Та Дюри, имал съм предложения и за 5 и за 10 депозита, обаче не винаги всичко е пари. Има и морал.
Другите агенции, въпреки че не са споменати, до една се опитват да измуфтят двоен комисион. Нещо като адвокат да представлява и ответника, и ищеца найс, а? И като им кажеш, че не плащаш комисион, се правят на обидени, че не сме уважавали труда им. Ай сиктир, до момента не съм плащал на брокер, няма и да го направя. Има и разбрани хора от тях, но в 90% от случаите са безполезни и пречат.Last edited by ivanvg93; 04.10.2023, 18:52.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнение
Тук съм на 100% съгласен с теб.Моя опит е същия.Десетки и стотици блокирани и извират отнякъде други и други.Откъде толкова много ,иди разбери Но вече са и много гладни, освирепяват и им падат и малкото задържки които имат. Пази се от тея хиени !
Явно омразата ни към паразити-брокери е обща.
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар