Как е понижители?
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от 6000 Разгледай мнение
За София си напълно прав
Наличието в темата на хора като Трачо Кавръка Петърчо и сие ми вдъхва нужното спокойствие
Изчезнат ли хората като тях икебана ни е работата
но хора като професорчето, бъртрам и другите закостенели наематели,
са достойни за уважение.
та те дори безплатно, за едното голо самолюбие пращат ганчовците по квартири и децки.препоръка е
- 6 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
това няма никога да стане
- 7 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
това няма никога да стане
Наличието в темата на хора като Трачо Кавръка Петърчо и сие ми вдъхва нужното спокойствие
Изчезнат ли хората като тях икебана ни е работата
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от 6000 Разгледай мнение
Трайчо не е важно дали цените ще се качват или падат важното е да има хора дето да чакат да паднат
Изчезнат ли тези хора играта е приключилапрепоръка е
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
Да, като паднат и ние панически ще се втурнем да продаваме. Баш така ще стане.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Повишението на цените на новите апартаменти в Пловдив е със 108% спрямо 2015 г.
https://blitz.bg/ikonomika/imoten-uz...ews979388.html
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение
Ти твоята незаконна барака на колко я оценяваш, че си тръгнал да коментираш Кавръка и неговия етаж?Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
- 2 Харесвания
Коментар
-
AMA KAK TAKA?!
Пазарите прогнозират лихвите да останат на това ниво поне в следващите 6 години.
Да слушаме изчисленията на най големите банки и финансови институции, които застават със собствените пари зад своите прогнози, или местните брокерчета, които искат просто да отбележат сделка и да бягат.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Thrace Разгледай мнениеИмотаджиите, знаейки, че последните пирони в ковчега на имотния пазар ще бъдат поставени утре, когато агенция по заетостта публикува статистика за безработицата, а във вторник НСИ - за банкрути.
Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Дюри Разгледай мнение
Абсолютно убедена съм за това. Преживявала съм го вече и не ме интересува по принцип. Паднат ли може да се излъжа да купя още нещо въпреки ,че вече имоти не ми трябват, но се събират доста пари от наемите, та може и да прекупя нещо.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Traicho_80 Разгледай мнение
Сигурна ли си, че ти е все едно дали цените на имотите ще паднат или ще се качват?
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Traicho_80 Разгледай мнение
Сигурна ли си, че ти е все едно дали цените на имотите ще паднат или ще се качват?
Изчезнат ли тези хора играта е приключила
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Дюри Разгледай мнение
Хората, които имаме имоти изобщо не ни интересува това което пишеш. Имотите си ги имаме, даваме ги под наем и си прибираме наемите. Защо да се притесняваме АЗ или НСИ каква статистика ще пусне ? От това се интересуват олимпийците ,надявайки се ,че цените накрая ще паднат и те ще се домогнат накрая да станат имотаджии
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от два_таралежа Разгледай мнение
Ох, добре че е купил акции, а не имот. Значи всичко е наред и цените на имотите ще продължат да се покачват с изключение на етажи от къщи до ромската махала в Карлово.
Току що гледам обява: Къща в Тоскана 70К евро
vs.
Етаж от къща до ромската махала в Карлово. 71К евро.
Продажбата на етажа няма да е в близките 30 години, освен ако цената не бъде коригирана на 25К
Очакваме включване на ментор Бердж.
- 3 Харесвания
Коментар
Коментар