IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Как е понижители?

Коментар

• Първоначално изпратено от 6000 Разгледай мнение

За София си напълно прав

Наличието в темата на хора като Трачо Кавръка Петърчо и сие ми вдъхва нужното спокойствие

Изчезнат ли хората като тях икебана ни е работата
      петърчо не е стъпвал в софия, дори на екскурзия
      но хора като професорчето, бъртрам и другите закостенели наематели,
      са достойни за уважение.
      та те дори безплатно, за едното голо самолюбие пращат ганчовците по квартири и децки.
      препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

това няма никога да стане
        Обитателите на перона се плодят като в ивицата Газа. А и те са недосегаеми от лихви, безработица и природни катаклизми, затова така им се радват. Също, изпитват и див възторг от намаления брой сделки, така де, няма само те да си седят на перона.

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

За София си напълно прав

Наличието в темата на хора като Трачо Кавръка Петърчо и сие ми вдъхва нужното спокойствие

Изчезнат ли хората като тях икебана ни е работата

Коментар

• Първоначално изпратено от 6000 Разгледай мнение

Трайчо не е важно дали цените ще се качват или падат важното е да има хора дето да чакат да паднат

Изчезнат ли тези хора играта е приключила
            препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение

Да, като паднат и ние панически ще се втурнем да продаваме. Баш така ще стане.
              То няма да е доброволно.ЧСИ ще почука на вратата

Коментар

• Повишението на цените на новите апартаменти в Пловдив е със 108% спрямо 2015 г.

https://blitz.bg/ikonomika/imoten-uz...ews979388.html

Коментар

• Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение

Ти твоята незаконна барака на колко я оценяваш, че си тръгнал да коментираш Кавръка и неговия етаж?
                  Желая на Кавръка да си продаде етажа. Но мнението ми е че етаж само трудно се продава. По-добре да се разберат и да продадат цялата къща разделяйки си парите по договорка още при продажбата.
                  Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс

Коментар

• AMA KAK TAKA?!

Пазарите прогнозират лихвите да останат на това ниво поне в следващите 6 години.

Да слушаме изчисленията на най големите банки и финансови институции, които застават със собствените пари зад своите прогнози, или местните брокерчета, които искат просто да отбележат сделка и да бягат.

Коментар

• Първоначално изпратено от Thrace Разгледай мнение
                      Имотаджиите, знаейки, че последните пирони в ковчега на имотния пазар ще бъдат поставени утре, когато агенция по заетостта публикува статистика за безработицата, а във вторник НСИ - за банкрути.

Вярваш ли си? Или само ти се ще?

Коментар

• Първоначално изпратено от Дюри Разгледай мнение

Абсолютно убедена съм за това. Преживявала съм го вече и не ме интересува по принцип. Паднат ли може да се излъжа да купя още нещо въпреки ,че вече имоти не ми трябват, но се събират доста пари от наемите, та може и да прекупя нещо.
                        Да, като паднат и ние панически ще се втурнем да продаваме. Баш така ще стане.

Коментар

• Първоначално изпратено от Traicho_80 Разгледай мнение

Сигурна ли си, че ти е все едно дали цените на имотите ще паднат или ще се качват?
                          Абсолютно убедена съм за това. Преживявала съм го вече и не ме интересува по принцип. Паднат ли може да се излъжа да купя още нещо въпреки ,че вече имоти не ми трябват, но се събират доста пари от наемите, та може и да прекупя нещо.

Коментар

• Първоначално изпратено от Traicho_80 Разгледай мнение

Сигурна ли си, че ти е все едно дали цените на имотите ще паднат или ще се качват?
                            Трайчо не е важно дали цените ще се качват или падат важното е да има хора дето да чакат да паднат

Изчезнат ли тези хора играта е приключила

Коментар

• Първоначално изпратено от Дюри Разгледай мнение

Хората, които имаме имоти изобщо не ни интересува това което пишеш. Имотите си ги имаме, даваме ги под наем и си прибираме наемите. Защо да се притесняваме АЗ или НСИ каква статистика ще пусне ? От това се интересуват олимпийците ,надявайки се ,че цените накрая ще паднат и те ще се домогнат накрая да станат имотаджии

Коментар

• Първоначално изпратено от два_таралежа Разгледай мнение

Ох, добре че е купил акции, а не имот. Значи всичко е наред и цените на имотите ще продължат да се покачват с изключение на етажи от къщи до ромската махала в Карлово.

Току що гледам обява: Къща в Тоскана 70К евро

vs.

Етаж от къща до ромската махала в Карлово. 71К евро.

Продажбата на етажа няма да е в близките 30 години, освен ако цената не бъде коригирана на 25К

Очакваме включване на ментор Бердж.
                                Ти твоята незаконна барака на колко я оценяваш, че си тръгнал да коментираш Кавръка и неговия етаж?

Коментар

Working...
                                X