Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
Каврък, ако бех като теб и Радев разведен наеш ли кво щеше да се случи? В пъти. Знаеш.
Коментар
-
Първоначално изпратено от MorskiShop Разгледай мнениеОбъркахте групата, момчета
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
Те затова компенсират с повечко лирически отклонения.
Който е по имотен съм забелязъл че спада към групата на разказвачите,a по скромните хора са към тази на е...те знаеш ...Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Първоначално изпратено от nradev1111 Разгледай мнение
По брой студентки никога не мое ме стигнете.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
Ратко, заеби ги тия туули с 2-3% на год, мести се в другата тема. Следващите месеци и години, там ще е "жегата". Сега само "загряваме" с ени 110% за год.
Коментар
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
Ратко, заеби ги тия туули с 2-3% на год, мести се в другата тема. Следващите месеци и години, там ще е "жегата". Сега само "загряваме" с ени 110% за год.препоръка е
Коментар
-
Първоначално изпратено от nradev1111 Разгледай мнение
По брой студентки никога не мое ме стигнете.
Който е по имотен съм забелязъл че спада към групата на разказвачите,a по скромните хора са към тази на е...те знаеш ...
- 3 Харесвания
Коментар
-
Така е. Но не е разлика само в поколенията. А чиста деградация. Буквална! Анализирал съм, ние вървим надолу, идват млади. Но те не са новото, а новото фалшиво и неграмотно. Нищо не знаят. Ни книги, ни реплики, ни филми, ни музика.
С което (до)казват: такива оплаквания винаги е имало, а вижте – светът си върви и прогресира.
То... светът продължава да го има, разбира се, но тези констатации-оплаквания са от времена малко преди съответната цивилизация да рухне, заменена от пустош или диваци... до следващата циливилизация.
Но от загиналата цивилизация остава написаното, което е и основата на речения горе прогрес.Last edited by Turbolan; 26.10.2023, 03:39.
Коментар
-
Знам. Опитвам се да те разсея. И аз имам жажда за хем красива, хем умна жена. Тя ти вдига нивото, може да те кара да се чувстваш мъж, знае как, пази личното ти пространство, не те занимава с дребнави неща, контакта с такава жена е удоволствие. Но...нали това казваме, когато и каквото тогава и може би не точно сега. Всички правим грешки. Серем като слонове, а не бива.
- 1 like
Коментар
-
https://markets.businessinsider.com/...naires-2023-10
Леон Купърман каза в интервю за Insider, че смята акциите за надценени. Милиардерът инвеститор каза, че не е очаквал S&P 500 да достигне нов връх за дълго време.
Купърман каза, че е в ход "текуща корекция" и цените на жилищата вероятно ще паднат.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от два_таралежа Разгледай мнение
Не е така приятелю. Такива са 1 на 10000. Но каквото - такова. Никога няма да си простя грешката. За всички други жени не ми дреме.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Виж кво, Таралеж, не съжалявай! Когато спре долната глава ще остане само горната и ще мислиш и почиташ качественото което е останало в женската сфера. Я си живей живота и си еби балета дето се казва.
Коментар
-
Първоначално изпратено от два_таралежа Разгледай мнение
Мдааа, имах връзка с такава жена. Оцапах нещата и още ме е яд на себе си. Голям съм тиквеник, когато оставя само долната глава да мисли.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
Коментар