Първоначално изпратено от bulgarian lev
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от два_таралежа Разгледай мнение
Право ти е казала да ти кажа. И двамата ни туря в джобчето. Днес и аз учих моите да правят презентации, че тия които са им водили курса явно са много зле. Не ги бяха научили на базови неща, да не говорим че не са чували за хай тек презентации и техники. Спомняш си че говорихме с каката за хибридна реалност, тя е от малкото в БГ боравила с такива джаджи.Last edited by bulgarian lev; 25.10.2023, 23:34.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Първоначално изпратено от kinyalo Разгледай мнение
Мисля че Евгича му е единствената опция.
Стига да не е комерсиаленОстанете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
Ратко, заеби ги тия туули с 2-3% на год, мести се в другата тема. Следващите месеци и години, там ще е "жегата". Сега само "загряваме" с ени 110% за год.
Last edited by два_таралежа; 25.10.2023, 23:28.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнениене се отнася за накавръчко, защото ми е приятел и ще ми каже как да инвестирам с леи вромунски ценни книжа
Възможен е спад в цените на недвижимите имоти в малките градове, но не и в София
Експерти предвиждат стабилен пазар на имотите у нас
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
Тя веднъж ми каза. Никога не можеш да ме стигнеш, но си много умен. Аз съм инвестирала 30 години в яко образование, четене, форуми в чужбина, квалификации, експертни групи. Сега ще ходи в София да ги учи пак - презентациите и са извънземни. Не обича жени които с катерица постигат много, но то нивото лъщи отдалеч. После отива в Белград, после не запомних. Тя живее динамично и не си губи времето. Но е изключителен партньор за работа, и всичко останало.Last edited by два_таралежа; 25.10.2023, 23:15.
Коментар
-
Абе сделките добре, амааа... ЗАЩО НЕ ПАДАТ пустите ЦЕНИ?!! Докога ше ги чекаме?
"Жени теглят кредит, за да се тунинговат, за да бъдат с мъже, които са теглили кредит за кола и апартамент"Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от kinyalo Разгледай мнение
Мисля че Евгича му е единствената опция.
Стига да не е комерсиален
иначе ще скърца пружината и ще му се блъска главата на петрогъсчо в стенатапрепоръка е
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнениеНовини от Бургас.
https://www.zonaburgas.bg/imotniat-p...s-imoti-u-nas/
Имотният пазар се наигра: 13-годишен минимум на сделките с имоти у нас 25.10.2023!!!
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zalmoxis Разгледай мнение
към лето 2017то ме блазнеше СРИВА, ама после разбрах как месят арменските сладки (приказки)
които още стягат ластика на банските и чакат прилива на евтините имотипрепоръка е
- 2 Харесвания
Коментар
-
Страхотна е! Точно моя тип и фетиш. Висока топка е признавам.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Новини от Бургас.
https://www.zonaburgas.bg/imotniat-p...s-imoti-u-nas/
Имотният пазар се наигра: 13-годишен минимум на сделките с имоти у нас 25.10.2023!!!
Коментар
-
Да го земе некоя кака софиенка стара мома му е най-добрата опция.
Стига да не е комерсиален
- 3 Харесвания
Коментар
-
И тя е тънка лайсна, да знаеш. Бива я, днес сме писали цел ден. Каза че ще те поздрави и сигурно го е направила. Аз нямам лоши каки, а тая е баш Професор, видя ли колко знае и от всичко вдева. Не спира да чете. Такава жена ме завира в малкия си джоб. Признавам си.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Traicho_80 Разгледай мнение
Ти май почна да ревнуваш, а?
предлага, ми се и на мен, настоятелно
но като нямам интерес
дори не е тема за разговор в контекста на форумоLast edited by ratten; 25.10.2023, 22:51.препоръка е
Коментар
Коментар