Първоначално изпратено от bulgarian lev
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение
Който има имот и го е купил сам знае по какво личи :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнение
Както съм на двугодишен фиксиран договор -ти си идиота хахахаха, мен ме боли сайдера че спота ходи нагоре-надолу. И декември така - и после сурр, и сега пак.
Коментар
-
Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение
Кратунчо абе кой сега е идиота ти или Медведев?
Рекорд: Цената на природния газ в Европа премина 2000 евро за 1000 куб. м - bTV Новините (btvnovinite.bg)
Коментар
-
Честито няма да гладуваш
Коментар
-
Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение
И по какво точно личи? Нормалните притежатели на имоти имат точно по 1 такъв - необходимото зло, където да спят. Останалите средства влагат разумно. Не всички са като теб - само имоти при това на най-кофти мястото в Европа.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнениеМоже да ми честитите. 25,03 дка земя в Нови Пазар току до магистралата вече е моя.Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
Те сега е изключително рисково на зелено. Всичко расте с дни. Себестойността не могат да си изчислят даже някои.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнениеМоже да ми честитите. 25,03 дка земя в Нови Пазар току до магистралата вече е моя.
Коментар
-
Честито няма да гладувашОстанете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от pinoccio Разгледай мнениеНякой знае ли какво става със желязото? Няма никъде, проектите са замразени, а пазарът на зелено беше много горещ.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнениеМоже да ми честитите. 25,03 дка земя в Нови Пазар току до магистралата вече е моя.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
Честито! Да ги докараш до 1000 поне!Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
- 3 Харесвания
Коментар
Коментар