Първоначално изпратено от nkavrakov1982
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение
Явно е въпрос на свикване. Аз, като спях в Дружба, 120бл. при една мацка, тролеите ме будеха, а сега, като мине самолет, само леко си увеличавам блумбърг на тв, при отворен прозорец лятос.
Сега минах през Билата,да знаеш Бургас 63 е на промоция по 15,70 кинта бутилката ,взех че заминавам Габровско на една вила.
Коментар
-
Първоначално изпратено от два_таралежа Разгледай мнение
Скъпа, след някоя и друга година данъците ще станат европейски, регулациите също, цените и те европейски, съотношението собственици/наематели 30/70 също. Остават още 1-2 години време за купуване и после резето хлопва. То и сега е хлопнало за някои от понижителите които са майсторски зазидани.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от минувач Разгледай мнениеКато бледолик съм квартирувал малко там , По-голям проблем са самолетите, Като ти избучи яко - три дни не мое заспиш. Ама който е свикнал с тех и в центъра може да спи...
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от БОНВИВАН1 Разгледай мнение
Да, сетих се къде е. Малко над Лидъла. То дали е в Редута, Подуяне или Слатина май никой не може да каже. На границата е.
Мястото според мен е кофти. ЖП линията е близко и е шумно.
Коментар
-
В Редута. В Требич са яко преебани в момента с транспорта. Шок и ужас е покрай тангентата за отиване и идване от работа. Квартал се води, ама, като отвъд крепостна стена
Мястото според мен е кофти. ЖП линията е близко и е шумно.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Дюри Разгледай мнение
Знам. Опитвам се да отворя очите на БетърТой или не знае какво иска или как да се постигне, та правя опит да помогна.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от два_таралежа Разгледай мнение
Скъпа, след някоя и друга година данъците ще станат европейски, регулациите също, цените и те европейски, съотношението собственици/наематели 30/70 също. Остават още 1-2 години време за купуване и после резето хлопва. То и сега е хлопнало за някои от понижителите които са майсторски зазидани.Той или не знае какво иска или как да се постигне, та правя опит да помогна.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от БОНВИВАН1 Разгледай мнение
Това в Требич ли е?Last edited by Bailor; 09.11.2023, 20:55.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Дюри Разгледай мнение
Намаляването на строителството ще стане и с увеличение на цените и регулациите. Данъците няма да изиграят желаната роля. Искаш да се намалят цените, но тогава се увеличава търсенето и строителството с една дума става точно това с/у което роптаеш ! Строителите произвеждат много жилища, хората купуват защото са евтини. Това ли искаш ?!
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
Така е, все ще се намери начин как да се "финтират" критериите за празен имот, затова най-ефективният начин е чрез данъците - както на запад. Според някои данни данъците не са променяни от 2009 г., оттогава имотите са поскъонали с 300%, вдигат с 300% и готово.
Който има 5 имота и плаща 1500 лв, като му дойде сметка 4500 лв ще се замисли, дали ще му е изгодно да го държи на ш.з.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Това е утопия, колко и да сме равни, все ще се намери някой комшия, който ще вдигне по-голяма къща от твоята и айде отиде "равенството".
Един е по-умен, на друг са му тънки крачетата...
- 3 Харесвания
Коментар
-
Гледам, че вече някъде около мен спада. Един проект на ул. Погледец, гледам, че много бавно и трудно се изгражда, а слагат настойчиво различни транспаранти с надпис "ПРОДАВА", на "аркото" и на "адрес".
Коментар
-
Е аз какво тръбя от 2 год?Колко пъти съм казвал, че "печатането" на нови и нови имоти, ще наводни пазара и ще свали цените, за мен като собственик на 3 имота, това не е добре, защото ги обезценява. За да не се обезценят имотите, строителството трябва да спре, а то може да спре само ако апетитът за покупка спадне.
Коментар
Коментар