Първоначално изпратено от ratten
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение
Мерси, аз пък ще те светна на един френски сайт за търгове на всякакви стоки, но на много хубави и качествени напитки и всякакви оригинални вещи. Уникални коняци Арманяк и подобни. Суперкласика, можеш да си закупиш такъв ретро автомобил, че само от 5-6 тържества годишно, като абитуриентски балове и сватби, можеш доволно да си покриеш сума вложена в дивидентни акции за годината.препоръка е
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
Байлоре,
Сега минах през Билата,да знаеш Бургас 63 е на промоция по 15,70 кинта бутилката ,взех че заминавам Габровско на една вила.
Коментар
-
Байлоре,
Сега минах през Билата,да знаеш Бургас 63 е на промоция по 15,70 кинта бутилката ,взех че заминавам Габровско на една вила.
фъстъчки?препоръка е
- 5 Харесвания
Коментар
-
Байлоре,
Коментар
-
Явно е въпрос на свикване. Аз, като спях в Дружба, 120бл. при една мацка, тролеите ме будеха, а сега, като мине самолет, само леко си увеличавам блумбърг на тв, при отворен прозорец лятос.
Коментар
-
Първоначално изпратено от два_таралежа Разгледай мнение
Скъпа, след някоя и друга година данъците ще станат европейски, регулациите също, цените и те европейски, съотношението собственици/наематели 30/70 също. Остават още 1-2 години време за купуване и после резето хлопва. То и сега е хлопнало за някои от понижителите които са майсторски зазидани.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от минувач Разгледай мнениеКато бледолик съм квартирувал малко там , По-голям проблем са самолетите, Като ти избучи яко - три дни не мое заспиш. Ама който е свикнал с тех и в центъра може да спи...
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от БОНВИВАН1 Разгледай мнение
Да, сетих се къде е. Малко над Лидъла. То дали е в Редута, Подуяне или Слатина май никой не може да каже. На границата е.
Мястото според мен е кофти. ЖП линията е близко и е шумно.
Коментар
-
В Редута. В Требич са яко преебани в момента с транспорта. Шок и ужас е покрай тангентата за отиване и идване от работа. Квартал се води, ама, като отвъд крепостна стена
Мястото според мен е кофти. ЖП линията е близко и е шумно.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Дюри Разгледай мнение
Знам. Опитвам се да отворя очите на БетърТой или не знае какво иска или как да се постигне, та правя опит да помогна.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от два_таралежа Разгледай мнение
Скъпа, след някоя и друга година данъците ще станат европейски, регулациите също, цените и те европейски, съотношението собственици/наематели 30/70 също. Остават още 1-2 години време за купуване и после резето хлопва. То и сега е хлопнало за някои от понижителите които са майсторски зазидани.Той или не знае какво иска или как да се постигне, та правя опит да помогна.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от БОНВИВАН1 Разгледай мнение
Това в Требич ли е?Last edited by Bailor; 09.11.2023, 20:55.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Дюри Разгледай мнение
Намаляването на строителството ще стане и с увеличение на цените и регулациите. Данъците няма да изиграят желаната роля. Искаш да се намалят цените, но тогава се увеличава търсенето и строителството с една дума става точно това с/у което роптаеш ! Строителите произвеждат много жилища, хората купуват защото са евтини. Това ли искаш ?!
- 1 like
Коментар
Коментар