Първоначално изпратено от troika
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Moody's cuts China credit outlook to negative, cites lower growth, property risks
https://www.reuters.com/world/china/...ve-2023-12-05/
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнениеДобро утро,
мисля, че въпроса с ИТ-тата е малко преекспониран. Ако има масови съкращения в ИТ сектора, хората могат да се пренасочат към друго нещо - да продават компютри и техника или да станат домашни майстори в СФ. Или да отворят баничарница,
Наскоро се возих в такси и таксиметровият шофьор сподели, че е бивш следовател. И от няколко дни работи тази работа, като временно решение за пари. Вика: "Виждам, че си интелигентно момче". Обаче малко трудно се оправяше с маршрута. Не знае улиците, иначе караше хубаво.
Българите все гледат да не се минат, но по този начин пропускат много възможности.
Поздрави
https://news.sky.com/story/spotify-t...eport-13022557
SPOTIFY CUSTOMER SERVICE EXPERT WITH ARABIC AND ENGLISH – NON-VOICE
https://www.sutherlandglobal.bg/job/...and-english-3/
- 1 like
Коментар
-
Добро утро,
мисля, че въпроса с ИТ-тата е малко преекспониран. Ако има масови съкращения в ИТ сектора, хората могат да се пренасочат към друго нещо - да продават компютри и техника или да станат домашни майстори в СФ. Или да отворят баничарница,
Наскоро се возих в такси и таксиметровият шофьор сподели, че е бивш следовател. И от няколко дни работи тази работа, като временно решение за пари. Вика: "Виждам, че си интелигентно момче". Обаче малко трудно се оправяше с маршрута. Не знае улиците, иначе караше хубаво.
Българите все гледат да не се минат, но по този начин пропускат много възможности.
Поздрави
Коментар
-
Първоначално изпратено от Absolute_Amateur Разгледай мнение
Да, жалка картинка! Както някой тук във форума се изказваше - “тепърва ще има рев”. Но много хора не осъзнават, че за настоящата ситуация са виновни както едните (брокери, строители, банки), така и другите, в лицето на купувачите и техните глупави решения. Така, че сега да не плачат и мрънкат като …. Да стискат бузи и да търпят!
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от troika Разгледай мнениеТо е възможно, ама някакси надушвам човек, който си прави майтап с положението на IT-тата.
Коментар
-
Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнение
"Имал 6 апартамента" от цитата е малко грешно твърдение
Той има дългове,апартаментите са на банката
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Traicho_80 Разгледай мнение
Защо да не е реален човек?
И тук във форума има един колега ИТ, който постоянно се хвали и може би вече има над 6 апартамента и всичките с ипотечка.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Traicho_80 Разгледай мнение
Защо да не е реален човек?
И тук във форума има един колега ИТ, който постоянно се хвали и може би вече има над 6 апартамента и всичките с ипотечка.
Той има дългове,апартаментите са на банката
И тези дългове в момента се увеличават,понеже парите поскъпват,а камилчето не може да се усети.
И не само това,а и нищо не може да направи.Банката вече си го е вързала
И сме единствената страна в ЕУ без личен фалит,което също надува балони ,понеже за банката няма почти никакви рискове и дават кредити на поразия и на Сулъо и Пулъо от Радомир.Риска е само за кредитополучателя.А без личен фалит това означава заробване до живот !
Last edited by aleks262; 05.12.2023, 11:11.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от troika Разгледай мнение
Кавръков, да не си го писал ти това нещо? Ако си ти, наистина е хумористично. А ако не си ти и му вярваш, какво да си мисля за уменията ти за преценка? Имал къща и 6 апартамента на лизинг + "(итс со ридикилъс)"? Може би вярваш само и само за да натриеш носовете на хората, които купуваха предните години и помогнаха за вдигането на цените, да се прецакат, да им изкарат апартаментите ЧСИ-та и да споделят, каква глупост са направили а ти колко си бил умен и далновиден като не си купил.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнениеhttps://justpaste.it/1kvv4 VM Ware съкращения !!
Като теглихте кредити и си мислехте че сте вечни ни ривахте !
anonymous · 4h Здравейте колеги, искам да споделя нещо с вас. Не искам да ме съжалявате или подигравате. Просто искам да споделя каква беше и каква е ситуацията и среда на ИТ пазара в бг сега.
От няколко месеца нетърпимо. Изпадам в нервни кризи, паникатаки и депресии. Пиша това защото знам, че не е само при мен, а и при други колега, но те не споделят. Искам да знаете, че не сте сами.
Да не говорим за фактора, че повечето от тези хора имат кредити. Не, не са повечето – всички сме с кредити! Дори аз самия още изплащам италианските плочки в банята на къщата където живея. Ами другите апартаменти, ами колата? Всичко е на лизинг. Ами социалните придобивки. Вие осъзнавате ли, че тези хора, които днес са ТОП 0.1% -1% от ИТ елита на София ще трябва да се съревновават на интервюта с разни новобранци, които току що са завършили академията на Наков. Аз съм на 47 години имам 2 деца, къща и 6 апартамента и всичко ми е на кредит, лизинг и ипотека. Ако по някакво чудо божие въпреки, че съм атеист остана на работа ще трябва да ходя на работа като китайско робче от 9 до 18 в офис всеки ден (итс со ридикилъс).
Да живеят съкращенията във VM Ware!!!
Малките джендъри криза не видели и веднага паник атаки получаватLast edited by aleks262; 05.12.2023, 11:08.
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Absolute_Amateur Разгледай мнение
Да, жалка картинка! Както някой тук във форума се изказваше - “тепърва ще има рев”. Но много хора не осъзнават, че за настоящата ситуация са виновни както едните (брокери, строители, банки), така и другите, в лицето на купувачите и техните глупави решения. Така, че сега да не плачат и мрънкат като …. Да стискат бузи и да търпят!
https://www.bg-mamma.com/?topic=804978.1335Last edited by unimog; 05.12.2023, 10:12.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
не си много прав
мисля си, че 2024-та ще е година, в която Краси Петров ще е много желан гост в икономически предавания.
втората половина на 2024-та
Дори и в Investor този човек е разпространявал опорните си точки1. Все пак, защо горивата не достигнаха до 4.50 лева през 2022 година, така както беше пророкувано от русофилското гуру?
Що се отнася до имотите - от 2012 година същата личност винаги излиза с напълно погрешни прогнози (съвсем целенасочено), какво ще се случи през 2024 година?
1. dnes.bg
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение
Хаха, Каврък, какво ги чака само наперените ИТ-та в БГ..ако знаеш...Хем секторът е закъсал здраво в глобален мащаб, хем точно БГ дестинацията е свръхскъпа и нерентабилна в момента, за джуниъри пък позициите вече дефакто се закриват почти на 100% заради чат-жипитито...Всяко нещо си има начало и край и ако не си гъвкав - загиваш. Митето от канцеларията вече го е забелязал - предполагам служебните бележки които издава са в пъти повече...Поне за неговия хляб не съм притеснен, ще има да издава бележки до закриването на фирмата му в БГ, хахаха.
Индийци, индийци брат, отварят офис в България, че им по-евтино....
https://timesofindia.indiatimes.com/.../104996493.cms
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнениеТака е ,купувачите също са основния фактор за захранване на манията
Те не са виновни,че са манипулирани от държавата и най-вече от банките ,които ги искат за роби до живот.
А основния фактор е хипер евтиното кредитиране и нищо друго.
- 1 like
Коментар
Коментар