IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от troika Разгледай мнение

Кавръков, да не си го писал ти това нещо? Ако си ти, наистина е хумористично. А ако не си ти и му вярваш, какво да си мисля за уменията ти за преценка? Имал къща и 6 апартамента на лизинг + "(итс со ридикилъс)"? Може би вярваш само и само за да натриеш носовете на хората, които купуваха предните години и помогнаха за вдигането на цените, да се прецакат, да им изкарат апартаментите ЧСИ-та и да споделят, каква глупост са направили а ти колко си бил умен и далновиден като не си купил.
    Не съм го писал аз ,нали знаеш че не си падам по чаршафи и тонове писания

Коментар

• Moody's cuts China credit outlook to negative, cites lower growth, property risks

https://www.reuters.com/world/china/...ve-2023-12-05/

Коментар

• Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
        Добро утро,

мисля, че въпроса с ИТ-тата е малко преекспониран. Ако има масови съкращения в ИТ сектора, хората могат да се пренасочат към друго нещо - да продават компютри и техника или да станат домашни майстори в СФ. Или да отворят баничарница,

Наскоро се возих в такси и таксиметровият шофьор сподели, че е бивш следовател. И от няколко дни работи тази работа, като временно решение за пари. Вика: "Виждам, че си интелигентно момче". Обаче малко трудно се оправяше с маршрута. Не знае улиците, иначе караше хубаво.

Българите все гледат да не се минат, но по този начин пропускат много възможности.

Поздрави
        Spotify to cut nearly 20% of its workforce despite turning £55m profit in latest report

https://news.sky.com/story/spotify-t...eport-13022557

SPOTIFY CUSTOMER SERVICE EXPERT WITH ARABIC AND ENGLISH – NON-VOICE

https://www.sutherlandglobal.bg/job/...and-english-3/

Коментар

• Добро утро,

мисля, че въпроса с ИТ-тата е малко преекспониран. Ако има масови съкращения в ИТ сектора, хората могат да се пренасочат към друго нещо - да продават компютри и техника или да станат домашни майстори в СФ. Или да отворят баничарница,

Наскоро се возих в такси и таксиметровият шофьор сподели, че е бивш следовател. И от няколко дни работи тази работа, като временно решение за пари. Вика: "Виждам, че си интелигентно момче". Обаче малко трудно се оправяше с маршрута. Не знае улиците, иначе караше хубаво.

Българите все гледат да не се минат, но по този начин пропускат много възможности.

Поздрави

Коментар

• Първоначално изпратено от Absolute_Amateur Разгледай мнение

Да, жалка картинка! Както някой тук във форума се изказваше - “тепърва ще има рев”. Но много хора не осъзнават, че за настоящата ситуация са виновни както едните (брокери, строители, банки), така и другите, в лицето на купувачите и техните глупави решения. Така, че сега да не плачат и мрънкат като …. Да стискат бузи и да търпят!
            Изработили са си заплатите за 10-20г. напред и са ги получили . Всичко е точно .

Коментар

То е възможно, ама някакси надушвам човек, който си прави майтап с положението на IT-тата.
              Прекалено си мнителен, не вярвам някой да си губи времето и да пише толкова обстоятествено подобна ситуация. Какво би спечелил освен загуба на време? Както и да е, скоро ще се разбере дали е истина.

Коментар

• Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнение

"Имал 6 апартамента" от цитата е малко грешно твърдение
                Той има дългове,апартаментите са на банката
                За неразбралите, собствеността си е твоя а банката държи ипотеката. Сега, разбирам да го пише някой от Столипиново, ама уж нормален човек, в инвестиционенн форум да го твърди, несериозно ми се вижда.

Коментар

• Първоначално изпратено от Traicho_80 Разгледай мнение

Защо да не е реален човек?
                  И тук във форума има един колега ИТ, който постоянно се хвали и може би вече има над 6 апартамента и всичките с ипотечка.
                  То е възможно, ама някакси надушвам човек, който си прави майтап с положението на IT-тата.

Коментар

• Първоначално изпратено от Traicho_80 Разгледай мнение

И тук във форума има един колега ИТ, който постоянно се хвали и може би вече има над 6 апартамента и всичките с ипотечка.
                    "Имал 6 апартамента" от цитата е малко грешно твърдение
                    Той има дългове,апартаментите са на банката
                    И тези дългове в момента се увеличават,понеже парите поскъпват,а камилчето не може да се усети.
                    И не само това,а и нищо не може да направи.Банката вече си го е вързала

И сме единствената страна в ЕУ без личен фалит,което също надува балони ,понеже за банката няма почти никакви рискове и дават кредити на поразия и на Сулъо и Пулъо от Радомир.Риска е само за кредитополучателя.А без личен фалит това означава заробване до живот !
                    Last edited by aleks262; 05.12.2023, 11:11.

Коментар

Кавръков, да не си го писал ти това нещо? Ако си ти, наистина е хумористично. А ако не си ти и му вярваш, какво да си мисля за уменията ти за преценка? Имал къща и 6 апартамента на лизинг + "(итс со ридикилъс)"? Може би вярваш само и само за да натриеш носовете на хората, които купуваха предните години и помогнаха за вдигането на цените, да се прецакат, да им изкарат апартаментите ЧСИ-та и да споделят, каква глупост са направили а ти колко си бил умен и далновиден като не си купил.

Коментар

• Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
                        https://justpaste.it/1kvv4 VM Ware съкращения !!

Като теглихте кредити и си мислехте че сте вечни ни ривахте !
                        anonymous · 4h Здравейте колеги, искам да споделя нещо с вас. Не искам да ме съжалявате или подигравате. Просто искам да споделя каква беше и каква е ситуацията и среда на ИТ пазара в бг сега.
                        От няколко месеца нетърпимо. Изпадам в нервни кризи, паникатаки и депресии. Пиша това защото знам, че не е само при мен, а и при други колега, но те не споделят. Искам да знаете, че не сте сами.
                        Да не говорим за фактора, че повечето от тези хора имат кредити. Не, не са повечето – всички сме с кредити! Дори аз самия още изплащам италианските плочки в банята на къщата където живея. Ами другите апартаменти, ами колата? Всичко е на лизинг. Ами социалните придобивки. Вие осъзнавате ли, че тези хора, които днес са ТОП 0.1% -1% от ИТ елита на София ще трябва да се съревновават на интервюта с разни новобранци, които току що са завършили академията на Наков. Аз съм на 47 години имам 2 деца, къща и 6 апартамента и всичко ми е на кредит, лизинг и ипотека. Ако по някакво чудо божие въпреки, че съм атеист остана на работа ще трябва да ходя на работа като китайско робче от 9 до 18 в офис всеки ден (итс со ридикилъс).
                        Да живеят съкращенията във VM Ware!!!
                        Малките джендъри криза не видели и веднага паник атаки получават
                        Last edited by aleks262; 05.12.2023, 11:08.

Коментар

• Първоначално изпратено от Absolute_Amateur Разгледай мнение

Да, жалка картинка! Както някой тук във форума се изказваше - “тепърва ще има рев”. Но много хора не осъзнават, че за настоящата ситуация са виновни както едните (брокери, строители, банки), така и другите, в лицето на купувачите и техните глупави решения. Така, че сега да не плачат и мрънкат като …. Да стискат бузи и да търпят!
                          "Около мен доста хора търсят работа, впечатленията ми са, че в момента фирмите масово търсят общаци - обява за фронтенд, на интервюто половината въпроси за бази данни и сървъри. И на въпроса "на тази позиция какво точно ще се очаква от мен, та ме питате толкова въпроси от този сорт?" отговора е "ами искаме да придобием цялостно впечатление какво точно можете, не е изключено и такива умения да ни потрябват". Оставам с впечатлението, че бюджетите се свиват доста и всеки търси човек, който да може да запълва всякакви дупки, а не да е добър в конкретна област. И от кандидатите най-голямо предимство има този, който е поискал най-малко пари."

https://www.bg-mamma.com/?topic=804978.1335
                          Last edited by unimog; 05.12.2023, 10:12.

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение

не си много прав
                            мисля си, че 2024-та ще е година, в която Краси Петров ще е много желан гост в икономически предавания.
                            втората половина на 2024-та
                            Разбира се, руската пропаганда има доста широко медийно присъствие и винаги ще се намери място за още един неин представител.
                            Дори и в Investor този човек е разпространявал опорните си точки1. Все пак, защо горивата не достигнаха до 4.50 лева през 2022 година, така както беше пророкувано от русофилското гуру?
                            Що се отнася до имотите - от 2012 година същата личност винаги излиза с напълно погрешни прогнози (съвсем целенасочено), какво ще се случи през 2024 година?

1. dnes.bg

Коментар

• Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение

Хаха, Каврък, какво ги чака само наперените ИТ-та в БГ..ако знаеш...Хем секторът е закъсал здраво в глобален мащаб, хем точно БГ дестинацията е свръхскъпа и нерентабилна в момента, за джуниъри пък позициите вече дефакто се закриват почти на 100% заради чат-жипитито...Всяко нещо си има начало и край и ако не си гъвкав - загиваш. Митето от канцеларията вече го е забелязал - предполагам служебните бележки които издава са в пъти повече...Поне за неговия хляб не съм притеснен, ще има да издава бележки до закриването на фирмата му в БГ, хахаха.
                              Вие, нали бяхте собственик на ИТ фирма в Германия?!? Подчертаното са пълни глупости, които може да ги говори човек, който изобщо не е в материята.

Индийци, индийци брат, отварят офис в България, че им по-евтино....
                              https://timesofindia.indiatimes.com/.../104996493.cms

Коментар

• Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
                                Така е ,купувачите също са основния фактор за захранване на манията
                                Купувачите нищо не са виновни.Може би само за това ,че са тъпи и финансово неграмотни.Те са уловената риба.
                                Те не са виновни,че са манипулирани от държавата и най-вече от банките ,които ги искат за роби до живот.
                                А основния фактор е хипер евтиното кредитиране и нищо друго.

Коментар

Working...
                                X