IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение
    Не ми е плодотворен диалога с такъв индивид, като теб. Ти само си търсиш отмъщение, заради факта, че те направих смешен, заради огромния ти гаф с дефлацията. Прекъсвам, оказа се, че си най-некомпетентния преподавател на Балканския полуостров, даже е срамно да пишеш в подобна тема за инвеститори! Ама и мой срам, че трябва да продължавам диалог с такъв.....Квалификациите, ще ги оставя на режим модератори...
    Ако твоя е неплодотворен, аз какво да кажа, като се налага да те ограмотявам при всяка среща! Ти му говориш за цени на борсови активи, че цената на медта от април'22 върви надолу - то гледа пчелния мед в кауфланд и цъка с език! Чакай ти да схване какво му говориш. Два различни свята - нямат срещане!

Коментар

• Първоначално изпратено от nradev1111 Разгледай мнение

Да бе Бургас 63 е добра
      Добре аз съм сметнал оскито на около 75 долара ,може и повече за Коледа,дай Боже ,облога е приет - петролна компания срещу целия тех сектор-това нещо като Давид срещу Голиат да кажа на публиката все пак ,но..айде да видим

Коментар

• Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение

Аз съм вече вътре с Оксито ,така или иначе ,така че ок следващата Коледа ще смятаме ,въпреки че Оксито е съвсем друга компания ама айде-ама да не искаш някакви мега скъпи ракии - Бургас 63 мисля е добър избор или Бургаска мускатова
        Да бе Бургас 63 е добра

Коментар

Ами, благодаря, но гледам, последната година, не се е покачила.
          Няма и да се качи-изпята песен е това

Коментар

• Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
            В момента съм в Чифлик, на топъл басейн и спа. Три или четири чужди семейства разпознах. Джони, забрави да падат цените, но постепенно купувачите няма да са от Габрово или Пирдоп. И не само в София.
            Toплия басейн не е одбре за сърцето ти особено на тия години ,мисля че е по добре в хотела с някоя млада дама по спалнята да се гоните -цените само ще падат поради причината че качиха на нивата не на балон ,а на дирижабъл + световни тенденции които ще ударят и нас

Коментар

PG e вече много скъпа ,след 67 години Бъфет разкара всички акции на компанията и вече има нула акции от тях ,това е стар изморен кон ,търси други
              Ами, благодаря, но гледам, последната година, не се е покачила.

Коментар

• В момента съм в Чифлик, на топъл басейн и спа. Три или четири чужди семейства разпознах. Джони, забрави да падат цените, но постепенно купувачите няма да са от Габрово или Пирдоп. И не само в София.
                Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс

Коментар

1.Купи микс - така парите ти ще се винаги диверсифицирани - петрола е за щит не съм го купил от днес за утре и съм го взел така че да не ми отиде главницата ,каквото и да се случи,има няколко петролни компании които се окрупниха и освен от петрол ще лапат здраво и от квоти следващите 10 години ,oxy e най-подценена от тях .
                  2.За да ти е по-лесно влезни в портфолиата на black rock или някой по дебел фонд и си набери компании като видове бизнеси ,после им виж цените и когато паднат влизаш .
                  3.За да ти е още по-лесно направи като Радев ,само че неговата стратегия има един голям риск-следввашите 10 години широкия пазар няма да носи същата доходност защото навлизаме в нова ера ,и тази ера ще бъде на по-висока инфлация и по -големи рискове -това е прекрасно описано в периода на 70-те ,така че в перспектива е добре човек да избере 15- маккс 20 компании и да работи с тях - Макдоналдс ,Costco ,Mastercard,Visa ,Hermes,Apple,Google,Microsoft,Виж Lennar и D.R.Horton /най-големите строители в САЩ/,там влизаш директно в имотния сектор на Щатите ,Амазон,не са много .

Това е от мен - догодина ще има прекрасни опции да влезеш ,така че ............. се приготви
                  Благодаря ти за съветите, но твоята стратегия е да набиеш огромна сума пари, която не си я вкарал в имот затова и внимателно диверсифицираш, а аз през последните 20г. съм набил 300 бона в имоти и сега гледам да набивам по не повече от 1000-1500лв. месечно в дивидентни компании на БФБ и NYCE.

Коментар

• Първоначално изпратено от nradev1111 Разгледай мнение

Приемаш ли капиталистическото съревнование?Спрямо цените днес.След 1 година ще смятаме.
                    Аз съм вече вътре с Оксито ,така или иначе ,така че ок следващата Коледа ще смятаме ,въпреки че Оксито е съвсем друга компания ама айде-ама да не искаш някакви мега скъпи ракии - Бургас 63 мисля е добър избор или Бургаска мускатова

Коментар

Тия дни мислех да купя PG, ама може и малко петролна. Още ме е яд за XOM, че ги хванах в период на бърз разтеж и се отказах да ги взема. Тия ОХУ, дивидент дават ли?
                      PG e вече много скъпа ,след 67 години Бъфет разкара всички акции на компанията и вече има нула акции от тях ,това е стар изморен кон ,търси други

Коментар

1.Купи микс - така парите ти ще се винаги диверсифицирани - петрола е за щит не съм го купил от днес за утре и съм го взел така че да не ми отиде главницата ,каквото и да се случи,има няколко петролни компании които се окрупниха и освен от петрол ще лапат здраво и от квоти следващите 10 години ,oxy e най-подценена от тях .
                        2.За да ти е по-лесно влезни в портфолиата на black rock или някой по дебел фонд и си набери компании като видове бизнеси ,после им виж цените и когато паднат влизаш .
                        3.За да ти е още по-лесно направи като Радев ,само че неговата стратегия има един голям риск-следввашите 10 години широкия пазар няма да носи същата доходност защото навлизаме в нова ера ,и тази ера ще бъде на по-висока инфлация и по -големи рискове -това е прекрасно описано в периода на 70-те ,така че в перспектива е добре човек да избере 15- маккс 20 компании и да работи с тях - Макдоналдс ,Costco ,Mastercard,Visa ,Hermes,Apple,Google,Microsoft,Виж Lennar и D.R.Horton /най-големите строители в САЩ/,там влизаш директно в имотния сектор на Щатите ,Амазон,не са много .

Това е от мен - догодина ще има прекрасни опции да влезеш ,така че ............. се приготви
                        Приемаш ли капиталистическото съревнование?Спрямо цените днес.След 1 година ще смятаме.
                        Last edited by nradev1111; 28.12.2023, 21:08.

Коментар

• Първоначално изпратено от Julius_BG
                          В това ли се таят надеждите на мизерната ти душичка?

хехехе, сладурче малко

Който ме е потърсил - знае къде да ме намери.
                          Не ми е плодотворен диалога с такъв индивид, като теб. Ти само си търсиш отмъщение, заради факта, че те направих смешен, заради огромния ти гаф с дефлацията. Прекъсвам, оказа се, че си най-некомпетентния преподавател на Балканския полуостров, даже е срамно да пишеш в подобна тема за инвеститори! Ама и мой срам, че трябва да продължавам диалог с такъв.....Квалификациите, ще ги оставя на режим модератори...

Коментар

• Първоначално изпратено от БОНВИВАН1 Разгледай мнение

Какво по-хубаво от голяма тераса и липса на ТЕЦ?!

Повярвай ми, няма по-бързо отдадено под наем жилище ако има голяма тераса и няма ТЕЦ. ТЕЦа е мразен и от хазяи и от наематели. Плащащ всички кражби по веригата.

Само където за мен Люлин е синоним на мизерия.
                            Лично мнение.
                            ТЕЦА си е ТЕЦ плащат го съседи,данъкоплатци през столична община ,а ти най-малко
                            Оня ден с комшията нагласихме нещата за новия сезон в аботнатната ,всички сметки за тоя месец за 140 лева - ток,вода ,и парно
                            Па Вие плащайте като сте умни
                            За над 20 години и обществен транспорт не съм плащал дойдохме и до тук кмета да каже че трябвало да бъде безплатен -Еми аз от четвърт век така го ползвам не знам защо открихме топлата вода след като аз съм я открил лето господне 2000 година

Коментар

Кои OXY ли?
                              Аз не харесвам петролните компании.Рискови ми се видят защото цената се влияе от цената на петрола.Земи ETF.Имаш диверсификация.

Коментар

Ами, не ми отне повече от 20 минути, иначе, ще те послушам и теб и може да стартирам с някакви тънки в QQQ. Имаш опит, ще се възползвам от него, макар всеки да си хвали акцията, фонда или индекса на връх. Ти си набил всички спестени пари от авантюрата в люлинска тухла, в QQQ. ОК, донесла ти е фърст капиталова, ама аз съм по навит на Накавръковата стратегия да се купуват подценени, освен това и дивидентни. Признавам, че откак Накавръка претърпя голямо фияско с имотите, станал е много добър в NYCE!

Коментар

Working...
                                X