If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Не ми е плодотворен диалога с такъв индивид, като теб. Ти само си търсиш отмъщение, заради факта, че те направих смешен, заради огромния ти гаф с дефлацията. Прекъсвам, оказа се, че си най-некомпетентния преподавател на Балканския полуостров, даже е срамно да пишеш в подобна тема за инвеститори! Ама и мой срам, че трябва да продължавам диалог с такъв.....Квалификациите, ще ги оставя на режим модератори...
Ако твоя е неплодотворен, аз какво да кажа, като се налага да те ограмотявам при всяка среща! Ти му говориш за цени на борсови активи, че цената на медта от април'22 върви надолу - то гледа пчелния мед в кауфланд и цъка с език! Чакай ти да схване какво му говориш. Два различни свята - нямат срещане!
Добре аз съм сметнал оскито на около 75 долара ,може и повече за Коледа,дай Боже ,облога е приет - петролна компания срещу целия тех сектор-това нещо като Давид срещу Голиат да кажа на публиката все пак ,но..айде да видим
Аз съм вече вътре с Оксито ,така или иначе ,така че ок следващата Коледа ще смятаме ,въпреки че Оксито е съвсем друга компания ама айде-ама да не искаш някакви мега скъпи ракии - Бургас 63 мисля е добър избор или Бургаска мускатова
В момента съм в Чифлик, на топъл басейн и спа. Три или четири чужди семейства разпознах. Джони, забрави да падат цените, но постепенно купувачите няма да са от Габрово или Пирдоп. И не само в София.
Toплия басейн не е одбре за сърцето ти особено на тия години ,мисля че е по добре в хотела с някоя млада дама по спалнята да се гоните -цените само ще падат поради причината че качиха на нивата не на балон ,а на дирижабъл + световни тенденции които ще ударят и нас
В момента съм в Чифлик, на топъл басейн и спа. Три или четири чужди семейства разпознах. Джони, забрави да падат цените, но постепенно купувачите няма да са от Габрово или Пирдоп. И не само в София.
Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
1.Купи микс - така парите ти ще се винаги диверсифицирани - петрола е за щит не съм го купил от днес за утре и съм го взел така че да не ми отиде главницата ,каквото и да се случи,има няколко петролни компании които се окрупниха и освен от петрол ще лапат здраво и от квоти следващите 10 години ,oxy e най-подценена от тях .
2.За да ти е по-лесно влезни в портфолиата на black rock или някой по дебел фонд и си набери компании като видове бизнеси ,после им виж цените и когато паднат влизаш .
3.За да ти е още по-лесно направи като Радев ,само че неговата стратегия има един голям риск-следввашите 10 години широкия пазар няма да носи същата доходност защото навлизаме в нова ера ,и тази ера ще бъде на по-висока инфлация и по -големи рискове -това е прекрасно описано в периода на 70-те ,така че в перспектива е добре човек да избере 15- маккс 20 компании и да работи с тях - Макдоналдс ,Costco ,Mastercard,Visa ,Hermes,Apple,Google,Microsoft,Виж Lennar и D.R.Horton /най-големите строители в САЩ/,там влизаш директно в имотния сектор на Щатите ,Амазон,не са много .
Това е от мен - догодина ще има прекрасни опции да влезеш ,така че ............. се приготви
Благодаря ти за съветите, но твоята стратегия е да набиеш огромна сума пари, която не си я вкарал в имот затова и внимателно диверсифицираш, а аз през последните 20г. съм набил 300 бона в имоти и сега гледам да набивам по не повече от 1000-1500лв. месечно в дивидентни компании на БФБ и NYCE.
Приемаш ли капиталистическото съревнование?Спрямо цените днес.След 1 година ще смятаме.
Аз съм вече вътре с Оксито ,така или иначе ,така че ок следващата Коледа ще смятаме ,въпреки че Оксито е съвсем друга компания ама айде-ама да не искаш някакви мега скъпи ракии - Бургас 63 мисля е добър избор или Бургаска мускатова
Тия дни мислех да купя PG, ама може и малко петролна. Още ме е яд за XOM, че ги хванах в период на бърз разтеж и се отказах да ги взема. Тия ОХУ, дивидент дават ли?
PG e вече много скъпа ,след 67 години Бъфет разкара всички акции на компанията и вече има нула акции от тях ,това е стар изморен кон ,търси други
1.Купи микс - така парите ти ще се винаги диверсифицирани - петрола е за щит не съм го купил от днес за утре и съм го взел така че да не ми отиде главницата ,каквото и да се случи,има няколко петролни компании които се окрупниха и освен от петрол ще лапат здраво и от квоти следващите 10 години ,oxy e най-подценена от тях .
2.За да ти е по-лесно влезни в портфолиата на black rock или някой по дебел фонд и си набери компании като видове бизнеси ,после им виж цените и когато паднат влизаш .
3.За да ти е още по-лесно направи като Радев ,само че неговата стратегия има един голям риск-следввашите 10 години широкия пазар няма да носи същата доходност защото навлизаме в нова ера ,и тази ера ще бъде на по-висока инфлация и по -големи рискове -това е прекрасно описано в периода на 70-те ,така че в перспектива е добре човек да избере 15- маккс 20 компании и да работи с тях - Макдоналдс ,Costco ,Mastercard,Visa ,Hermes,Apple,Google,Microsoft,Виж Lennar и D.R.Horton /най-големите строители в САЩ/,там влизаш директно в имотния сектор на Щатите ,Амазон,не са много .
Това е от мен - догодина ще има прекрасни опции да влезеш ,така че ............. се приготви
Приемаш ли капиталистическото съревнование?Спрямо цените днес.След 1 година ще смятаме.
В това ли се таят надеждите на мизерната ти душичка?
хехехе, сладурче малко
Който ме е потърсил - знае къде да ме намери.
Не ми е плодотворен диалога с такъв индивид, като теб. Ти само си търсиш отмъщение, заради факта, че те направих смешен, заради огромния ти гаф с дефлацията. Прекъсвам, оказа се, че си най-некомпетентния преподавател на Балканския полуостров, даже е срамно да пишеш в подобна тема за инвеститори! Ама и мой срам, че трябва да продължавам диалог с такъв.....Квалификациите, ще ги оставя на режим модератори...
Повярвай ми, няма по-бързо отдадено под наем жилище ако има голяма тераса и няма ТЕЦ. ТЕЦа е мразен и от хазяи и от наематели. Плащащ всички кражби по веригата.
Само където за мен Люлин е синоним на мизерия.
Лично мнение.
ТЕЦА си е ТЕЦ плащат го съседи,данъкоплатци през столична община ,а ти най-малко
Оня ден с комшията нагласихме нещата за новия сезон в аботнатната ,всички сметки за тоя месец за 140 лева - ток,вода ,и парно
Па Вие плащайте като сте умни
За над 20 години и обществен транспорт не съм плащал дойдохме и до тук кмета да каже че трябвало да бъде безплатен -Еми аз от четвърт век така го ползвам не знам защо открихме топлата вода след като аз съм я открил лето господне 2000 година
Ами, не ми отне повече от 20 минути, иначе, ще те послушам и теб и може да стартирам с някакви тънки в QQQ. Имаш опит, ще се възползвам от него, макар всеки да си хвали акцията, фонда или индекса на връх. Ти си набил всички спестени пари от авантюрата в люлинска тухла, в QQQ. ОК, донесла ти е фърст капиталова, ама аз съм по навит на Накавръковата стратегия да се купуват подценени, освен това и дивидентни. Признавам, че откак Накавръка претърпя голямо фияско с имотите, станал е много добър в NYCE!
Коментар