Първоначално изпратено от Bailor
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
Не, не чака. Той е.
ужас, че тука повече брокери, отколкото читатели, бре!!
препоръка е
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от nradev1111 Разгледай мнение
Кой адвокат работи за 100 лева /Аз такъв не познавам.Тарифата е средно 1%.
но като стана дума и тям има много плява
препоръка е
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
и точно прости и нахални брокери заслужава
Коментар
-
Първоначално изпратено от segato Разгледай мнение
Ми утре да направят лицензи и за продавачи на банички. Каква им е функцията сега ? Да намират адреси ? Иначе да, по-добре да има някакво дефиниране на отговорностите и начин да се търси отговорност . В случаи като този дето го разправя БОНВИАН, ако има недоглеждане при сделката губи лиценза и фаща мотиката. Трябва да има обаче начин и да се правят сделки и без брокер. Не че ми дреме де.препоръка е
Коментар
-
Първоначално изпратено от БОНВИВАН1 Разгледай мнение
Точно за бизнес имотите и парцелите брокерите са кръгла нула. Те един нот. акт и едно удостоверение за наследници не могат да разчетат. Не знаят закона за семейният кодекс. Ако ги слушаш така ще те набълбукат, че бедна ти е фантазията.
Аз съм жив пример. От 1 година купувам 2 бр УПИта. Брокера го видях точно за час и като видях какви благолажи разправя директно го отсвирих. Той не знае дори кои са страни от страната на продавача според удостоверението за наследниците. Лъжеше като дърт циганин, че няма проблем за разликата от 109 м2 между скица и нот акт.
По мъжки се разбрахме с продавача, отсвирихме паразита и минахме през обстоятелствена проверка и нов нот акт за да изравним квадратурата.
Паразита искаше да вземе пари, пък, че някой ще даде една торба пари и няма да може да строи 10 год не го интересуваше:-)
Всички спечелихме, само паразита не взе една хубава 5 цифрена сума.
Коментар
-
Лицензирането е положително за пазара. Най-малкото в тъпия имот.бг (вероятно правен в кръжока по информатика от 11 год пишлигари) няма да има менте обяви, защото брокераз пуснал ментак, ще си губи лиценза и ще трябва да фаща мотиката (понеже за друго не стаа).
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от 6000 Разгледай мнениеБахти и инвеститорите ега ти и реването
Чий го дирите при брокерите???
Даже не можете и да осъзнаете факта че щом сте стигнали до услугите на брокерите то вие вече сте жертва на измама дори и да не ги ползвате
Използването на брокер означава че сте звънели на обяви
Звъненето на обяви говори че чонките са ви отзад на топло и че не ви достига акъл как да придобиете имот от първа ръка
Дори и да отсвирите брокера щетата вече е нанесена - Брокера е надул очакванията на продавача и това че ще спестите комисионната е само утешителна награда
Нека хейта започне сега ..... Ок, ама имаш ли парите като хоум ту ю да купуваш определена бройка имоти на година и да плащаш веднага без да ползваш кредити? Или лепиш листчета като брокерите по входовете " купувам апартамент в района" и колко от тези дето ще ти се обадят ще са достатъчно адекватни та да можете да сключите сделка, колко ще те чакат месец и нещо ако купуваш с кредит? Колко няма да погледнат обявите за сходни имоти в имот бг и ще ти обявят цена под пазарната?.......
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от nradev1111 Разгледай мнение
Ako чекаш брокеразин да ти намери изгодна сделка си жив зян.
- 3 Харесвания
Коментар
-
За мен човек, който дава 3% на тея паразити е олигофрен, не не е чист олигофрен. Олигофрен на квадрат е!Среден ап да кажем е 500 000 лв. тва са 15 000 лв само за брокераз???!!! Какво работа върши за тези пари? Какво е инвестирал/рискувал за да претендира са такава сума? С какво гарантира, че няма проблеми с имоти? Има ли застраховка, която при евентуален проблем, ще покрие щетите?
Къде е ? На кой етаж ? Мазилката на офиса им опадала тия "продават" имоти. .Между другото това е офиса на Сердика1, която продава оная къща в Редута. Баси , по трудно ше намериш брокера отколкото къщата дето уж е тайна.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от troika Разгледай мнение
Незнам за вас що толкова се оплаквате от тях, ама аз си слушам брокера и като му дам задача да ми намери къде да инвестирам определено количество пари обикновено ми дава подходящи решения и засега съм доволен. Сега, кой кого излъгал и как не знам, то човек е важно да си подбира хората с които работи както си подбира приятелите.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от segato Разгледай мнение
Зашо трябва да ходиш за оглед с приятел ? Защото не се знае адреса ли ? Тия брокерази са толкова тъпи .... Тук адреса се поства винаги. Във Франция тия дето не постват адреса поне слагат снимки снимани вътре в жилишето и то през нощта та да не се вижда нишо през проорците ... В БГ хем не искат да постнат адреса , хем слагат една камара снимки дето средна ръка софтуер може да намери съвпадения с Гугъл мапс и да намери адреса. С AI в картинката, тия шмекерлъци не вървят . Например има 12 обяви на тая къшурка в Редута, дето знаем че е примерна и е на никой. В нито една обява не е даден адреса. Зашо бе ? Софтуера обаче за около 20 секунди открива че е на номер 15А на една улица дето е кажи речи в Хр. Смирненски
Та не знам как я мислят брокеразите. Досега продаваха адреси , ма отсега нататък ше трябва да измислят нешо допълнително.Щото AI ще им сецне далаверката. Изглежда се усетиха и почнаха да искат лицензиране, после вероятно ше натиснат задължително да има "лицензиран" брокер във всяка сделка. Ше видим.
- 4 Харесвания
Коментар
Коментар