Първоначално изпратено от better
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
43 год блок, и ми го хФалиш тоя тежък соц???
Новото не винаги е по-добро, не и когато е произведено от български търгаши-инвеститори.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
и след 10-тият е..ч трябва да правиш 'освежителен' ремонт
ако съседите не са ти пратили полиция, че си организирал бардак
да не говорим ако дойдат и такива, които друсат и правят скандали... ще си навлечеш сума ядове на главата за едни левчета.Last edited by bulgarian lev; 23.12.2023, 22:10.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
и след 10-тият е..ч трябва да правиш 'освежителен' ремонт
да не говорим ако дойдат и такива, които друсат и правят скандали... ще си навлечеш сума ядове на главата за едни левчета.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Дюри Разгледай мнение
Сериозно, дори не знаеш ,а и не разбираш за какво иде реч. Да си призная не се и учудвам като знам какво мислиш за добра локация
Весели празници, Бетер ,ще се научиш ако ще и по трудния начин !
Коментар
-
Сериозно, дори не знаеш ,а и не разбираш за какво иде реч. Да си призная не се и учудвам като знам какво мислиш за добра локация
Весели празници, Бетер ,ще се научиш ако ще и по трудния начин !.
Весели празници и на теб.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение
Ами за такъв апарт, нощувката е нормално да е минимум 500лв. Better пак пише глупости за включени закуски и прочее. Една бизнес идея ти давам на теб публично /публично, защото тези от околовръстното няма как да се възползват от нея по обясними причини/ Правиш си сделка с EXE club, за хора уморени да се прибират сутрин или такива харесали се двойки /щото там няма какво да се лъжем, си е нещо средно между бар и публичен дом, по-точно стрийптиз бар/ , на бара ти дават визитката на апарта в близост за донощуване. Сигурен съм, че ще избиеш всички риби. Аз така бих направилОстанете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение
Ами за такъв апарт, нощувката е нормално да е минимум 500лв. Better пак пише глупости за включени закуски и прочее. Една бизнес идея ти давам на теб публично /публично, защото тези от околовръстното няма как да се възползват от нея по обясними причини/ Правиш си сделка с EXE club, за хора уморени да се прибират сутрин или такива харесали се двойки /щото там няма какво да се лъжем, си е нещо средно между бар и публичен дом, по-точно стрийптиз бар/ , на бара ти дават визитката на апарта в близост за донощуване. Сигурен съм, че ще избиеш всички риби. Аз така бих направил
да не говорим ако дойдат и такива, които друсат и правят скандали... ще си навлечеш сума ядове на главата за едни левчета.
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
- 1 like
Коментар
-
Хахахах сравнявате няква кавартира с 5* хотел със спа, басейни, паркоместа, ресторанти. Вие наистина сте изплискали леганЯ. Сериозно.
Весели празници, Бетер ,ще се научиш ако ще и по трудния начин !
- 1 like
Коментар
-
За радост на повечето собственици, има милиярди хора по света, които търсят просто нощувки и за съжаление на много по-малкото търсещи включени закуски, обеди и вечери и после горко оплакващи се, че не са получили, каквото са очаквали. За радост, свободните и осъзнати хора нарастват. Те си решават къде и с какво ще си пълнят стомасите на различни места от обитаването.Last edited by X_Y; 23.12.2023, 21:37.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
Да. 76 кв площ без балкона. Така са, по БДС от 1980 година.
Коментар
-
Хахахах сравнявате няква кавартира с 5* хотел със спа, басейни, паркоместа, ресторанти. Вие наистина сте изплискали леганЯ. Сериозно.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Да. 76 кв площ без балкона. Така са, по БДС от 1980 година.
- 1 like
Коментар
-
Ти осъзнаваш ли първо разликите в наемането на апартамент, възможността за гости, наличиеро на кухня, дневна, баня, две тоалетни пред хотелското наемане. За цените няма да питам, виждам че не си наясно с основни неща.
П.С туй за кухнята ме уби, искаш да кажеш, че някой пристига вечер уморен и сутринта бЕга да търси КауфлаН за да с сготви?
- 2 Харесвания
Коментар
-
Не само това. Конкурентните хотели на апартамента на ,Лева са два, Кристал Палас и Хаят, ето и цените в Кристал Палас :
https://www.crystalpalace-sofia.com/...servation/book
В Хаят, си ги свалете сами
- 1 like
Коментар
Коментар