IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от better Разгледай мнение

Наясно съм да, аз директно отивам на хотел, искам да ми сготвят, изчистят, да ми пренесат куфарите. Ти ще го направиш ли в квартирата?

П.С туй за кухнята ме уби, искаш да кажеш, че някой пристига вечер уморен и сутринта бЕга да търси КауфлаН за да с сготви?
    Да логиката да платиш по-скъпо за еърбнб за да можеш да спестиш от готвене е малко като скъп на триците, евтин на брашното. Съвсем изплискаха легена повишителите.

Коментар

• Първоначално изпратено от emdless4
      Ти си форумната пиянка ли?
      Казах, явно на хотелските вериги им куца бизнес модела нещо. Наздраве!
      https://youtube.com/shorts/DfUclui3-...o925MLI8w_UeMG
      това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от emdless4 Разгледай мнение

Да бе баце разбрахме те ти си форумния гуру, сигурно си изхарчил всичката пара за апартаменти и затова цяло стадо брокери се активизираха веднага да те хвалят колко ти е густо майна филибетото.

Вальо Златев се е преевал като е купил хотел Сердика, трябвало е да вземе 5 апартамента в района и сега нямаше да се занимава с Хаят, пфу
        Сефте.

Коментар

Ами така излиза. Ако беше оставал по квартири и закусвал по баничарници щеше да си спестил за имот в локация, локация.
          Даааа, точно затова щото не е спестил, сега му е дошло да си излива злобата срещу собствениците. Чергарска му работа, номадска..

Коментар

Не знам баце, цял живот съм пътувал по бизнес и все в хотели съм бил, май съм се прецакал ))
            Ами така излиза. Ако беше оставал по квартири и закусвал по баничарници щеше да си спестил за имот в локация, локация.

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение

за кратки бизнес пътувания хотелът има много повече плюсове отколкото минуси - няма как да го знаеш това.

иначе съм фен на ербнб за пътувания по Европа по две причини
              1. обичам да се потопя в атмосферата на квартала.
              2. когато пътуваме с децата в хотелите или предлагат много яки 'апартаменти' на тройна (поне) цена или трябва да наемаме 2 стаи, а това не е много удобно ако стаите не са една до друга.

когато пътувам по работа - хотел

В София ербнб-тата ги наемат главно за уикенд туризъм - няма лошо.
              https://www.facebook.com/share/r/qzJaRedFJdYQaHUA/

Коментар

• Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение

Баси глупака, че ти толкова ли си ограничен, че си нямаш приложение на айфона, къде се предлага най-добрата храна за теб в радиус от 300м., че да разчиташ на включена закуска в хотела, примерно палачинки с ябълки, вместо собствен избор? Безгранична е човешката глупост, завинаги ще си останеш брокер на недвижими имоти.
                за кратки бизнес пътувания хотелът има много повече плюсове отколкото минуси - няма как да го знаеш това.

иначе съм фен на ербнб за пътувания по Европа по две причини
                1. обичам да се потопя в атмосферата на квартала.
                2. когато пътуваме с децата в хотелите или предлагат много яки 'апартаменти' на тройна (поне) цена или трябва да наемаме 2 стаи, а това не е много удобно ако стаите не са една до друга.

когато пътувам по работа - хотел

В София ербнб-тата ги наемат главно за уикенд туризъм - няма лошо.
                това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение

Бетерчо има много да учи. Но е добро момче, поне го учим безплатно тука, дано да има времеви прозорец да купи.
                  Аз ако гледах от вас досега да съм фалирал няколко пъти. Колкото до покупката нали казах, имам 3, и нямам намерение да купувам, дори ще продам този в който живея, защото новия ми е почти готов.
                  Следващия имот (ако купя) ще е на топло място, но в никакъв случай не и тук.

Коментар

Хотел Сердика в София е срещу Халите на Мария Луиза. На мястото на Хаят беше култовото кино Сердика. И София не познавате, нито някогашната, нито сегашната. Огромен минус в този случай. Подводничари.
                    И над киното какво беше, община Перник ли?

Коментар

Не знам баце, цял живот съм пътувал по бизнес и все в хотели съм бил, май съм се прецакал ))
                      Баси глупака, че ти толкова ли си ограничен, че си нямаш приложение на айфона, къде се предлага най-добрата храна за теб в радиус от 300м., че да разчиташ на включена закуска в хотела, примерно палачинки с ябълки, вместо собствен избор? Безгранична е човешката глупост, завинаги ще си останеш брокер на недвижими имоти.Цял живот хранене в хотели!!!!

https://www.facebook.com/share/r/qzJaRedFJdYQaHUA/
                      Last edited by Bailor; 23.12.2023, 23:19.

Коментар

• Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение

Бетерчо, новото строителство в Ливадите е боклук над боклуците, всяко 43 годишно ЕПК е в пъти по-добър вариант.
                        Новото не винаги е по-добро, не и когато е произведено от български търгаши-инвеститори.
                        Дали е боклук само времето ще покаже, но старото си е амортизирано и мирише на старо, общите части са зле, няма паркомясто. Аз в стар блок мой набор не бих живял. Новото си е ново, мине ли 10-15 год не ми хФали.

Коментар

Да бе баце разбрахме те ти си форумния гуру, сигурно си изхарчил всичката пара за апартаменти и затова цяло стадо брокери се активизираха веднага да те хвалят колко ти е густо майна филибетото.

Вальо Златев се е преевал като е купил хотел Сердика, трябвало е да вземе 5 апартамента в района и сега нямаше да се занимава с Хаят, пфу
                          Хотел Сердика в София е срещу Халите на Мария Луиза. На мястото на Хаят беше култовото кино Сердика. И София не познавате, нито някогашната, нито сегашната. Огромен минус в този случай. Подводничари.
                          Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс

Коментар

1980 написах е строена сградата. За генерали от УБО. Мислех че поне можеш да четеш. Не знам пък УБО знаеш ли какво беше.

Коментар

Казах малко отгоре за Маринела, но да не забравяме, че това е 5* хотел, с паркинг, ресторанти, рецепция + екстри като басейн, спа и закуска - вкл в цената. Кой е този луд, който ще отиде в някаква квартира без закуска??? Къде ще закуси сутринта? В някоя баничарница? Смешно е изобщо да се сравнява няква квартира с 5 звезден хотел, който с екстрите дори излиза по-евтино.

Коментар

• Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение

Това са най-качествените апартаменти, строени навремето. Ще стоят до поне пет поколения след better.
                                Бетерчо има много да учи. Но е добро момче, поне го учим безплатно тука, дано да има времеви прозорец да купи.
                                Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс

Коментар

Working...
                                X