Първоначално изпратено от bertram
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение
Баси глупака, че ти толкова ли си ограничен, че си нямаш приложение на айфона, къде се предлага най-добрата храна за теб в радиус от 300м., че да разчиташ на включена закуска в хотела, примерно палачинки с ябълки, вместо собствен избор? Безгранична е човешката глупост, завинаги ще си останеш брокер на недвижими имоти.
иначе съм фен на ербнб за пътувания по Европа по две причини
1. обичам да се потопя в атмосферата на квартала.
2. когато пътуваме с децата в хотелите или предлагат много яки 'апартаменти' на тройна (поне) цена или трябва да наемаме 2 стаи, а това не е много удобно ако стаите не са една до друга.
когато пътувам по работа - хотел
В София ербнб-тата ги наемат главно за уикенд туризъм - няма лошо.
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
Бетерчо има много да учи. Но е добро момче, поне го учим безплатно тука, дано да има времеви прозорец да купи.
Следващия имот (ако купя) ще е на топло място, но в никакъв случай не и тук.
- 1 like
Коментар
-
Хотел Сердика в София е срещу Халите на Мария Луиза. На мястото на Хаят беше култовото кино Сердика. И София не познавате, нито някогашната, нито сегашната. Огромен минус в този случай. Подводничари.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от emdless4 Разгледай мнение
Не знам баце, цял живот съм пътувал по бизнес и все в хотели съм бил, май съм се прецакал))
https://www.facebook.com/share/r/qzJaRedFJdYQaHUA/Last edited by Bailor; 23.12.2023, 23:19.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение
Бетерчо, новото строителство в Ливадите е боклук над боклуците, всяко 43 годишно ЕПК е в пъти по-добър вариант.
Новото не винаги е по-добро, не и когато е произведено от български търгаши-инвеститори.
Коментар
-
Първоначално изпратено от emdless4 Разгледай мнение
Да бе баце разбрахме те ти си форумния гуру, сигурно си изхарчил всичката пара за апартаменти и затова цяло стадо брокери се активизираха веднага да те хвалят колко ти е густо майна филибетото.
Вальо Златев се е преевал като е купил хотел Сердика, трябвало е да вземе 5 апартамента в района и сега нямаше да се занимава с Хаят, пфуОстанете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
1980 написах е строена сградата. За генерали от УБО. Мислех че поне можеш да четеш. Не знам пък УБО знаеш ли какво беше.
Вальо Златев се е преевал като е купил хотел Сердика, трябвало е да вземе 5 апартамента в района и сега нямаше да се занимава с Хаят, пфу
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
Казах малко отгоре за Маринела, но да не забравяме, че това е 5* хотел, с паркинг, ресторанти, рецепция + екстри като басейн, спа и закуска - вкл в цената. Кой е този луд, който ще отиде в някаква квартира без закуска??? Къде ще закуси сутринта? В някоя баничарница?Смешно е изобщо да се сравнява няква квартира с 5 звезден хотел, който с екстрите дори излиза по-евтино.
))
- 2 Харесвания
Коментар
-
Това са най-качествените апартаменти, строени навремето. Ще стоят до поне пет поколения след better.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
да си даде ключа на някой от клуб, че да ходят клиенти е МАЛОУМИЕ
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнениеБезспорната истина за закупуване на инвестиционен имот, според мен е една:
В идеалните центрове на големите градове, където кипи и дневен и нощен живот. Купуване на имот с цел инвестиция във вади, долини и ливади е напълно обречена цел! А, ако става въпрос за тези райони в София, обречена цел дори за лично ползване.
Коментар
-
1980 написах е строена сградата. За генерали от УБО. Мислех че поне можеш да четеш. Не знам пък УБО знаеш ли какво беше.
Коментар
-
Безспорната истина за закупуване на инвестиционен имот, според мен е една:
В идеалните центрове на големите градове, където кипи и дневен и нощен живот. Купуване на имот с цел инвестиция във вади, долини и ливади е напълно обречена цел! А, ако става въпрос за тези райони в София, обречена цел дори за лично ползване.
- 1 like
Коментар
-
Ти ходил ли си в EXE club и наясно ли си клиентите в колко часа си тръгват оттам? Щото, аз съм ходил...Какви глупости пак фантазираш? Освежителен ремонт? След клиент в ехе-то дето е пръснал минимум 300лв. само в клуба!!
може да се поспори ако лева си направи имота 'стая за почивка' дали ще се откаже след като се наложи да чисти и поправя след някоя изцепка или ще го изгонят съседите с мвр...едното ще се случи със сигурност!
ПП няма гаранция, че през ербнб или букинг няма да го наеме някой дошъл да си прави 'парти', но там все пак има защита ако му батисат може да си изиска покриване на щетите + организацията не е стихийна + е за няколко дни + + +
да си даде ключа на някой от клуб, че да ходят клиенти е МАЛОУМИЕ
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
- 1 like
Коментар
Коментар