Първоначално изпратено от better
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от emdless4Ти си форумната пиянка ли?
Казах, явно на хотелските вериги им куца бизнес модела нещо. Наздраве!това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от emdless4 Разгледай мнение
Да бе баце разбрахме те ти си форумния гуру, сигурно си изхарчил всичката пара за апартаменти и затова цяло стадо брокери се активизираха веднага да те хвалят колко ти е густо майна филибетото.
Вальо Златев се е преевал като е купил хотел Сердика, трябвало е да вземе 5 апартамента в района и сега нямаше да се занимава с Хаят, пфу
Коментар
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
Ами така излиза.Ако беше оставал по квартири и закусвал по баничарници щеше да си спестил за имот в локация, локация.
- 1 like
Коментар
-
Не знам баце, цял живот съм пътувал по бизнес и все в хотели съм бил, май съм се прецакал))
Ако беше оставал по квартири и закусвал по баничарници щеше да си спестил за имот в локация, локация.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
за кратки бизнес пътувания хотелът има много повече плюсове отколкото минуси - няма как да го знаеш това.
иначе съм фен на ербнб за пътувания по Европа по две причини
1. обичам да се потопя в атмосферата на квартала.
2. когато пътуваме с децата в хотелите или предлагат много яки 'апартаменти' на тройна (поне) цена или трябва да наемаме 2 стаи, а това не е много удобно ако стаите не са една до друга.
когато пътувам по работа - хотел
В София ербнб-тата ги наемат главно за уикенд туризъм - няма лошо.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение
Баси глупака, че ти толкова ли си ограничен, че си нямаш приложение на айфона, къде се предлага най-добрата храна за теб в радиус от 300м., че да разчиташ на включена закуска в хотела, примерно палачинки с ябълки, вместо собствен избор? Безгранична е човешката глупост, завинаги ще си останеш брокер на недвижими имоти.
иначе съм фен на ербнб за пътувания по Европа по две причини
1. обичам да се потопя в атмосферата на квартала.
2. когато пътуваме с децата в хотелите или предлагат много яки 'апартаменти' на тройна (поне) цена или трябва да наемаме 2 стаи, а това не е много удобно ако стаите не са една до друга.
когато пътувам по работа - хотел
В София ербнб-тата ги наемат главно за уикенд туризъм - няма лошо.
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
Бетерчо има много да учи. Но е добро момче, поне го учим безплатно тука, дано да има времеви прозорец да купи.
Следващия имот (ако купя) ще е на топло място, но в никакъв случай не и тук.
- 1 like
Коментар
-
Хотел Сердика в София е срещу Халите на Мария Луиза. На мястото на Хаят беше култовото кино Сердика. И София не познавате, нито някогашната, нито сегашната. Огромен минус в този случай. Подводничари.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Не знам баце, цял живот съм пътувал по бизнес и все в хотели съм бил, май съм се прецакал))
https://www.facebook.com/share/r/qzJaRedFJdYQaHUA/Last edited by Bailor; 23.12.2023, 23:19.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение
Бетерчо, новото строителство в Ливадите е боклук над боклуците, всяко 43 годишно ЕПК е в пъти по-добър вариант.
Новото не винаги е по-добро, не и когато е произведено от български търгаши-инвеститори.
Коментар
-
Да бе баце разбрахме те ти си форумния гуру, сигурно си изхарчил всичката пара за апартаменти и затова цяло стадо брокери се активизираха веднага да те хвалят колко ти е густо майна филибетото.
Вальо Златев се е преевал като е купил хотел Сердика, трябвало е да вземе 5 апартамента в района и сега нямаше да се занимава с Хаят, пфуОстанете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
1980 написах е строена сградата. За генерали от УБО. Мислех че поне можеш да четеш. Не знам пък УБО знаеш ли какво беше.
Вальо Златев се е преевал като е купил хотел Сердика, трябвало е да вземе 5 апартамента в района и сега нямаше да се занимава с Хаят, пфу
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
Казах малко отгоре за Маринела, но да не забравяме, че това е 5* хотел, с паркинг, ресторанти, рецепция + екстри като басейн, спа и закуска - вкл в цената. Кой е този луд, който ще отиде в някаква квартира без закуска??? Къде ще закуси сутринта? В някоя баничарница?Смешно е изобщо да се сравнява няква квартира с 5 звезден хотел, който с екстрите дори излиза по-евтино.
))
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение
Това са най-качествените апартаменти, строени навремето. Ще стоят до поне пет поколения след better.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
- 1 like
Коментар
Коментар