If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Хахахахахаха, на мен в най-старата ми къщичкка каферобота ми е Villa.!!! С гастара е изключено да се занимавам повече до Новата, пак ми станахте ясни, хахахаха, успех и Весела Коледа!
Дано скоро свършат празниците, за да те върнат в цеха за месо, па следващата половин година, отново да си измислиш, че си landlord в Монте Карло или Mayfair
Хахахахахаха, на мен в най-старата ми къщичкка каферобота ми е Villa.!!! С гастара е изключено да се занимавам повече до Новата, пак ми станахте ясни, хахахаха, успех и Весела Коледа!
Дано скоро свършат празниците, за да те върнат в цеха за месо, па следващата половин година, отново да си измислиш, че си landlord в Монте Карло или Mayfair
Самонастаняването ( окупас му казват испанците) е голям проблем създаден от " левите" там. Даже кметицата на барцелона беше бивша активистка на това движение( има снимки как я изнасят 4 човека от на един къщата. Та от това дето съм чел ако имаш само 1 имот и ти се настани някой в него можеш да звъннеш на полицията да дойде и да го изгони, ако обаче ти е втори или трети имот полицията няма право да го гони, даже ти ако тръгнеш да го гониш е самоправство. Та ако ти " окупират" имота не звъниш в полицията, а на специализирани фирми за изселване на " окупанти" и срещу заплащане го гонят. Но ако не го даваш под наем, а си го ползваш само ти и е в затворен комплекс шанса да имаш такъв проблем е малък.
На мен в началото ми беше странно зашо всички имат решетки, после колежката от Испания ( ника и беше с А, да ме прощава ма беше отдавна и не и помня целия ник) обясни нещата и се отказах.
Самонастаняването ( окупас му казват испанците) е голям проблем създаден от " левите" там. Даже кметицата на барцелона беше бивша активистка на това движение( има снимки как я изнасят 4 човека от на един къщата. Та от това дето съм чел ако имаш само 1 имот и ти се настани някой в него можеш да звъннеш на полицията да дойде и да го изгони, ако обаче ти е втори или трети имот полицията няма право да го гони, даже ти ако тръгнеш да го гониш е самоправство. Та ако ти " окупират" имота не звъниш в полицията, а на специализирани фирми за изселване на " окупанти" и срещу заплащане го гонят. Но ако не го даваш под наем, а си го ползваш само ти и е в затворен комплекс шанса да имаш такъв проблем е малък.
явно проблема е стар, защото преди поне 10-12 и повече години четох един матрЯл с човек от такава фирма и обясняваше механизма.
Мен ме влече топлото време, особенно района на Марбея - топла зима 15-20 градуса, че взе да ми втръсва гадния климат тук. Сега съм в Сф - днес беше ок, но преди това мъгла, студ, мръсотия, кал, мръсен въздух, мрак. Варна същата работа + мега шибан вЕтер, направо ще ти издуха мозъка баси. Мисля да продавам едното във Вн да сложа някой лев отгоре и да взема нещо в бяла топла държава, като Испания.
П.С самонаставянето лесно се финтирало (или не важало) ако купиш в затворен комплекс с подръжка, охрана и т.н.
И мен ме влече топлото, ма лошото е че са малко местата с топло и пре зимата и през лятото. Ако е топло през зимата ше е ужас през лятото. При нас е горе долу така, около 15-22 градуса цяла година , но тук пенсионер чужденец не може да живее. Трябва да си бил тук 70-80те да си купувал акции тогава и да ги харчищ сега. Тоя апартамент дето си го постнал е 3D рендеринг и е некъде в гората дето трябва да се качваш в колата за всичко. Ти за такова ли гледаш ?
Ами не знам за самонастаняването. не беше само то. Преди няколко години един колега от Англия изпишя че им бутали блока че бил с незаконно издадено разрешително ( хем имал разрешително от общината ма не трябвало). Сега видяйх , че си писал за 4к всъщост. Че 4к за малки пари ли ги броите ? За тия пари може май и в Барселона да вземеш, не в баш топ кварталите но на добро място. Само в БГ 3-4к ги нямат за нищо.
Ехее чак в БарЦилона? Тук 4к са на Ливади и то на булевард (писта) с наклон, при тва на акт 15, тури му ремонт обзавеждане и ще удари 6к (реална квадратура), и пак ще е шумен кофтор, като тоя отсреща.:
Мен ме влече топлото време, особенно района на Марбея - топла зима 15-20 градуса, че взе да ми втръсва гадния климат тук. Сега съм в Сф - днес беше ок, но преди това мъгла, студ, мръсотия, кал, мръсен въздух, мрак. Варна същата работа + мега шибан вЕтер, направо ще ти издуха мозъка баси. Мисля да продавам едното във Вн да сложа някой лев отгоре и да взема нещо в бяла топла държава, като Испания.
П.С самонаставянето лесно се финтирало (или не важало) ако купиш в затворен комплекс с подръжка, охрана и т.н.
Ами не знам за самонастаняването. не беше само то. Преди няколко години един колега от Англия изпишя че им бутали блока че бил с незаконно издадено разрешително ( хем имал разрешително от общината ма не трябвало). Сега видяйх , че си писал за 4к всъщост. Че 4к за малки пари ли ги броите ? За тия пари може май и в Барселона да вземеш, не в баш топ кварталите но на добро място. Само в БГ 3-4к ги нямат за нищо.
Ратко, и при теб са я подкарали здраво. Вчера минах през Младост, оттам нагоре към Бункера>Бистрица - ужас, всичко е празно, един тесен път, наблизо няма нищо, иначе добре направени комплекси/къщи, но само това не стига.
много се строи натам
къщичките са нови, може и да не са населени още
Ми не знам какво да ти кажа аз не съм "инвеститор" . Гледах по едно време Испания, но там имат някакв закони за самонастаняване дето ме отказаха. Аз не мога да ползвам цяла година та ме касае. Имаше една колежка дето живее в Испания и тя обясни та ме отказа. Чакаше се десните да спечелят изборите и да оправят нешата ма май не успяха да ги спечелят. Аз до миналата година гледах Франция, сега Италия. Във Франция трябваше едни врътки да се правят , че там данък наследство е убийствен. В Италия пък чувам че режат глави за данък доход ( с изключение на пенсинерските области със 7% ма там не ща), та мак пак ше гледам Испания. Испания има много добро здравеопазване, ниски разходи и малко крайм а и данъците за мен ше бъдат ниски, та бих предпочел пред Италия, ма хем ме сърби , хем ме боли. Не знам за този конкретен апартамент. В Италия на няколко пъти попадам на хора , които продават чужди апартаменти ... не знам дали в Испания има такива врътки Аз гледам Барселона и в краен случай Валенсия , вече съм дърт за предимно туристически дестинации, трябва и малко живот през зимата да има.
Тангра пропъртис предлага на Вашето внимание къща в гр.Радомир. Имота се състои от едноетажна къща с 4 стаи , баня и предверие. Прилежащо мазе от 10 кв.м.
[ATTACH=CONFIG]n4140068[/ATTACH]
Ми не знам какво да ти кажа аз не съм "инвеститор" . Гледах по едно време Испания, но там имат някакв закони за самонастаняване дето ме отказаха. Аз не мога да ползвам цяла година та ме касае. Имаше една колежка дето живее в Испания и тя обясни та ме отказа. Чакаше се десните да спечелят изборите и да оправят нешата ма май не успяха да ги спечелят. Аз до миналата година гледах Франция, сега Италия. Във Франция трябваше едни врътки да се правят , че там данък наследство е убийствен. В Италия пък чувам че режат глави за данък доход ( с изключение на пенсинерските области със 7% ма там не ща), та мак пак ше гледам Испания. Испания има много добро здравеопазване, ниски разходи и малко крайм а и данъците за мен ше бъдат ниски, та бих предпочел пред Италия, ма хем ме сърби , хем ме боли. Не знам за този конкретен апартамент. В Италия на няколко пъти попадам на хора , които продават чужди апартаменти ... не знам дали в Испания има такива врътки Аз гледам Барселона и в краен случай Валенсия , вече съм дърт за предимно туристически дестинации, трябва и малко живот през зимата да има.
Непонятно ми е човек като теб с претенции и стандарт пари ,да пита в анонимен форум какво да си купи за ядене и пиене ?Предполага се че теб би трябвало да те пита някой предвид парите с които разполагаш и начина на живот които описваш че водиш,имот в Кан,си бил купил и така нататък?Нещо не те разбирам с тези ти въпроси?
Какво ти е непонятно ? С малки изключения тук са се събрали несретници, които не са виждали 5000 лева на едно място, но всяка втора дума им е че са "инвеститори с по няколко имота". Те ни лъжат , ние им вярваме.... На мен не ми дреме дали някой наема или живее в собствено жилише а какво качество на живот има. Ако ще да живее срешу Айфеловата кула. като става всяка сутрин и пие кафе Нова Бразилия от машина за 30 лева от Илиенци а децата му ходят в кварталното училише с 30- 50 % малцинства, какво му е качеството на живота ? Едно време пробвах да питам къде си прашат децата ма всеки е чувал за TUM, Бонка веднага скокна как децата и учели в ТУМ и Манчестър ма като разбра че е 30к на година малко се покри. За разлика от празните приказки за апартаменти , университети и екскурзии ( Бейлора някъде беше казал че обикалял Европа) дето всеки може да лъже на воля. става малко по трудно ако трябва да покажеш какво кафе имаш в шкафа (поне един пакет трябва да купи деба) или поне какви добри вина си чувал че съшествуват. Дето се вика и един път да си пробвал B. di ... пак поне един път си сложил 50 евро да се поглезиш ама по-важно е е някак си си разбрал че го има. Ако не знаеш че го има какво какво качество на живот ? Та въпроса ми беше по-скоро за да видя кой е чувал и е имал досег с нешо читавао, Ако забелязва не питах за скъпи вина и кафе а за читави. Хората, за които въпроса за качеството на живот има значение отговориха, другите с Нова Бразиля и Меча Кръв сигурно търсят в Гугъл или просто се покриха зашото разбраха за какво става дума.
Коментар