Първоначално изпратено от pwise
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от pwise Разгледай мнение
Да де завещание, но има и фирма и други особености. А студиото ми е 140кв 3 спални.
Last edited by bertram; 08.01.2024, 16:36.това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
какво има точно да се чудиш
отиваш при един нотариус и си готов
остави си студиото в Банско ако съвсем те напъдят на старини и пак ще имаш къде да живееш
Коментар
-
Първоначално изпратено от pwise Разгледай мнение
Аз пък нямам брак и се чудя как да и прехвърля всичко. Нали тя е майка на детето ми, на мен за какъв са ми тия пари? Ако по някаква причина остана сам не ми трябва почти нищо - една маломерка с кухня, спалня, мазе/склад и това е. На сам мъж повече не му трябва.
отиваш при един нотариус и си готов
остави си студиото в Банско ако съвсем те напъдят на старини и пак ще имаш къде да живееш
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от troika Разгледай мнение
Аз имам брачен договор, някой имоти са само на жената или само мои поради различни причини. В режим на разделност сме. Ако при покупка е вписан единия си е само негов имота и след това продажбата се извършва само от него, взема си паричките и другия копче не може да му каже. На мен ми върши работа.
А ако нещо се случи с мен по-добре всичко да е при нея.
- 1 like
Коментар
-
Dritte Pleite in drei Jahren
Kaum noch Hoffnung für Galeria Karstadt
https://www.bild.de/geld/wirtschaft/...7346.bild.html
Коментар
-
Първоначално изпратено от corner Разгледай мнение
хубаво е да се говори в стойности , а не в %
така например , цена от 700Е е напълно възможна преди да започне сривът
някой ще каже , че ако един имот е бил 2100 Е / кв . и после е отишъл на 700 Е - това е спад от 60%
друг ще каже че ако имота е бил 700Е и после е стигнал 2100 Е - това са 200% - ръст заличен впоследствие
ако си говорим така ще излезе накрая че едни 300 -400% ръстове са заличени
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от unimog Разгледай мнение[ATTACH=CONFIG]n4144712[/ATTACH]
така например , цена от 700Е е напълно възможна преди да започне сривът
някой ще каже , че ако един имот е бил 2100 Е / кв . и после е отишъл на 700 Е - това е спад от 60%
друг ще каже че ако имота е бил 700Е и после е стигнал 2100 Е - това са 200% - ръст заличен впоследствие
ако си говорим така ще излезе накрая че едни 300 -400% ръстове са заличени
Коментар
-
Първоначално изпратено от segato Разгледай мнение
Да , тук като навсякъде, има много прост народ. Не се съмнявам че сее намерил кой да изкара пари от това.
Коментар
-
Първоначално изпратено от troika Разгледай мнение
Аз имам брачен договор, някой имоти са само на жената или само мои поради различни причини. В режим на разделност сме. Ако при покупка е вписан единия си е само негов имота и след това продажбата се извършва само от него, взема си паричките и другия копче не може да му каже. На мен ми върши работа.
Коментар
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
Бе мани го тва, грозна работа е туй. В щатите м8же би го правят, но тук си е баси позора.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
Вие за брачни договори чували ли сте? И че може по всяко време след брака да се сключват.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
Вие за брачни договори чували ли сте? И че може по всяко време след брака да се сключват.
- 1 like
Коментар
Коментар