Първоначално изпратено от Bailor
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение
Хахахахахахахахахахахахахахаха, необразован гастар с основно образование!!!!!!!!!!!!!!
Европа е 10,180млн. кв.км, а САЩ- 9,826млн. кв. км.! Необразован простак-гастарбайтер! Аз съм завършил две магистратури в СУ, бе несретнико! Едната ми е Геоморфология и Картография.
Ти по-безмислено "вишо" не можа ли да намериш ? Само там ли те приеха ? Нищо чудно че мразиш "гастарите". С тази диплома дори и в Македония най-много да "картографираш" кенефите с парцала. Другата каква е ? Социология ?
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
Ква независимост бре, кви 5 лв. Сиренето ти е от вносно сухо мляко, месото ти е замразено вносно, яйцата и те, хляба ти е от фуражна пшеница, обогатена с вносни химии, щото иначе става като на сапун. Да изброявам ли още?
Някои твърдят, че това е причината за доста "модерни" заболявания. Но фолиевата киселина за мен е най-фрапиращия случай. Отделно царевичния сироп във всичко.
И да в бг храната в магазините не е ок, но е на светлинни години пред щатите.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
Ква независимост бре, кви 5 лв. Сиренето ти е от вносно сухо мляко, месото ти е замразено вносно, яйцата и те, хляба ти е от фуражна пшеница, обогатена с вносни химии, щото иначе става като на сапун. Да изброявам ли още?
- 2 Харесвания
Коментар
-
Ти, като гледам, от гледна точка на жена пишеш. В САЩ и мъже и жени над 50 сте изключително разплути и дебели над 150кг. в общия случай. Толкова сте тлъсти и с опънати черти, че даже не ви личат годините. Така бъкани с ГМО храни, че като умрете, даже не може да се разложите. Това ли искаме в България? Явно не, защото първите стъпки за хранителна независимост са налице. Веригата магазини "Хора от народа". Ядец за глобалистите отвъд голямата вода...
Коментар
-
Ти думата "примерно", като гастар, можеш ли да я осмислиш???
И пак ти казвам , концентрирай се и гледай да пускаш разбираеми постове , че последните няколко дни са ти или празни или цитираш сам себе си без допълнителни коментари или цитираш някой друг и оплескваш таговете та не се рабира кое е цитат кое е твое.
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение.... просто съм много ценен за данъкоплатците, щото работя с акъла си. .....
Коментар
-
Първоначално изпратено от nradev1111 Разгледай мнение
A бе магистъра,ти не познаваш числата бе.Last edited by Bailor; 08.01.2024, 22:14.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Хахахахахахахахахахахахахахаха, необразован гастар с основно образование!!!!!!!!!!!!!!
Европа е 10180млн. кв.км, а САЩ- 9826млн. кв. км.! Необразован простак-гастарбайтер! Аз съм завършил две магистратури в СУ, бе несретнико! Едната ми е Геоморфология и Картография.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от segato Разгледай мнение
САЩ е по-голям от Европа, купи си карта и се образовай ..
Европа е 10,180млн. кв.км, а САЩ- 9,826млн. кв. км.! Необразован простак-гастарбайтер! Аз съм завършил две магистратури в СУ, бе несретнико! Едната ми е Геоморфология и Картография.Last edited by Bailor; 08.01.2024, 22:11.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bad_Bear Разгледай мнение
Само заради липсата на морал, тоя пропадняк колегата ти, заслужава заплатата да му е наполовина и жена му да го напусне. Не може благата да се разпределят толкова неадекватно, да не кажа, че се похабяват. Крайно време е заплащането и "валюто", да се определя по общочовешка скала, а не само по професионални компетенции.Last edited by segato; 08.01.2024, 21:59.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Ти, като гледам, от гледна точка на жена пишеш. В САЩ и мъже и жени над 50 сте изключително разплути и дебели над 150кг. в общия случай. Толкова сте тлъсти и с опънати черти, че даже не ви личат годините. Така бъкани с ГМО храни, че като умрете, даже не може да се разложите. Това ли искаме в България? Явно не, защото първите стъпки за хранителна независимост са налице. Веригата магазини "Хора от народа". Ядец за глобалистите отвъд голямата вода...
Това дето си го сътворил е все едно да кажеш в Европа хората са .... ми едно е във Франция, друго е в Германия бе . Дори в самата Фрнация живота е различен около Средиземно море и в Бретан Отделно че алжирците в Марсилия имат много различен живот от французите в района. За Калифорниоя примерно се знае че 40-50% от мексиканците са с диабет заради наднормено тегло и че ядат евтина храна.В съшото време очакваната продължителност на живота е 79 години. Ясно е че тия без диабет живеят до 90 и нагоре за да има такава цифра. Ама за да стане това се иска достъп до читава храна, развлечения и здравеопазване. Следващия път като решиш да се изказваш за нещо на запад от Трън поне си пусни Травъл чанъла за половин час. Може да ти мине мерака.
- 1 like
Коментар
-
[QUOTE=segato;n4144896]Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение
Ти 2 страници назад ли не помниш ?
Коментар
-
Абе аз съм 20 години тук. Фрашкано е с бездомни ма още не знам причината. Вие отидете за 5 дена на екскурзия и веднага "Ви казват" и причини и всичко ...
Как ше те изхвърлят на улицата защото си се развел бе човек ? Що ги вярвате тия неща ? То дори да не е твой апартамента, ако е единственото ти жилише не могат да те изхвърлят, айде сега представи си да е твой ... че да те принудят и да живееш на улицата и да го плащаш. Това да не е Китай ? Това че са разведени , ако няма заплахи, насилие или други подобни причини, не може да предизвика изхвърляне от апартамента. Единия може да спи в хола но никой не може да те изхвърли от твоята си собственост. Дори да има насилие, ограничителна заповед и т.н., собствеността си е собственост. Не може да се присвоява по морални причини. Продава се жилището, делят се парите и всеки по пътя си. Или който получи апартамента ше плаща наем на другия ...Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
- 2 Харесвания
Коментар
-
Е как какво правя ? Работя или съм работил в същата компания. Да не съм ги избрал аз ? Хора всякакви, китайци, индийци, американци и отделно че говорих вече за генерализациите, едно е да е човек ог Джорджа друго от Тексас, трето е некой от Ню Йорк (града). Отделно кой с какви пари и в какъв квартал и семейство е израстнал ...
Коментар
-
Коментар
Коментар