If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Е как ще продадат цялата, като чичото на кольо си живее там?
От доста време ти чета коментарите. Доста злобен,завислив,подигравателен и глупав се представяш пред аудиторията. Това ме навежда на мисълта ,че много има да даваш . Борчлия до гроб.
За "етаж от къща" бих дал 00.00 лв. Всички минуси от живот в къща, без плюсовете. Повечето минуси от живот в жилищен блок, умножени с коефициент.
Разбирам критиката, но достъпа до двор си е друго нещо. Ако се разберете със съседите да си го разделите да ви е неприкосновено нямаш толкова грижи. Къде от блок ще идеш да си опънеш хамак да си вършиш работа на спокойствие. Къде ще се съберете с аверите в прохладните летни вечери “на домашно”
Бонусите при хора с деца и домашни любимци са очевидни. Безпроблемното паркиране също.
Тази възможност даже мен смразява дето накупих 10 имота, а перона не знам. Това е равно на вселенска вероятност нула да купят даже с кредит, защото не биха могли само главницата да обслужват.
Това само в случай, че си повярвал на врачуванията на дежурния амбразурчик!
Да не мислиш, че му е леко дежурството...?
Виж всеки път какви глупости си изсмуква от пръстите, ама сега явно е почивка м/у два наряда?!
Тази възможност даже мен смразява дето накупих 10 имота, а перона не знам. Това е равно на вселенска вероятност нула да купят даже с кредит, защото не биха могли само главницата да обслужват.
след 5 години цените ще са тройни, двойни ще са само след 2 години
Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
тогава още не строяха.
моето се появи в началото на 2015-та
докъм 2017 имаше смисъл
после се усетиха и започнаха да доближават цените до готовото
2022 година преди войната помниш ли какво написах ?
Високата огромно високата инфлация в шокови проценти винаги,винаги води до фалити и стагнация в строителството защото няма кой да плати цената а печалби няма зарсди огромните разходи.
Сега сме свидетели на тези процеси ,аз писах за Gresn life ,виждаш Германия виждаш и вечеминдруги постват подобни обяви
Коментар