If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Шефът на Хайнекен се е возил на трамвай, аз също съм привърженик на подобно пазарно поведение, това ми позволи покупка на имоти в две поредни години за първи път в битието ми. При нищожен като дял привлечен ресурс
Щом Бъфет си пазарува на промо от Макдоналдс,не знам ти къде се вписваш
Бъфет има голям дял от Макдоналдс и го промотира, същото прави и с Кока Кола.
А пък мантрата му, че трябва да живееш скромно и да инвестираш възможно най-много е в подкрепа на основният му бизнес.
Не може да си чак толкова наивен
Щом Бъфет си пазарува на промо от Макдоналдс,не знам ти къде се вписваш
Шефът на Хайнекен се е возил на трамвай, аз също съм привърженик на подобно пазарно поведение, това ми позволи покупка на имоти в две поредни години за първи път в битието ми. При нищожен като дял привлечен ресурс
В същото време цените на апартаментите старо строителство се балансират около настоящите нива или растежът им е плавен, докато нивата при новите проекти се прогнозират трудно в резултат от сериозния скок в цените на строителните материали.
доходността от жилище ще продължи да се подобрява спрямо съхранението на банков депозит.
Българите изкупихме Одрин.
Сега се връщам от там.Нешо страшно е ,преди съм ходил не беше така..
Тълпи от хора,с автобуси,с коли,напраео щурм.
Цените са като у нас преди 10 години.
Сирене 7 лв.кашкавали пак толкова на кило,баклавата е 4 лв килото,ядките кашу,бадеми,шам фастък, наполовина по 15 лв килото.,зехтина есктра върджин на 7 лв литъра.
Маслини на 4 лв всички видове,каквито се сетите.
Опашките са огромни.
Цвло пиле на грил е 4 лв,дюнерите масово са по 1.50 лева...и още още ниски цени...
За строителните материали не ми се мисли там какво е ...палете колите и отивайте ..
Коментар