If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Човекът има бизнес с 10тина служители, има имоти и градски и селски, а тези 150к кинта му дойдоха сух кеш от сделка и иска да ги диверсифицира в нещо различно. Признавам си изненада ме с идеята си, но колкото повече я мисля толкова повече ме кефи. Понеже нямам 150К свободен кеш да направя същото ( имам да строя покрай земеделието едни работи, че да правя преработки) ми щукна нещо друго, което се допълва с неговата идея като услуга добавяща стойност. Ще видим. Всичко още ми е сурово в главата и може да премисля и да се откажа - та нямам какво да ви казвам предвид, че е само проект в глават ми.
Иначе да - за инфлацията мисля да я боря с купуване на машини за преработка и добавяне на стойност.
Колега на колко ти се върза средно декара ЗЗ .И коя категория и кога купи и къде?
за 300 мога да ги продам до коледа - да тази коледа 2021. Под 500% няма и да си помисля да продавам.
Па и вземам 2к€ чисто - след като ми платят данъците
2000e на година в Атина - Във Филиповци сигурно изкарват повече пари от наеми
Значи у Атина туглите ти са безполезни? А смяташе едни 300% капиталова...
за 300 мога да ги продам до коледа - да тази коледа 2021. Под 500% няма и да си помисля да продавам.
Па и вземам 2к€ чисто - след като ми платят данъците
Онзи ден с един познат коментирахме,че се чуди къде да вложи 75К евро в нещо по възможност НИ. Сподели ми една идея, която няма да си кривя душата след няколко минутки премисъл ми се стори много удачна....супер по-удачна от инвестиция в Слънчака, Банско, че и Младост(София) даже . Говорим за жилишни НИ, а не ниви (и той има ниви, но му се иска нещо различно).
Та - варианти винаги има и човек трябва да мисли извън рамката и стадото. Няма да споделя какво иска да купи, за да не му мине котка път, но според мен ще има доста по-дорба доходност по-горе цитираните алтернативи.
Берти много ме кефиш като почнеш да обясняваш какво купували от стадото, а купуваш ЗЗ 20 години от как стана модерно
Ти даже не си и със стадото, ти си изостанал от стадото поне 15 обиколки
купуваш земи след 4-та категория и си мислиш че си хванал Господ за шлифера
Човекът има бизнес с 10тина служители, има имоти и градски и селски, а тези 150к кинта му дойдоха сух кеш от сделка и иска да ги диверсифицира в нещо различно. Признавам си изненада ме с идеята си, но колкото повече я мисля толкова повече ме кефи. Понеже нямам 150К свободен кеш да направя същото ( имам да строя покрай земеделието едни работи, че да правя преработки) ми щукна нещо друго, което се допълва с неговата идея като услуга добавяща стойност. Ще видим. Всичко още ми е сурово в главата и може да премисля и да се откажа - та нямам какво да ви казвам предвид, че е само проект в глават ми.
Иначе да - за инфлацията мисля да я боря с купуване на машини за преработка и добавяне на стойност.
Така си е. Визионерски поглед е нужен извън рамката и стадото. Там където е решил да купува МЯУ не се ли предвижда?
Тежка криза ще се усети навсякъде, но има фактори, които по един или друг начин са в подкрепа на подобен клас НИ да генерират кеш...макар и затруднено в условията на криза.
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Хахахахаха, ИЗЛИШНИТЕ пари за стоки от първа необходимост. И ти както винаги ги разтягаш едни.....никой не съм го виждал да се прибира от Османия с чували със злато. Само прах за пране, цигарки, зехтин, юргани, дрехи и подобни..
Еми ти яж боклуците от пазара в Слатина пък ние като сме прости ще купуваме одринска прясна и качествена храна на половин цена.
Полови литър сок от нар 2 лева.Изцеждат го пред теб.Ходи се и на разхдока като се комбинира с шопинг,2,3 човека с една кола като се съберете и избивате разходите
Иди виж и тогава приказвай
Имаше един търговец продаваше грил печени пилета,от Сърбия ги докарва,едно пиле беше 4 лева ,готово,печено.
Коментар