If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Това е много широка тема, само ще кажа, че това е изобретение от ранга на електричестовото, парния двигател, интернет. И това което виждаме в момента не е дори върха на айсберга. ИТ сектора е най-малкия проблем.
Дори е по-голямо. Скоро за първи път на таз наша планета ще има същества по-умни от нас. и да ще сменят дограмата също така
Мнението ми не представлява съвет за покупко-продажба на акции, облигации и други видове ценни книжа
Berkshire Hathaway на Уорън Бъфет се приближава все повече до пазарна оценка от 1 трлн. долара в понеделник – крайъгълен камък, който ще я постави след краткия списък на американски компании с подобна капитализация, след като публикува втората си поредна рекордна годишна печалба, съобщава Ройтерс.
93-годишната инвестиционна легенда увери акционерите, че конгломератът, който в момента е най-голямата финансова компания по пазарна капитализация, е „изграден, за да устои“.
-------------------------------
Слава Богу, ние акционерите сме свободни хора. Дишаме леко и свободно. И правиме каквото си искаме, където си искаме...
А вие инвеститорите в тухли сте роби... доживотни роби на банково-кредитната система. И имате сложен чатал около врата.
Това е положението. Както и да го въртим.
Дай конкретен пример кои професии в БГ ще станат излишни
И да скърши ИТ сектора отражението в БГ няма да е фрапиращо - първо защото БГ е от евтините дестинации и второ защото заетите в този бранш са под 1% от общата работна сила на държавата
Държавната и общинската администрация ли ще намалят дето им вади изборите ???
Изкуственият интелект ли ще ти ремонтира покрива смени дограмата и нареди паркета?
Изкуственият интелект ли ще ти направи един люлюн ???
Най много 100-тина трола от по форумите да изядат хурката
Прекалено много се прехласвате по неговите възможности реално нищо съществено няма да се промени в БГ
Това е много широка тема, само ще кажа, че това е изобретение от ранга на електричестовото, парния двигател, интернет. И това което виждаме в момента не е дори върха на айсберга. ИТ сектора е най-малкия проблем.
Охооо
4% чиста доходност, допълнено с ливериджа и преценяването от ръста на цените на имотите (поне досега) е екстра!
Защо такъв хейт? Никой не ви кара да инвестирате в НИ.
Никой друг актив освен НИ и биткойн води до такива емоции от противоположниците: към инвеститорите и към техните печалби. Защо ли... Хмм мисля, че се сещам.
Господине, отдаваш ли имотче под наем за минимална доходност?
Заложл си на куц кон.
Скоро сам ще се убедиш в това.
( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби
90% от обявите в джобса са фалшиви и целят лелките да съберат CV-та с лични данни, с които после да злоупотребяват.
Трябва да си супер пропаднал и отчаян, за да търсиш работа точно там.
да не са ти попаднали личните данни в трз-то на микрософт
Не знам в Бургас, и в Пловдив средната заплата не е висока, но еднс от моите лаборантки, много пъргаво и сръчно дете беше ахаха да напусне, вика в Мола ще ми дадат по-,висока заплата - поне 1600-1700. Но добре че им вдигнаха заплатите на 1900 чисто та остана. Беше на 1500 нето.
В държавна или частна болница, ако мога да попитам.
90% от обявите в джобса са фалшиви и целят лелките да съберат CV-та с лични данни, с които после да злоупотребяват.
Не знам той в коя година и къде живее, но ти определено живееш в някаква паралелна реалност. Този jobs.bg, който бил пълен с обяви за хоум офис позиции със заплати започващи от 3500 лв е пълна лъжа. Да, има и такива обяви тук там и то само в IT сектора, който пък в момента не е в разцвет. Обаче колко са тия обяви на фона на общо работещите в града? Ако не беше жалко, щеше да е смешно...
Не знам в Бургас, и в Пловдив средната заплата не е висока, но еднс от моите лаборантки, много пъргаво и сръчно дете беше ахаха да напусне, вика в Мола ще ми дадат по-,висока заплата - поне 1600-1700. Но добре че им вдигнаха заплатите на 1900 чисто та остана. Беше на 1500 нето.
Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Цената на забавянето при приемането на еврото ще е висока за България, особено по отношение на условията за финансиране, предупреди управителят на БНБ Димитър Радев на брифинг след среща на депутати и други политици с управителя на хърватската централна банка Борис Вуйчич.
Да, там нещата са така. Имот за 1 200 000 евра ти го продават за 1000000.
Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар