IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от pwise Разгледай мнение
    Тия брокери са се побъркали, вчера звънях на една обява която има 30 посещения от Юли и днес са вдигнали цената с 30к. Тва е, останах на перона.
    Вероятно заради резкият скок на кредитирането в момента пазара е полудял

Като излезнат резултатите за продажбите през първото тримесечие което още не е приключило ще има много изненадани

Самият факт че най накрая и Кавръка продаде в Карлово е показателен за това което се случва на пазара

Коментар

• Първоначално изпратено от nradev1111 Разгледай мнение

Ами те се сменят през 2-3 дним Кой се грижи за апртамента?

пп.Немаш сърце за акции.
      Дава се за минимум 3 нощувки. Условие. Но реално почти винаги се наема за седмица до 3 и повече понякога. Диска ти отговори, фирма за управление - сменя бельо, почиства след всеки основно. Определя ценови нива в зависимост от търсене, сезон, всичко.
      Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс

Коментар

• Първоначално изпратено от diskmanv Разгледай мнение

Стига бе, кой днес се занимава със смяна на чаршафи. Има си фирми за управление. Хората управляват х 500-1000имота в София. Ни за чаршафите мислиш ни за пералнята... Тъй както ти ремонтират колата, тъй и ти управляват имотите...
        Радев си представя нещата като Кретенчо в хана, меси мекици, вари кафе и мие кенефа на плажуващите за по 13€ на нощ.

Коментар

За да купиш 8 имота живя 15 години във феодална държава.Не.благодаря. Аз за тия 15 години онодих 20 студентки под 30 години.

пп.И сега на стари години ще се занимаваш с ремонти неплатени сметки и наематели идиоти.
          Поздравявам те само за студентките. ...
          Как си представяш в днешно време баш неплатени сметки. Това все едно аз тука у Пловдив да избегам утре с неплатени сметки. Аз не се занимавам с прошляци от пролетарската работническа класа. Един лев нямам неплатен колко години вече.
          Днес на един жена му счупила чаша и ми се извинява, докато я миела. Австралиец, утре заминава ден предсрочно:

Due to unforeseen circumstances we will be leaving your apartment tomorrow morning to fly back to the UK.
          Thank you for letting us reside at your home.
          I would like to advise you that my wife accidentally dropped a wine glass whilst cleaning it and it smashed.
          Thanks again
          David & Gill.

Коментар

За да купиш 8 имота живя 15 години във феодална държава.Не.благодаря. Аз за тия 15 години онодих 20 студентки под 30 години.

пп.И сега на стари години ще се занимаваш с ремонти неплатени сметки и наематели идиоти.

Стига бе, кой днес се занимава със смяна на чаршафи. Има си фирми за управление. Хората управляват х 500-1000имота в София. Ни за чаршафите мислиш ни за пералнята... Тъй както ти ремонтират колата, тъй и ти управляват имотите...

Коментар

• Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение

Много умело и разумно положих и аз пари и купих 8 имота, плюс че още 2008 си доизплатих кредита за 9тия ми имот. Вярно, беше 8К€, но оттам започнах. Наемите си вървят, за краткосрочното вече почти няма празен ден. Плюс дългосрочните наеми, които са на разумни нива, но които перона вика че са високи. Време е както казваш за пуканки.

Last edited by nradev1111; 29.02.2024, 00:48.

Коментар

Ами те се сменят през 2-3 дини кой се грижи за апртамента?

пп.Немаш сърце за акции.
                И хабер нямаш.

Коментар

Кво значи слугуваш ли им? Имотите са за наем. Като искам акции продавам ги и всичко там. И тва време ще дойде.

Ами те се сменят през 2-3 дним Кой се грижи за апртамента?

пп.Немаш сърце за акции.
                  Last edited by nradev1111; 29.02.2024, 00:38.

Коментар

Слугуваш ли има на краткосрочните наематели?Аз това не бих си го причинил и за 10К НА МЕСЕЦ.Аз съм купил акции. За последната година 40% горница и не се занимавам с дивотии на стари години!
                    Кво значи слугуваш ли им? Имотите са за наем. Като искам акции продавам ги и всичко там. И тва време ще дойде.

Коментар

• Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение

Ти си се объркал. Пиша за след 10 месеца. Основната ще скочи. Гласувано.
                      Ако твоите наематели по панелките се радват, че не си им вдигал наема, моите в търговските обекти, банкети вдигат,че не го правя!
                      Нема и да вдигаш следвашите 10 години нищо че инфлацията ще е колосална.

Коментар

Много умело и разумно положих и аз пари и купих 8 имота, плюс че още 2008 си доизплатих кредита за 9тия ми имот. Вярно, беше 8К€, но оттам започнах. Наемите си вървят, за краткосрочното вече почти няма празен ден. Плюс дългосрочните наеми, които са на разумни нива, но които перона вика че са високи. Време е както казваш за пуканки.
                        Слугуваш ли има на краткосрочните наематели?Аз това не бих си го причинил и за 10К НА МЕСЕЦ.Аз съм купил акции. За последната година 40% горница и не се занимавам с дивотии на стари години!

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение

Защо никой?
                          Ето ти в последните няколко години май-май само продажби имаш
                          После да не забравиш да благодариш
                          Гаража в Банско е непродаваем!

Коментар

• Първоначално изпратено от better Разгледай мнение

Е, аз мин седмица за Св Вальо бЕх, върнах се малко да понахраня коновете, за 8 ми март пак.
                            Къде е туй?
                            викат му котвата
                            много водех децата там кога беха по-малки и още слушаха
                            препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение

Аз също приключих с имотите. Напазарувал съм си тези от които имам нужда и сега, докато диверсифицирам, само ще наблюдавам великите страдалци, отстрани с пуканките! Много ме кефят, как неуморно "сриват" цените от няколко години. Този сеир пред очите ми, за дълги години мога да го гледам за забавление пред всеки друг театрален или музикален спектакъл с по-голям трепет. Всичко интересно предстои..хахахахаха

Коментар

• Първоначално изпратено от Traicho_80 Разгледай мнение

Объркал си се, в държавната администрация няма да има подобни увеличения, гарантирано!
                                Ти си се объркал. Пиша за след 10 месеца. Основната ще скочи. Гласувано.
                                Ако твоите наематели по панелките се радват, че не си им вдигал наема, моите в търговските обекти, банкети вдигат,че не го правя!
                                Last edited by Bailor; 28.02.2024, 23:35.

Коментар

Working...
                                X