Първоначално изпратено от nradev1111
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от БОНВИВАН1 Разгледай мнение
Не вярвам на банки, фондове, акции, облигации и т.н.
Само земя, имоти, злато и сребро.
Никога не бих дал на друг да държи парите ми.
На европейските инвестиционни брокери гаранцията им при фалит е само 20 000 евро(40 000 лева).
Тухлите и панелките са най-сигурната инвестиция.( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
имаш ли от негоЗа последните 5 години.
Last edited by nradev1111; 16.05.2024, 19:46.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнение
Те и туй не го разбират!
Пише Маркет, ама сега това кварталния нон-стоп ли е, не е ли.............
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от segato Разгледай мнениеМежду другото, зашо Гео Милев се брои добър квартал ? .... к'во стържеш бе еееей
Чуждата жена е по-'убава и мрънка по-малко!
Да... ама ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от segato Разгледай мнениеМежду другото, зашо Гео Милев се брои добър квартал ? Едно време беше, че в едната част бяха повече къщи а в другата беше близо до Плиска и беше добър транспорта. Сега транспорта е добър на много места. Частта която е откъм Плиска си пати от мръсния въздух и шума на Цариградско ( освен ако не са сложили вече шумоизолираши стени , Вие кажете) . Другата част вече не е от къши а се построиха кооперация ( без паркинг) .... к'во му е толкова добро на Гео Милев та гонел 3.5к на квадрат ?Преди да почнете с измислиците , един от наследствените ми апартаменти е там а и съм работил няколко години за фирма с офис в БАН, та не е като да не съм запознат с квартала ... последния път като бях в България преди 7-8 години си загубих един ден да къртя треволяци между плочките пред блока че коренишата бяха разбили чак бордюрите... реакцията на съседите беше никаква... всъшност след 1-2 часа един се показа на балкона и вика .... к'во стържеш бе еееейпрепоръка е
- 1 like
Коментар
-
-
Между другото, зашо Гео Милев се брои добър квартал ? Едно време беше, че в едната част бяха повече къщи а в другата беше близо до Плиска и беше добър транспорта. Сега транспорта е добър на много места. Частта която е откъм Плиска си пати от мръсния въздух и шума на Цариградско ( освен ако не са сложили вече шумоизолираши стени , Вие кажете) . Другата част вече не е от къши а се построиха кооперация ( без паркинг) .... к'во му е толкова добро на Гео Милев та гонел 3.5к на квадрат ?Преди да почнете с измислиците , един от наследствените ми апартаменти е там а и съм работил няколко години за фирма с офис в БАН, та не е като да не съм запознат с квартала ... последния път като бях в България преди 7-8 години си загубих един ден да къртя треволяци между плочките пред блока че коренишата бяха разбили чак бордюрите... реакцията на съседите беше никаква... всъшност след 1-2 часа един се показа на балкона и вика .... к'во стържеш бе еееей
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
ти в кой индек си набил пари и получаваш 10%
https://finance.yahoo.com/quote/%5EI...5pdCI6bnVsbH0-
Коментар
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
И туули имам бре, ама не им смятам капиталовата, да не разболея нЕкои хОра.
и ела да ги оправим безтухльовцитепрепоръка е
Коментар
-
Първоначално изпратено от mitko2848 Разгледай мнение
Да не отдаваш няколко пентхауса в лондонското сити?Това месечна или годишна доходност е?
но според мен казва, че от негов имот за 200к вади около 1400 месечноLast edited by ratten; 16.05.2024, 19:31.препоръка е
Коментар
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
Викат си "щом не моЕ се пипне, пак е няква пирамида измислена от ГолемиО шейтан отвъд локвата."
Къде къде по-сигурно е да ги метне през терасата! Човека е долу и чака!
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнение
Те и туй не го разбират!
Пише Маркет, ама сега това кварталния нон-стоп ли е, не е ли.............
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от БОНВИВАН1 Разгледай мнение
Какво пране на пари те гони бе човек?!
Коментар
-
Първоначално изпратено от analog Разгледай мнение
Може би е просто скромен и се задоволява с малко. От моите имоти изкарвам почти 3-но повече от 200к, за под 1к/200к изобщо не бих се занимавал с подобни простотии.Това месечна или годишна доходност е?
Last edited by mitko2848; 16.05.2024, 19:03.
- 3 Харесвания
Коментар
Коментар