Първоначално изпратено от MiceM
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Адванс Терафонд АДСИЦ (ATER / ATERA)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнениеХаа, Еларга по евтин от Атерата...интересно.
Както върви ще я набалончат над 2 лева още лятото.
Много са нещастни днес май купувачите по някои позиции
Коментар
-
Първоначално изпратено от lalka 75 Разгледай мнениеЕдна здравословна корекцийка ще ви дойде екстра
Не е препоръка
Коментар
-
Първоначално изпратено от kashoooo Разгледай мнениеКой направи педерастията накрая?
Не е препоръка
Коментар
-
Първоначално изпратено от kashoooo Разгледай мнениеКой направи педерастията накрая?
Големи кюфтаци пак минаха.
Коментар
-
http://www.farmsinromania.co.uk/
http://blackseaagriculture.com/chart...ml#chart-three
Нещо подобно.Но да е борсово търгуемо.
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнениеНякой да се интересувал в Румъния да се търгува подобен адсиц като Атерата ?
Или в Балтийските страни ?
Чичо Гугъл не ми дава баш това което ме интересува...
Коментар
-
Първоначално изпратено от MiceM Разгледай мнениеQE1 .. QE2 .... и т.н. Q.E.- та, свалят лихвата и под нула ... ако ти пък не си разбрал. А че времето на Рейгън няма да дойде с 15-20% лихви, няма дори какво да се коментира. Виж си лихвите по депозитите, за 3-4 месеца слезнаха двойно, а ще слезнат и още.
А с това, че лихвите по депозитите били слезнали двойно за няколко месеца...ами как да ти кажа?...В грешка си.
Цък: http://www.investor.bg/biudjet-i-fin...ez-mai,136689/
И това е напълно нормално. Лихвата е измерител на риска. А в Бг, той все още е считан, и с право, за висок. Кой идиот ще си държи парите в българска банка, ако тя не предлага задоволителна компенсация за риска?!
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеНищо - бъдещето ще покаже накъде ще поеме. А има и други акции на тънкана.
Коментар
-
Първоначално изпратено от kashoooo Разгледай мнениеАтерата кърти!!! Много ме кефи тая акция, а и ми е 40% от портфейла
Нищо - бъдещето ще покаже накъде ще поеме. А има и други акции на тънкана.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениепак да го кажа за хитрата лисица с двата крака......
Каквото и лошо да става след 17 в Гърция , земята ще бъде успишно инвестиционно решение и за най консервативният портфеил. каквото и да е добро да са решили ЕС първо ще се почне от акциите скривалища.....Това е типично за нашата борса.
Иначе инвеститорите в някоя позиция ще получат 21 милиона кеш и ще ги хвърлят по Оловото ,ТИМ и Патките ....а няма да покриват същата позиция ...
Ставаш смешен ,много смешен.
Еларг ,БРЕФ и Атерата ,Ланд ще бъдат манията / скривалищата /на следващите три месеца защото няма къде другаде да влезнат безопастно....
Затвори очите и къде би дал сега 10 К в акции......
Само на международните пазари може да има светлина в тунела ......с риск да е насрещен влак.
Коментар
-
Първоначално изпратено от kashoooo Разгледай мнениеАтерата кърти!!! Много ме кефи тая акция, а и ми е 40% от портфейла
Бравос на тебе. Аз съм още по голям селянин, над 60% съм в земи.
Главно тука де, ма не само.
Коментар
-
Първоначално изпратено от BSEtrader Разгледай мнениеОпределено за мен най-доброто в момента на пазара ни!
Кофти ми е вкуса в устата за съжаление като гледам как държавата ни взе да се разправя с добре работещия бизнес в БГ, Фазерчето оставаше без дървесина за сефте от 35 години заради държавни безумия, сега Гагарина му затварят едно производство със закон, щото някой иска да печели повече за сметка на тях или по-скоро иска да ги купи евтино ... Медийни империи правят всичко възможно да съсипят бизнеса на добре работещи компании като тези на Софарма и Каолин ...тези действия със съдействие на най-високо държавно ниво съсипват целия бизнес климат в страната.
Ами всичко това май опира все до интересите на ДПС и разни структури от едно време.
Извинявам се за офф топика де, айде атерката да ходи на 2та лева както бях казвал преди доста време
И като се имат в предвид интересите на ДПС в земеделието нищо чудно и до тук да стигнат лобистките закони.
Коментар
Коментар