Фондовете са дълги от 3 години...И какво от това...?
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Адванс Терафонд АДСИЦ (ATER / ATERA)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеИхааа..кеф...
От 2% загуба мина на 1% загуба....
На това му се вика отрицателна печалба....
Най-добър индикатор за последните 10-12 години ми е бил комитмънт оф трейдър на СФТС, има ли дивергенция в позициите между фондове и малки спекуланти, дългосрочната посока 99,99% е с фондовете.
Коментар
-
Първоначално изпратено от MiceM Разгледай мнениеНали знаете какво става когато "големите" са дълги, а спекулантчетата къси? Пазара се качва! Не че нещо, ама факт.
От 2% загуба мина на 1% загуба....
На това му се вика отрицателна печалба....
Коментар
-
Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнениетова за земя с договори и без договори е чиста глупост
моето мнение е, че около 15% от земята им не става за арендоване - съвсем не става
средната им рента е 21,87лв за 2011г, доста слаба работа
това с прехвърлянето на земята - продажби и покупки ще спре до 1-2 години
земеделците ще ги прецакат, защото ще имат дота парички и преки контакти ссъ собствениците
Коментар
-
това за земя с договори и без договори е чиста глупост
моето мнение е, че около 15% от земята им не става за арендоване - съвсем не става
средната им рента е 21,87лв за 2011г, доста слаба работа
това с прехвърлянето на земята - продажби и покупки ще спре до 1-2 години
земеделците ще ги прецакат, защото ще имат доста парички и преки контакти със собственицитеLast edited by fortiss; 17.06.2012, 16:06.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ceneto Разгледай мнениеспоред мен продават и земя с договорена аренда
щото в началото на годината със сигурност процента беше над 81 %и тоз коментар е без препоръка
Коментар
-
Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнениеЗащо не си отдадат всичката земя под наем, а само ощоло 81%?
Останалата за какво я пазят?
И защо ен напишат рентата за всички ниви, не само за новите?Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
Коментар