IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Адванс Терафонд АДСИЦ (ATER / ATERA)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• http://www.investor.bg/novini/122/a/...2016-g,136589/

Ми то и тука така. Ма то си е световна тенденция.
    Нищо ново, не е балон земята. Поне засега. Защото е по-ценна от пендарите на Форексов.

Да видим обаче тука на следващия отчет дали най после са се ориентирали и да купуват. Тенденцията от предните месеци не беше много правилна.
    Макар че на тези дето само дивидента ги интересува сигурно им харесва.

ПС Импе - влизай сега , да не стане после да влизаш на 2.20...

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
      Избягал, но имах само няколко - и не избягал на толкоз ниско.

Избягал на високото.

А ако не се спихнат - хепидже маслахат - ще си зема нещо друго. Ама мисля, че ще поспихнат.
      Абе до 1, 20 - 30 /както искаме/ нема да спихват за мен! А ако искаш другаде - имам честна игра - на 0, 27 и "кусур" без дивидента , но само лятото - есента вдигам

Коментар

• Първоначално изпратено от MiceM Разгледай мнение
        И кво, продали сте си акциите на 1.40-1.50 и сега ви се иска да слезнат, а?
        Избягал, но имах само няколко - и не избягал на толкоз ниско.

Избягал на високото.

А ако не се спихнат - хепидже маслахат - ще си зема нещо друго. Ама мисля, че ще поспихнат.
        Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от BSEtrader Разгледай мнение
          Ако е към мен - не, тук не продавам рано ми е на тези ценички, по-скоро вкарвам обратно дивидента в акции на Атера
          И аз така !

Коментар

Баш така направих
            После псувах, псувах и си ги откупих пак , ама на 1, 72. Взех дивидент и сега се чудя на къде да хвана! То от най-консервативната акция се превърна в най-спекулативната
            Абе луда работа..............

Коментар

Ако е към мен - не, тук не продавам рано ми е на тези ценички, по-скоро вкарвам обратно дивидента в акции на Атера

Коментар

• Ако нещо със сигурност ще падне, е цената на парите! Може да хванем бас дори

Коментар

• И кво, продали сте си акциите на 1.40-1.50 и сега ви се иска да слезнат, а?

Коментар

• Първоначално изпратено от BSEtrader Разгледай мнение
                    и аз като SEBULBA
                    Дивидента за следващата година...Мечтиииииии
                    А най-вероятно има предвид една-две сделки минали на извън регулиран пазар на цена около 0,70лв.

Коментар

• Първоначално изпратено от softohold Разгледай мнение
                      0.69
                      и аз като SEBULBA

Коментар

Импе, ко се правиш на луд, много добре знаеш, че и сега е евтино. Математически, под 2.30-40 си е разпродажба.
                        То математическата ного други неща са евтини, нали, ама пазар - не само математика.

Пипбелов - в Ревлювци ли? Ок, нямаш проблем - Ревлювци - Ревлювци.

1000 бройки за 13 Ревлювеца - ок?

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
                          Стига надували цената туканка, бе диваци...
                          Импе, нещо май си се знервил напоследък
                          Да ти продам няколко хилки на 1.28 както искашe ?
                          Ма в зеленко, $

Коментар

• Импе, ко се правиш на луд, много добре знаеш, че и сега е евтино. Математически, под 2.30-40 си е разпродажба.

Коментар

• Стига надували цената туканка, бе диваци...

Коментар

• Първоначално изпратено от softohold Разгледай мнение
                                0.69
                                ?

Коментар

Working...
                                X