Първоначално изпратено от Монти
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Адванс Терафонд АДСИЦ (ATER / ATERA)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от iezuita Разгледай мнениеСпокойно, не се вълнувай. А еларга съм го забравил наистина. Толкова е изхвърчала мукавата там, че не си заслужава да я коментираме, нека си ценим времето.
В тоя род на мисли, ми се струва, че май работа си нямаш, или по цял ден се чудиш, как да потрошиш времето, удряйки почти по случаен принцип клавиатурката ! Колко ли щях да те зарадвам ако ти бях работодател ....
Спи спокойно, само шегичка ! А сега, ще те оставя да хейтиш на воля. Виждам, че ти доставя удоволствие.
Предлагам ти да забравиш ,чи си бил и тук както в Еларг.
А относно хейтърството в два поста по долу обясняваш що за чудо в спама си....
Мозъчните гънки човече ,мозъчните гънки тренирай че артиросклерозата те чака млад и зелен.....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениемойте боклуци са си мой боклуци и ходих до Солун с тях преди месец.....
но ти си седнал да хейтарстваш в позиции който си гола вода и като не стане твойто ,бягаш. СЪЩИЯТ РЕПЕРТОАР ИМАШЕ ПРИ ЕЛАРГ , КОГАТО БЕШЕ 1,10 лв ....
защо не отидеш да стойш там на леФче а пускаш глупостите си тук.....
бягай при привилигированите от ТИМ там ще те образоват как да губиш парички ....качествено.
В тоя род на мисли, ми се струва, че май работа си нямаш, или по цял ден се чудиш, как да потрошиш времето, удряйки почти по случаен принцип клавиатурката ! Колко ли щях да те зарадвам ако ти бях работодател ....
Спи спокойно, само шегичка ! А сега, ще те оставя да хейтиш на воля. Виждам, че ти доставя удоволствие.http://www.youtube.com/watch?v=9-mDA1vRHOA&feature=related
Коментар
-
Първоначално изпратено от iezuita Разгледай мнениеПрав си, наистина, смешно ни става, особено от такива гърчавати мисли. Приеми го като комплимент.
А патки, олово, и там каквито буклуци си насъбрал - наслаждавай им се.
Картоните са ваши, но пък времето и удоволствието - наше
но ти си седнал да хейтарстваш в позиции който си гола вода и като не стане твойто ,бягаш. СЪЩИЯТ РЕПЕРТОАР ИМАШЕ ПРИ ЕЛАРГ , КОГАТО БЕШЕ 1,10 лв ....
защо не отидеш да стойш там на леФче а пускаш глупостите си тук.....
бягай при привилигированите от ТИМ там ще те образоват как да губиш парички ....качествено.
Коментар
-
Първоначално изпратено от BSEtrader Разгледай мнениеок, iezuitе, значи не си от чиста проба хейтърите познато ми е чувството което си описал когато прогнозите ти се сбъдват, значи ти си излязъл на тия нива (1.65 сега е 1.90 преди див). Значи просто така ги виждаш нещата, няма лошо в това, всеки ден вземаме такива решения. Аз лично не мисля че ще видим твоя сценарий, ама то затова е толкова интересно, всеки ден правим своите залози и времето показва кой бил прав и кой крив.
С пожелание към теб, към мен и към всички други да можем да се учим от грешките си, а дай боже и от чуждите
Откровеността не ми е най-силната черта, но признат грях - половин грях. Надявам се и с това да си помогна, да се попречистя, докато дойде момента да се вади кеша. Но лятото е чудесен сезон, денят е дълъг, време - бол, още не е започнало а вече не искам да си ходи!
Поздрави на всички "летни" птици с кеш по джобоветеhttp://www.youtube.com/watch?v=9-mDA1vRHOA&feature=related
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениепак да го кажа за хитрата лисица с двата крака......
Каквото и лошо да става след 17 в Гърция , земята ще бъде успишно инвестиционно решение и за най консервативният портфеил. каквото и да е добро да са решили ЕС първо ще се почне от акциите скривалища.....Това е типично за нашата борса.
Иначе инвеститорите в някоя позиция ще получат 21 милиона кеш и ще ги хвърлят по Оловото ,ТИМ и Патките .... а няма да покриват същата позиция ...
Ставаш смешен ,много смешен.
Еларг ,БРЕФ и Атерата ,Ланд ще бъдат манията / скривалищата /на следващите три месеца защото няма къде другаде да влезнат безопастно....
Затвори очите и къде би дал сега 10 К в акции......
А патки, олово, и там каквито буклуци си насъбрал - наслаждавай им се.
Картоните са ваши, но пък времето и удоволствието - нашеhttp://www.youtube.com/watch?v=9-mDA1vRHOA&feature=related
Коментар
-
Първоначално изпратено от iezuita Разгледай мнениеНе братле, Волата може да бъде толкова екстравагантна, след някоя седмица, че да ти призная честно, мисля че и 1,55 може да бъде минато като малка гара, но пък щом сте си харесали 1,65 - нямам против. Дано устискате
Надявах се да ви хареса, евентуалния съпорт на 1,44, но пък и вашата скромност се оказа доста съмнителна, Така е - как да няма вола, като има алчност.
Каквото и лошо да става след 17 в Гърция , земята ще бъде успишно инвестиционно решение и за най консервативният портфеил. каквото и да е добро да са решили ЕС първо ще се почне от акциите скривалища.....Това е типично за нашата борса.
Иначе инвеститорите в някоя позиция ще получат 21 милиона кеш и ще ги хвърлят по Оловото ,ТИМ и Патките .... а няма да покриват същата позиция ...
Ставаш смешен ,много смешен.
Еларг ,БРЕФ и Атерата ,Ланд ще бъдат манията / скривалищата /на следващите три месеца защото няма къде другаде да влезнат безопастно....
Затвори очите и къде би дал сега 10 К в акции......
Коментар
-
ок, iezuitе, значи не си от чиста проба хейтърите познато ми е чувството което си описал когато прогнозите ти се сбъдват, значи ти си излязъл на тия нива (1.65 сега е 1.90 преди див). Значи просто така ги виждаш нещата, няма лошо в това, всеки ден вземаме такива решения. Аз лично не мисля че ще видим твоя сценарий, ама то затова е толкова интересно, всеки ден правим своите залози и времето показва кой бил прав и кой крив.
С пожелание към теб, към мен и към всички други да можем да се учим от грешките си, а дай боже и от чуждите
Коментар
-
Първоначално изпратено от BSEtrader Разгледай мнениеВинаги има хора дето много обичат да ходят след пазара. Сега чакаш 1.44, това е цена след дивидент, значи преди дивидента е било 1.69, ами то бяхме толкова преди месец и малко
След още толкова време като сме над 2 лв ще приказваш че чакаш 1.65
А понякога, дори успява да надхвърли и собствените ми йезуитски представи откъм клатене
Затова, времето е най-доброто хапче, макар за някои горчиво Но пък е несравнимо удоволствие, да наблюдаваш как вятъра е подхванал хартията и я мята на всички посоки, особено, пък ако вече си кеширал и изобщо не те грее дали ще падат кортиците от небето
Волата може да бъде толкова екстравагантна, след някоя седмица, че да ти призная честно, мисля че и 1,55 може да бъде минато като малка гара, но пък щом сте си харесали 1,65 - нямам против. Дано устискате
Надявах се да ви хареса, евентуалния съпорт на 1,44, но пък и вашата скромност се оказа доста съмнителна, Така е - как да няма вола, като има алчност.http://www.youtube.com/watch?v=9-mDA1vRHOA&feature=related
Коментар
-
Първоначално изпратено от iezuita Разгледай мнениеНо да се върнем към темицата - това велпапе не искам да го помириша, преди да се убедя, че не е полегнало кротко и мило на 1,44, скромно но от сърце - това на първо четене. После ще видим
След още толкова време като сме над 2 лв ще приказваш че чакаш 1.65
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеСтига си се правил на врачка ,че ще бъдеш изгорен на кладата....
Влизай в ТИМ и досаждай там.....
Все пак всичкото спекулант се набута в адциците и нормално тука да се води повече свеж диалог
Какво да кажа за себе си, за да се представя в по-добра светлина Може би това, че много обичам борсови сривове. Затова с голямо удоволствие очаквам европейското да започне, а после и гурчуляците да се преселят на едно по-светло и комфортно място, където по принцип и на теория, тревогата за кинтите е на последно място...
Но да се върнем към темицата - това велпапе не искам да го помириша, преди да се убедя, че не е полегнало кротко и мило на 1,44, скромно но от сърце - това на първо четене. После ще видимhttp://www.youtube.com/watch?v=9-mDA1vRHOA&feature=related
Коментар
-
Първоначално изпратено от iezuita Разгледай мнениеКакто е тръгнало, нищо чудно, докато софикс бере душа, да се набутате на макса. Продължавайте, парите са ваши, но пък удоволствието би могло да е и наше
Влизай в ТИМ и досаждай там.....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеБърз и много добър дивидент, но вече двама човека ми казват, че им бил за море
Логично е!
А тези който имат и в Бреф ....
А тези който имат свободен кеш .....по правилото за 30 % резерв... ,какво ще правят дивидента ...
Коментар
Коментар