If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Дори и като написаха, пазарът не реагира грам. Уникална работа. Стоят едни пари на масата и никой не си мърда пръста да ги вземе. Голямо безпаричие е обладало БФБ.
ПКБ-та до колкото знам нямат право да купуват, поне така пише в закона - само земя. Но и да можеха, едва ли държавната земя си струва усилията.
А сега де....защо ли се получава така....Парите седят и никой не иска да ги вземе
Ей много зле пазарът, няма кой да напише два реда за дружеството след като преди 2 часа дойде отчета. И какво дивидентът догодина вече 40ст ли взе да се очертава (не че не може да стане и повече)
Добре че има и такива позиции на БФБ-то
Това като препоръка ли да го приемаме...за дивидента говоря
Ей много зле пазарът, няма кой да напише два реда за дружеството след като преди 2 часа дойде отчета. И какво дивидентът догодина вече 40ст ли взе да се очертава (не че не може да стане и повече)
Дори и като написаха, пазарът не реагира грам. Уникална работа. Стоят едни пари на масата и никой не си мърда пръста да ги вземе. Голямо безпаричие е обладало БФБ.
ПКБ-та до колкото знам нямат право да купуват, поне така пише в закона - само земя. Но и да можеха, едва ли държавната земя си струва усилията.
Eми какво да коментираме, което си е добро, добро е.
Само не ми е ясно какво смятат да правят целия тоя кеш .
Дали купуват ПКБ поне та да ги използват при възможност.
Или ще ни дават двоен на тазгодишния дивидент...
Понеже засега не забелязвам да купуват активно земя.
Ма при всички случаи тук ще съм доволен на още 35-40% нагоре от сегашните нива на 10 месечна база. Което е сигурно.
За разлика от 100% при хима дето са толкова сигурни, колкото и че може да е 40% надолу още.
Ма всеки си знае най добре риск толеранса...
Извинявай...ама вмвсто да хвалиш дивидентната доходност...и КАК ЩЯЛА ДА СТАНЕ акцията тук 2.40(само уточни кога)....да беше поразцъкал при Меком.....такива печалби ще вземеш от Атерата за няколко години ....а там хораа изкараха за ден-два....А тези ,които са по-търпеливи и спокойни .ВЪЗМОЖНО Е И НЯКОЛКО СТОТИН ПРОЦНТА ДА ИЗКАРАТ...Сга сигурно малко те е яд,че докато хваеше всички АДСИЦИ с дивидентната им доходност....аз наравих малко над 60%....ти за колко години ще ги изкараш....Аре успех....и не се коси....винаги ще има такива моменти....
Ми браво само мога да ти кажа. Да си ги харчиш със здраве, лято е.
Да ама аз не съм такъв тип спекулант, така че такива Мекомскообразни печалби ( а и нали някой е загубил) не ме съблазняват и не са ми интересни.
А и колкото пъти съм се опитвал в миналото поне в 2/3 съм ял шамарите.
Това не е моя стил. Урока съм си го научил.
Мдаа, гроздето май вече малко кисело за някои, дето не използваха цяла седмица време имаха за добър гроздобер. Какви ли ревове ще има като стане 2.40-50.
Дивидента май се очертава да е по-голям и от тазгодишния.
Хубаво са обърнали тенденцията през юни, ма е слабо. Да видим дали е тренд. Доста повече могат да накупят.
Извинявай...ама вмвсто да хвалиш дивидентната доходност...и КАК ЩЯЛА ДА СТАНЕ акцията тук 2.40(само уточни кога)....да беше поразцъкал при Меком.....такива печалби ще вземеш от Атерата за няколко години ....а там хораа изкараха за ден-два....А тези ,които са по-търпеливи и спокойни .ВЪЗМОЖНО Е И НЯКОЛКО СТОТИН ПРОЦНТА ДА ИЗКАРАТ...Сга сигурно малко те е яд,че докато хваеше всички АДСИЦИ с дивидентната им доходност....аз наравих малко над 60%....ти за колко години ще ги изкараш....Аре успех....и не се коси....винаги ще има такива моменти....
Коментар