Уникредит продават предимно. Ако са самите те трябва да имат още около 2 милиона акции. Трябва да излезе съобщение. Ако им е паднал дела под 5%, значи са те.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Адванс Терафонд АДСИЦ (ATER / ATERA)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от BOBAN1 Разгледай мнениеИма логика в това ,което казваш....само това,че е излязъл НАПЪЛНО....този чужденец....от вътрешно инфо ли е.Защото излизането му продъкжава няколко няколко дена...ако е само един де.Да не се окаже че има още някой друг милион акции.Тука фриифлоут да искаш.Не е препоръка
Ама като гледам размера на кифтето, то си е направо тройка кибапчита с гарнитура - т.е. някак си ме кара да мисля, че няма да изкара още някой мильонче от ръкава!Last edited by man_united; 10.07.2012, 10:27.
Коментар
-
Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнениеАми и на първолаците е ясно, че някой от малкото останали ЧУЖДИ инвеститори на БФБ си изпразни портфейла, защото разпродажбите бяха по няколко основни "сини" чипа.
Дали е поредния който си затвори загуба и избяга с подвита опашка или е купил поне Атерките на 1.00-1.20 и оттам си е оправил баланса само можем да гадаем!
Тяхното поведение обаче не е от типа - цената ще стане 2.00 - ще чакам, ами обаждам се на брокера си (обикновено Уникредит Булбанк) и той да разпродава всички акции, които имам независимо от цената (тоя филм вече много пъти сме го гледали)!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от BOBAN1 Разгледай мнениеЕ щом според теб цената трябва да е над 2лв...защо този продаде това кифте с 20% по-ниско.Явно един от двамата ви не смята правилно....ама не знам койПървоначално изпратено от BOBAN1 Разгледай мнениеЗа мен е важно пък кй продаде.Ликвидни проблеми ли има,или вижда примерно бъдещ малък дивидент....или пък бъдещ спад.....копувачът най-вероятно е някой пенсионен фонд.Те са червиви с пари...купуват хората....Е как купиха на Грамърси пакета във Фармата....След година ще ядат голямото дърво ...ама парите нали не са тяхни....лесна е тяхната
Дали е поредния който си затвори загуба и избяга с подвита опашка или е купил поне Атерките на 1.00-1.20 и оттам си е оправил баланса само можем да гадаем!
Тяхното поведение обаче не е от типа - цената ще стане 2.00 - ще чакам, ами обаждам се на брокера си (обикновено Уникредит Булбанк) и той да разпродава всички акции, които имам независимо от цената (тоя филм вече много пъти сме го гледали)!!!
Коментар
-
Първо парите не бяха толкова дребни и второ тогава пазара беше само нагоре- беше модерно някои посредници да си набелязват акции и да ги балонират- разбира се нисколиквидни позиции и големи посредници със фондове на които правеха доходност. Тогава всички печелеха , а ХДПАТ се изкупуваше веднага и всеки ден
. Имаше търсене по голямо от предлагането с марж 500-1500 лева
.Познаите после какво стана с доходността на тогава наи- печелившия фонд
.Както съм писал и преди аз купувам и продавам акции вече повече от 20 години
Коментар
-
Киро - като нищо така си направил - тогава и планктоните се мислеха за лъви.... ама Пипбелов най-добре го рече - трябва да знаеш какво реално струва тая акция и перспективите пред нея какви са - тогава си крачка напред и пред лъвеещите се и пред планктонаджиите.... просто защото те разсъждават със сърцата си, а ти - с тимберицата си.
Секи инвеститор има две сърца - едното му вика: Дръж !!!, другото му вика: Беж !!! - и он като слуша ту туй, ту онуй, често почва да не обръща внимание какво му говори тимберицата.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеПродадох е защото Капман я манипулираха и ВБ е измамник, но после се покачи още няколко хиляди
Вероятно сега го осъзнаваш, че самият вход е бил турбо катастрофа!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеХаааааааааааа не знам колко лоша е била ХДПАТ, но на времето купих една на 34000 и продадох на 41000- ходих 2 пъти на море послеКакто казва Бъфет по- важното е да знаеш кога да продадеш акцията
В смисъл като знаеш колко е реалната цена на 1 акция по важното е влизането на какво ниво е. А излизането е лесно.
В тоя смисъл - купувача днес е по-умния от продавача.
Ма знаеш ли го последния - или е бил на голям ликвиден зор, или му трябват някъде пари за далавера от където ще изкяри повече от 50% на годишна база.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеХаааааааааааа не знам колко лоша е била ХДПАТ, но на времето купих една на 34000 и продадох на 41000- ходих 2 пъти на море послеКакто казва Бъфет по- важното е да знаеш кога да продадеш акцията
http://www.youtube.com/watch?v=9-mDA1vRHOA&feature=related
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение....още малко и ще спихнете до чакана от мен ценичка...
И кой е тоз тъпак дето цъка всеки ден по една акциика? Много ме дразни.
Коментар
Коментар