Първоначално изпратено от dddd
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Адванс Терафонд АДСИЦ (ATER / ATERA)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от BOBAN1 Разгледай мнениеВ момента най-голям дял на репата се пада на акции на АДСИЦ.Нормално е, за последните 6м-1г ба практика вървят само плавно нагоре,ликвидни са....Абе идеални за репа.Колко е процентът на АТЕРА от всичко не се наемам да кажа,но тук репата са доста.Ако няма подкрепа коло 1.80-1.90 от големи купувачи,цената може да падне до 1.70...Все пак е малко вероятно за мен,но не и невъзможно..
Защо в тази тема даваш примери с Химимпорт....Там причините са съвсем други за спада.Ако тук се появи продавач на пазар с 10мил акции.....и тук цената отива на лев.
Не е препоръка за покупко-продажб ана акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от BOBAN1 Разгледай мнениеВ момента най-голям дял на репата се пада на акции на АДСИЦ.Нормално е, за последните 6м-1г ба практика вървят само плавно нагоре,ликвидни са....Абе идеални за репа.Колко е процентът на АТЕРА от всичко не се наемам да кажа,но тук репата са доста.Ако няма подкрепа коло 1.80-1.90 от големи купувачи,цената може да падне до 1.70...Все пак е малко вероятно за мен,но не и невъзможно..
Защо в тази тема даваш примери с Химимпорт....Там причините са съвсем други за спада.Ако тук се появи продавач на пазар с 10мил акции.....и тук цената отива на лев.
Коментар
-
Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнениеСпоред мен е малко вероятно да падне до 1,65-170, но на борсата всичко е възможно. Аз не съм убеден в теорията ти за репата. Признавам си, че от известно време не ги следя, но според мен тук един спад до 1,60 колкото и малко да е вероятен няма да доведе до маржинколове. За съжаление примерно един спад с 20% по Химимпорт, Химимпорт привилегии, ЦКБ, Енемона ..... би стреснал доста репанти. Възможно е за някои дори да е фатално. Естесвено това не е препоръка за нищо. Според мен АТЕРА на 2,40 е по-реалистично от 1,60. Въпреки всичко не отхвърлям който и да е сценарий.
Коментар
-
Първоначално изпратено от BOBAN1 Разгледай мнениеАбсолютно съгласен с теб.
Съгласен ли си,че 2лв е ключово ниво и ако цената до ден два не се върне над него и то с обем,следва корекция до 1.65-1.70.Знаеш ли ,обаче тази корекция (евентуална) колко репа ще "взриви" и .......
Не е препоръка за покупко-продажба на ценни книжа
Коментар
-
Първоначално изпратено от BOBAN1 Разгледай мнениеАбсолютно съгласен с теб.
Съгласен ли си,че 2лв е ключово ниво и ако цената до ден два не се върне над него и то с обем,следва корекция до 1.65-1.70.Знаеш ли ,обаче тази корекция (евентуална) колко репа ще "взриви" и .......
Инак дано се сбъднат - Честната игричка на 0.328, Атерката - на 1.68 - и пак ще правим преливане към последната.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от BOBAN1 Разгледай мнениеП.С.Да му мислят тези,дето слушат ОК и Себулба,че чак и репа направиха.Да отправят воплите си към тях.
Коментар
-
Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнениеНякой е решил да продава. Може да му трябват пари, може да се изтегля за винаги от пазара, може да има друга по-доходна инвестиция. Възможностите са много. Важното е, че тук за разлика от много боклуци има кой да купува. В момента Атера е синия чип на борсата. Спекулантите продължават да работят с остарели разбирания според които Химимпорт е "флагмана". Оборота при Атера е над два пъти по-голям за последната година и цената се е повишила значително.
Коментар
-
Първоначално изпратено от daneda121 Разгледай мнениеАми как ще обясниш излизането от последните дни?
Коментар
-
Само да отбележа,че нивото на подкрепа 2лв....МОЖЕ да се се трансформира в ниво на съпротива.Ако до ден-два цената не се върне трайно над 2лв.....следваща цел 1.65-1.70
Не е препоръка за покупко-продажба на ценни книжа.
П.С.Да му мислят тези,дето слушат ОК и Себулба,че чак и репа направиха.Да отправят воплите си към тях.
Коментар
-
Първоначално изпратено от sb_design Разгледай мнениеА глупавите ли влизат на тяхно място и то с такъв обем???
Коментар
-
Първоначално изпратено от daneda121 Разгледай мнениеУмните пари излизат...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеДраги Мечов -
Аз мисля, че Атера ще ни осигури дивидентец между 28 и 32 стинки, а цената ще стигне до два кинта и половина.
Т.е. аз - умерен оптимист.
Коментар
Коментар