Първоначално изпратено от Penko
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Адванс Терафонд АДСИЦ (ATER / ATERA)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от dimitraki_123 Разгледай мнениеНе е ли малко скъпо?
Коментар
-
Първоначално изпратено от dimitraki_123 Разгледай мнениеНе е ли малко скъпо?
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнениеE какво ти пречи сега какво казал.....та спамиш и ти.
ОК разбрахме, всички сте по велики от него. Ми хубаво, така да е, и кво от това ?
И аз успешно вчера и днес си натоварих още 2.5 кила Атерки с приличен дисконт благодарение на капитализираните печалби от Ланда.
Хайде на големия дивидент
Пък ако няма скоро да купуват сгодно нивички - нека си ни дадат целия кеш.
И на 85-90 стинки ще сме доволниМразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от forman777 Разгледай мнениеЕ това е сега- защо спамиш и занимаваш хората с дребните си покупки или пак се надяваш да подведеш новите.
ОК разбрахме, всички сте по велики от него. Ми хубаво, така да е, и кво от това ?
И аз успешно вчера и днес си натоварих още 2.5 кила Атерки с приличен дисконт благодарение на капитализираните печалби от Ланда.
Хайде на големия дивидент
Пък ако няма скоро да купуват сгодно нивички - нека си ни дадат целия кеш.
И на 85-90 стинки ще сме доволни
Коментар
-
Първоначално изпратено от mathematician Разгледай мнениеНе всички хора и не генетично, а по разни исторически причини да ги наречем.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Велик инвиститорие и ГУРУ на бг инвиститорщината, ти ли малоумнико изпраска тези 111 броя купува в една от най-добрите акции на БФБ за сега???????? На това на запад му викат пенене и винаги е характерно за малки и плашливи инвиситори които винаги слагат най-горен бид с много малко броики и после най-горен аск със същото количество броя. Интересно е че е характерно за тях, че правят ниска доходност (много по-ниска от 1000%). Всичко по-горе е доказано а не е моя измислица
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеОсвен това на човекът му е генетически заложено да му се кефи.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеОсвен това на човекът му е генетически заложено да му се кефи.
Щом види сосен къс злато - очичките на човекът се оцъклят, дланите изпотяват, пръстчетата правят конвулсивни сграбчващи движения. Пулсът се учестява, човекът несъзнателно затаява дъх. Облизването не е задължително, но се среща често.
Това е и едно от нещата, отличаващи човекът от жувотното. Жувотното не се кефи на златце.
Коментар
-
ОК
Първоначално изпратено от prodigal Разгледай мнениеДа, така е и според мен, а времената са интересни в този контекст.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ОК Разгледай мнениеДа, най-вече защото е малко като количество по света, и е лесно преносимо. И с горе голу еднакво качество и стойност навсякъде.
Щом види сосен къс злато - очичките на човекът се оцъклят, дланите изпотяват, пръстчетата правят конвулсивни сграбчващи движения. Пулсът се учестява, човекът несъзнателно затаява дъх. Облизването не е задължително, но се среща често.
Това е и едно от нещата, отличаващи човекът от жувотното. Жувотното не се кефи на златце.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
Коментар