Първоначално изпратено от Penko
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Адванс Терафонд АДСИЦ (ATER / ATERA)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Penko Разгледай мнениеПързалката тука тепърва ще започне.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Penko Разгледай мнениеПързалката тука тепърва ще започне.
Хвърчат едни кюфтета напоследък, ма се височко. Не се е мяркала скоро пържола по на нисичкото.
За тука винаги държа в бойна готовност сухичко.
Колкото и да имам...се е малко.
Коментар
-
Първоначално изпратено от snaky Разгледай мнениеСериозно бутане си е това. Катурнаха акцията с над 1%!Направо се сгромоляса.
Коментар
-
Първоначално изпратено от kashoooo Разгледай мнениеКой олигофрен продава и бута цената???Направо се сгромоляса.
Коментар
-
Първоначално изпратено от kashoooo Разгледай мнениеКой олигофрен продава и бута цената???
Тука се излиза и влиза винаги най лесно и с най малко загуби.
Аз си чаках такива закъсали на 1,98 , почти ме облиза днеска, ма нъц...
Коментар
-
Първоначално изпратено от mobiman Разгледай мнениеЧе да не би преди да се е произвеждала земя та чак сега стана скъп и атрактивен ресурс?! :-)
Или просто парите от един пазар, който в момента е в дълбока криза се пренасочиха към друг пазар, който беше безинтересен преди?
Следователно разрешаването или ескалацията на този проблем, ще тласнат могъщо пазарът в едната или в другата посока.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от mobiman Разгледай мнениеЧе да не би преди да се е произвеждала земя та чак сега стана скъп и атрактивен ресурс?! :-)
Или просто парите от един пазар, който в момента е в дълбока криза се пренасочиха към друг пазар, който беше безинтересен преди?
За какво са се водили войни хилядолетия и са мрели милиони.
Пазара е циклично нещо и дали я е оценявал подобаващо или не в даден период си е отделен въпрос.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
А земята просто не се произвежда вече, така че ресурсът е ограничен.
Коментар
-
Първоначално изпратено от BOBAN1 Разгледай мнениеЗАтова сега е времето да продават земята....даже и да ликвидират фонда ако питаш мен.ЕЛАРГ ИМ ПРАВЯ ЕВАЛА.....
Ма предпочитам след 2-3 години все пак. Нека си комасират всичко междувременно и да си дойде либерализацията.
Тогава спокойно и на мин.1500 лв/дка може да продадатLast edited by pipbel; 27.09.2012, 21:25.
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнениеИмпе, ако ОСА-та го реши дивидента догодина може да е колкото и на жабока ти, дори и в абсолютни стойности.
Кеш бол, червиви са. И продължава да приижда
ЗАтова сега е времето да продават земята....даже и да ликвидират фонда ако питаш мен.ЕЛАРГ ИМ ПРАВЯ ЕВАЛА.....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеАз мисля, че тази акция е секси. Не е сигурно дали дивидентната доходност ще е по-добра от тази на Жаобокът или Честната игричка, но все пак той е сосен.
А земята просто не се произвежда вече, така че ресурсът е ограничен.
Кеш бол, червиви са. И продължава да приижда
Коментар
-
Първоначално изпратено от prodigal Разгледай мнениеТова как да го четем ?!
Да ви.. че се сетихте че не се печата и субсидията е повече от арендатаНе е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
Коментар