If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Абе де се изгуби пак Геко бе
Липсва ми емоционалната му натура.
Готин пич инак.
Последния път пустосваше някакъв Владо, мажеше някакви ски с вакси постоянно и ни пускаше всинца по урвите
И спореше че е идиотско Хима да струва двойно по евтино от Атерата.
Сетих се за него и проверих преди малко.
Ми то станало съотношението числото "пи" бе - 3.14
[QUOTE=MiceM;1059315527] Всеки си решава, аз виждам покачване около 2 пъти за 5 години / средна цена на земята...[QUOTE]
И аз тъй мисля Мишов.
Може да е по-бавно отколкото десега, може и корекция временна да има (тамън да допълним още), но тренда на актива си е ясен. По златен си е от златото.
Ще пълзи нагоре, а с него и акцията.
Днеска докато липсваше търговия само с шитове се занимавахме.
Не и приляга на тая тема дъното на 2-ра страница.
Да не забравяме кой е истинския флагман на БФБ
И все пак са единствените БГ акции с ръст за годината! А след ФЕД снощи стана ясно, че няма да има падащи цени на земя, злато или петрол следващите N - години.
Последните 2-3 седмици Атерата и Еларг нещо загубиха инерция, паднаха цени, паднаха обороти.
И все пак са единствените БГ акции с ръст за годината! А след ФЕД снощи стана ясно, че няма да има падащи цени на земя, злато или петрол следващите N - години.
Професоре, вие наистина не разбирате как се използват практически тези анкети. Никой с акъла си не се интересува от средната стойност. Важно е самото разпределение. В хипотетечния случай който сте дали за пример, например, ще означава че цената на софарма ще е силно волатилна за този период, като може да се очакват движения в рейнджа на прогнозата. което пък означава че човек е хубаво да купува между 2,5-2,7 и да продава над 3,2. но не и да купува на 3,2 или да продава на 2,5
Професорът съвсем добре разбира, ама на теб не ти стига акъла. Той ти каза, че просто нищо за цената няма смисъл да се казва.
Аткетата е затворена вече. Очакваната средна цена след една година на Атера от попълнилите анкетата е 2.187 лева, като се очаква да се разпредели средно 0,3149 лева дивидент за 2012 година.
Другите данни са на адрес - Адванс Тера 2Q 2012
Настоящата анкета е направена сред търгувалите и интересуващите се от български акции и не е препоръка за покупко продажба на акции.
Тръгнах без хули, а само с мнение за строгост на тълкуването на резултатите, докъде стигнахте да ме обвинявате, че отричам инициативата на "Голямата Мечка".
ПРИКАНВАМ при подобни инициативи:
(1) да се прави някакъв филтър на входа на анкетата, за да има качествено мнение и да се намали разсейването на резултатите;
(2) все пак да се увеличи броят анкетирани в бъдещи проучвания.
Ще ми се да Ви питам, колко изкарахте досега ... Аз съм на борсата от Пролетта на 1998 год. Работил съм с: Любо Леков, Атанас Видев, Христо Дурев, ...
Професорът!
Професоре, имам 1 въпрос:
Кое е по-хубаво според теб - да има такава анкета /с всичките и според теб недостатъци/ или да няма, като във втория вариант във форума да се говори само кой колко милиарда акции има при ръст и на колко продал при спад?
Професоре,
точки 1 и 2 взаимно се изключват. Слагането на филтър подобряващ качеството на отговорите намаля количеството на отговорите, докато привличането на масово участие от не напълно свързани участници с капиталовия пазар намаля качеството на отговорите.
По отношение на разсейката на резултатите, поне на мен ми е трудно предварително да оценя в какъв диапазон ще бъдат отговорите преди да съм ги видял. А правенето на повторна анкета с леко изменени въпроси и отговори сред сравнително ограничена аудитория е лукс, които не мога да си позволя.
На последния въпрос - всички които пишат тук купуват по дъната и продават по върховете- сам говориш за достоверност на резултатите, а питаш за цифров и конкретен отговор в анонимен форум. Търгувам с български акции от повече време но това не винаги ми е помагало че имам повече история зад гърба си...
Мненията ми не са препоръка за покупко продажба на акции.
Коментар