If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
И аз така си мисля. До дивидента със сигурност ще стигнем до към 2,4. Смятам, че тези дето сега надуват, ще продължат да купуват и цената ще се стабилизира около 2,5, ако догодина продължат със същата политика. Ако спрат продажбите на активи, с оглед на по-малкия дивидент, очаквам спекулантите да поразпродадат и да коригираме до към 1,75-1,8. Да видим дали ще уцеля.
То както е тръгнало - 2.4 можем да стигнем още до краят на месецът.
Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Преди година купувах тук на 1.29 или на 1.3 и се чудех защо никой не ще да купува. А вече имаше информация за рекордния дивидент. Сега цената се надува и то правилно защото това си е пак сериозна доходност, но ... дали ще се коригира цената до 1.75-1.8 ме съмнява, да е скоро ... но има резон примерно след 5 години като са разпродали всичко и са ни раздали дивидент от по 50 ст. всяка година .
С други думи ще се радвам след 5 години цената да е 1.75, ще си ги продам с удоволствие.
Може и след 5 години да не стигне толкова
Не е препоръка
Преди година купувах тук на 1.29 или на 1.3 и се чудех защо никой не ще да купува. А вече имаше информация за рекордния дивидент. Сега цената се надува и то правилно защото това си е пак сериозна доходност, но ... дали ще се коригира цената до 1.75-1.8 ме съмнява, да е скоро ... но има резон примерно след 5 години като са разпродали всичко и са ни раздали дивидент от по 50 ст. всяка година .
С други думи ще се радвам след 5 години цената да е 1.75, ще си ги продам с удоволствие.
И аз така си мисля. До дивидента със сигурност ще стигнем до към 2,4. Смятам, че тези дето сега надуват, ще продължат да купуват и цената ще се стабилизира около 2,5, ако догодина продължат със същата политика. Ако спрат продажбите на активи, с оглед на по-малкия дивидент, очаквам спекулантите да поразпродадат и да коригираме до към 1,75-1,8. Да видим дали ще уцеля.
Иначе си прав, сега ще си чакаме сгодна корекция. Ако падне до 2.05-10 няма да е лошо. До Май време бол. Ще му дойде времето на 2.30-2.40 поне, нека се види дивидента. Зависи и от това ще продължат ли да продават и другата година....
Бе какво яхоо кви 5 лева бе Импе. Оня ден влезе дет се вика
Голямото ти Яхооо днеска се пада за мене.
Разкарах 30 декара на средна 2.25.
Да се възползваме малко викам от лакомията на спекулантчетата.
Иначе си прав, сега ще си чакаме сгодна корекция. Ако падне до 2.05-10 няма да е лошо. До Май време бол. Ще му дойде времето на 2.30-2.40 поне, нека се види дивидента. Зависи и от това ще продължат ли да продават и другата година....
А, аз влизам малко по малко от лятото. Средната ми цена сигур е около 2.15 - ако земем 35-38 стинки дивидент - баси далаверското.
Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Аз мисля пазарът ще се успокои на нива 2.3 - 2.35.
Бе какво яхоо кви 5 лева бе Импе. Оня ден влезе дет се вика
Голямото ти Яхооо днеска се пада за мене.
Разкарах 30 декара на средна 2.25.
Да се възползваме малко викам от лакомията на спекулантчетата.
Коментар