Първоначално изпратено от fortiss
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Адванс Терафонд АДСИЦ (ATER / ATERA)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Felbuzz Разгледай мнениеТука или я набалончваме, или някой обръща депозити в атеркито верно до дивидента колко 7 месеца някъде... засега ще си седя 75% в атера па да видим, над 2.3 ще му мисля
Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от termit Разгледай мнениеToni не ми се вижда нормално ЦКБ да се търгува под нивата на ЕНЕРГОНИ.
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеКогато на Мажо не му пука за акцията и не дава дивидент на акционерите а просто е на пазара зада вземе едни пари, ми се струва че акциите са като един вестник на вятъра. Внимавай с ЦКБ - ненормално ниски нива, ама не забравяй и Зърнените вече колко години стоят на такива нива!
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеКогато на Мажо не му пука за акцията и не дава дивидент на акционерите а просто е на пазара зада вземе едни пари, ми се струва че акциите са като един вестник на вятъра. Внимавай с ЦКБ - ненормално ниски нива, ама не забравяй и Зърнените вече колко години стоят на такива нива!
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнениеАха, ЦКБ -то е едното дето почти дойде на мойте нива. От 0.555 надолу ми е интересно. Обикн.химки тоже наближават скоро брейкпойнта ми от дяволското 0.666
Последния път имам много приятни спомени и от двете, по едни бързи 15% за няма месец. Ако стане пак така ще е супер - таман ще си поевтиня още пакета привилигеровани химки.
ПИБ също я позаглеждам - и там може да се включа от около 1.222 ниво.
ФПП-то е ясно, на чакалото съм и там. И на твойта фарма по 1 око хвърлям, ма там има доста път ( и време май) още до двойката поне.
Това е което се сещам засега, ако виждаш друго - казвай !
Понеже в джоба ми само семки ( има няма 700 лева) днес даже развалих кило и половина Еларг да съм си в бойна готовност за горните.
Че ме сърбят ръцете и за малко спекулка, какво ще правя цяла зима, портфейла съм си го преструктурирал както искам и само да се чеша и киризя до Април не върви...
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениекъде ги , че взех 13-та и се чудя къде да я хакна
пак ли ЦКБ гледаш?
Последния път имам много приятни спомени и от двете, по едни бързи 15% за няма месец. Ако стане пак така ще е супер - таман ще си поевтиня още пакета привилигеровани химки.
ПИБ също я позаглеждам - и там може да се включа от около 1.222 ниво.
ФПП-то е ясно, на чакалото съм и там. И на твойта фарма по 1 око хвърлям, ма там има доста път ( и време май) още до двойката поне.
Това е което се сещам засега, ако виждаш друго - казвай !
Понеже в джоба ми само семки ( има няма 700 лева) днес даже развалих кило и половина Еларг да съм си в бойна готовност за горните.
Че ме сърбят ръцете и за малко спекулка, какво ще правя цяла зима, портфейла съм си го преструктурирал както искам и само да се чеша и киризя до Април не върви...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеНищо еуфорическо, драги.
Когато по една акция се чакат 35, според някои и 40 стинки дивидент, просто няма как да стои на Разбойник, абсурдно е. 20% дивидентна доходност - такива работи имаше Втора-Трета година, ама сега - трудно.
А как Брефчето се пъна пъна , па не можа да мине 75 стинки, а ?
А май беше доста повече от 20% доходността му...а, що тъй ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнениеНе разбрах какво искаш да кажеш с това ?
Не виждаш ли че се бъзикам с тях. И не - не е балон и в момента ! На феър валю си е.
А и съм си оставил още 5-6 кила да им шитна ако вземат че я забичат ранко ранко към 2.40-50. После ще си ги върна че и други след дивидента, а и толкова други промоции вървят в момента.
пак ли ЦКБ гледаш?
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениездрасти!
най-накрая ти светна лампата!
Не виждаш ли че се бъзикам с тях. И не - не е балон и в момента ! На феър валю си е.
А и съм си оставил още 5-6 кила да им шитна ако вземат че я забичат ранко ранко към 2.40-50. После ще си ги върна че и други след дивидента, а и толкова други промоции вървят в момента.Last edited by pipbel; 22.11.2012, 20:59.
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнениеУникална, уникална, ма вий прекалявате бе, къде е още ОСА-та, време бол.
Де сте тръгналЕ с по 4% на ден. За ликвидация е ранко още.
Когато слушам такива еуфории и осана вопли лампичката ми светва само за едно.
Наближава времето на продажбите.
най-накрая ти светна лампата!
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнениеУникална, уникална, ма вий прекалявате бе, къде е още ОСА-та, време бол.
Когато по една акция се чакат 35, според някои и 40 стинки дивидент, просто няма как да стои на Разбойник, абсурдно е. 20% дивидентна доходност - такива работи имаше Втора-Трета година, ама сега - трудно.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеПредвидих половин Пънкар напролет, ама май ще стане по-рано?
А туй, дето го пише Пипбелов, показва най-точно уникалността на акцията - някоя друга акция на БФБ да е върнала нивата си от есента на Седма година? Може би най-близо до тези нива е Жабокът, не зная.
Коментар
Коментар