If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
къде в България е най-подходящо да се отглежда т.н. "твърда" (durum) средиземноморска пшеница ( значително по-рентабилна, щото става за макарони), както и пивоварен ечемик?
След като е "средиземноморска" простата логика води към "Ами някъде, където климата у нас е възможно най-близък до средиземноморския, демек на някъде на юг от Балкана"
Вие в тази тема като сте баш земеделци до един, можете ли да различите сега на блока пшеница от ечемик???
За разлика от масовата у нас късостеблена зимница, стъблата на ечемика, са доста по-високи, осилите-дълги, а цветът на младите растения е по-светло зелен. А фортисов, да те питам - къде в България е най-подходящо да се отглежда т.н. "твърда" (durum) средиземноморска пшеница ( значително по-рентабилна, щото става за макарони), както и пивоварен ечемик?
Ха-ха - не си бил туканка по времето на Войната на клонираните.... горе долу тогава натрупах огромната част от постингите си, но поне спасих някои хора да не изгорят като Гунди и като Котков.
А този завистник наистина е забавен с подскачането си.
Охх, тия двамцата ще ме уморят от смях, сълзи ми излязаха
Готино туй форумче
Cheers !
Ха-ха - не си бил туканка по времето на Войната на клонираните.... горе долу тогава натрупах огромната част от постингите си, но поне спасих някои хора да не изгорят като Гунди и като Котков.
А този завистник наистина е забавен с подскачането си.
Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
И на 2.88 ще направиш няма и 70 ЛЕВА НОМИНАЛНА ПЕЧАЛБА, .ба.ти и ИНПИРАТУРА е.ахти и ИНВИСТИТУРА. Хич не ми е смешно даже ми се РЕВЕ
Ми реви, бе. Твоя си работа.
Аз вече като те видя да си избиваш комплексите и се развеселявам, скоро ще почна да ти се смея на глас.
Научи ли поне колко са акциите туканка? НЕ СА 45 милиона.
Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар