Първоначално изпратено от pipbel
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Адванс Терафонд АДСИЦ (ATER / ATERA)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеДогодина след дивидентът печалбичката за 6-месечието ще е такава, че ще хлебиш на 2.78.
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнениеПрофесоре - академично мнение плиийз, макар да е борса, ма нейсе...
Ваша милост смята ли че ще имаме късмета след дивидента другата година да захлебим поне на 1.80-85 ?
Аз не съм сигурен, но силно се надявамМразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнениеПрофесоре - академично мнение плиийз, макар да е борса, ма нейсе...
Ваша милост смята ли че ще имаме късмета след дивидента другата година да захлебим поне на 1.80-85 ?
Аз не съм сигурен, но силно се надявам
Коментар
-
Първоначално изпратено от equal Разгледай мнениеСлед като е "средиземноморска" простата логика води към "Ами някъде, където климата у нас е възможно най-близък до средиземноморския, демек на някъде на юг от Балкана"Твърдата пшеница можете да я срещнете единствено там. Затова и рентите в този район са от порядъка на 70-90 лв./д-ка годишно
Last edited by SEBULBA; 25.11.2012, 11:33.
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнениеМи ха дано. Ако заедно с кметовете на съответните общини успеят да се споразумеят с държавата за част от транзитните такси - цената на тези земи ще хвръкне в небесата.
те лягайте много на това ухо...
Коментар
-
Първоначално изпратено от daris Разгледай мнениеА сега по темата да попитам и тук, според вас дали Южен поток ще мине през земя на Атерата и дали ще се облажим скоро от това с порядъчен дивидент, руснаците не се скъпят - доста пари ще излеят. Имате ли си представа, че това са доста тръби, с изкупите по тях, ще са широки по двайсетина метра.
Коментар
-
Първоначално изпратено от daris Разгледай мнение.. руснаците не се скъпят - доста пари ще излеят. ...
Особено в случаи, когато насреща си имат хора, които управляват чужди пари, чл. 193 от ЗУТ и един институт в ЗДС.Mнението не е препоръка за търговия с ЦК!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеЕ, аз не умея да готвя вино (макар че го смуча), умея само да отглеждам туй, от което то се прави.ако си го сготвиш сам виното, голяма хвалба пада на масата - пробвай.
А сега по темата да попитам и тук, според вас дали Южен поток ще мине през земя на Атерата и дали ще се облажим скоро от това с порядъчен дивидент, руснаците не се скъпят - доста пари ще излеят. Имате ли си представа, че това са доста тръби, с изкупите по тях, ще са широки по двайсетина метра.Мнението ми не е препоръка!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от daris Разгледай мнениеНие май си приличаме, таз година за пръв път си направих и аз собствено скромно като начало 20 литра (не бях убеден дали ще стане оцет) ... сигурно и винце пиеш.
... а колегата дето пита за пшеницата, моята информация е, че в България има доста добри сортове и доста добри специалисти които ги разработват. Не случайно този бизнес се развива с бързи скорости ... помислете. Определено това се отразява и върху рентабилността на нашите земички (Атерата имам в предвид), без да знам съм убеден, че земите на Атерата се посяват основно със зърнени култури.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от daris Разгледай мнениеНие май си приличаме, таз година за пръв път си направих и аз собствено скромно като начало 20 литра (не бях убеден дали ще стане оцет) ... сигурно и винце пиеш.
... а колегата дето пита за пшеницата, моята информация е, че в България има доста добри сортове и доста добри специалисти които ги разработват. Не случайно този бизнес се развива с бързи скорости ... помислете. Определено това се отразява и върху рентабилността на нашите земички (Атерата имам в предвид), без да знам съм убеден, че земите на Атерата се посяват основно със зърнени култури.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеАз мо`ем да копам, бе !!! Ама не съм пшеничар, а лозар.Дори ного добро лозар бих рекъл малько нескромно.
... а колегата дето пита за пшеницата, моята информация е, че в България има доста добри сортове и доста добри специалисти които ги разработват. Не случайно този бизнес се развива с бързи скорости ... помислете. Определено това се отразява и върху рентабилността на нашите земички (Атерата имам в предвид), без да знам съм убеден, че земите на Атерата се посяват основно със зърнени култури.Мнението ми не е препоръка!!!
Коментар
Коментар