Първоначално изпратено от PapilloN*
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Адванс Терафонд АДСИЦ (ATER / ATERA)
Collapse
X
-
-
Първоначално изпратено от Crusible Разгледай мнениеБе, нещо ме гложди една идея да си увелича експозицията тук до по непрепоръчителни нива като дял от портфейла ми, та да ви попитам, ориентировъчно какъв дял има АТЕРА-та във вашите портфейли? Не е препоръка.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Crusible Разгледай мнениеБе, нещо ме гложди една идея да си увелича експозицията тук до по непрепоръчителни нива като дял от портфейла ми, та да ви попитам, ориентировъчно какъв дял има АТЕРА-та във вашите портфейли? Не е препоръка.
Коментар
-
Коментар
-
Първоначално изпратено от Crusible Разгледай мнениеБе, нещо ме гложди една идея да си увелича експозицията тук до по непрепоръчителни нива като дял от портфейла ми, та да ви попитам, ориентировъчно какъв дял има АТЕРА-та във вашите портфейли? Не е препоръка.мненията ми не са препоръка за покупко-продажба!
Коментар
-
Първоначално изпратено от MrSi Разгледай мнение1x100 пакета за 2.449. ???
Ташунко , като най - опитен би ли казал какво става ???
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеАртията е убава.Добре дошъл.Мнението ми не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа
Коментар
-
Първоначално изпратено от siko13 Разгледай мнениеАз имах малко кеш, вече нямам. Бройте и мен за акционер тук.
Коментар
-
Първоначално изпратено от MrSi Разгледай мнениеЗа да не олекне Фрий Флотът и цената да се вдигне преди да си накупя
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеЗащоМнението ми не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа
Коментар
-
Първоначално изпратено от MrSi Разгледай мнениеТака е.
Само ме притесняват големите пакети на 19.01 на цена от 2.448 .
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениехубава артия ,хубави хора
Само ме притесняват големите пакети на 19.01 на цена от 2.448 .Мнението ми не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа
Коментар
Коментар