IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Адванс Терафонд АДСИЦ (ATER / ATERA)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• атерката днес голямо кандилкане...от 2.40 та почти до 2.50...някой хора повярваха че след големия пакет вече няма сериозен продавач...но дали е така или чака да се насаберат и после да ги полее
    иначе аз съм си в ниското....ако падне допълвам ако литне прибирам кешец...
    не е препоръка!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
      Дали излязоха с колкото смятаха ?
      Сутринта, големият пакет бе с доста къдрава бройка. Според мен излезна големия и очаквам още тази седмица 2,50+. Разбира се не е препоръка за нищо.
      Пътека се прави камък по камък!

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
        Мислиш да продадеш твои земи на адванса ли ?

Коментар

• Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнение
          Остави сега Софарма трейдинг в тази тема.
          Аз от акцията си в Адванса мисля милионер да ставам!!!
          Мислиш да продадеш твои земи на адванса ли ?
          Не е препоръка... !!!
          "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• Дали излязоха с колкото смятаха ?
            Дано не са и още бол да имат поне за няколко месеца да натискат.
            Няма да е зле да купуваме и след 3 месеца на 1.25-3$...пу пу дано

А тоя де е дал навремето данните на Кунева заслужава да бъде разчекнат с главата надолу на някой стълб докато стане на чироз, за назидание

Коментар

Е ти само за едно картонче ако кажеш че е много, какво остава за тези при чичето. Трябваше да си я оставиш папирката, така и така е колкото таксата ...
              Остави сега Софарма трейдинг в тази тема.
              Аз от акцията си в Адванса мисля милионер да ставам!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнение
                Да поясня - харесвам Адванса като компания - управление и бизнес.
                Нямам повече акции тук, защото много ще ми стане концентрацията.
                Е ти само за едно картонче ако кажеш че е много, какво остава за тези при чичето. Трябваше да си я оставиш папирката, така и така е колкото таксата ...
                Не е препоръка... !!!

Коментар

• Да поясня - харесвам Адванса като компания - управление и бизнес.
                  Нямам повече акции тук, защото много ще ми стане концентрацията.

Коментар

• Как хубаво ме нареждате в тази тема и то свързано със Софарма трейдинг, с пенсията ми и др подобни.
                    Поспрете се малко !!!!
                    Един кашон ли станах постовете за пенсията вече??????

Субсидиите дойдоха днес - малко над 27 лева/декар - по СЕПП. Национални засега няма, чака се март уж нещо.

Някой продаде и някой купи Адванс. Оставаме с купувача и неговите очаквания за ръст на цената.

Коментар

• Първоначално изпратено от ilioo Разгледай мнение
                      кой се раздели с пакетчетата и кой ги взе ?
                      Някаква идея?
                      Мерси
                      Кой кой,
                      а какво значение има ? Радвайте се, че картона все още не мърда.
                      Не искам да го гледам този папир, но оборота направи впечатление, особено в момент на слаба ликвидност - до обяд не очаквах повече от 150 сделки, а само в първите две дружества със сделка след отварянето едното прави над милион картони оборот...
                      Е, не е през съдрания чувал на императора, разбира се... ))
                      Last edited by precakanoto; 27.01.2015, 10:41.
                      Не е препоръка... !!!

Коментар

• ШЕГУВАМ СЕ , - ако той имаше този пакет - нямаше да изпише един кашон постове в тема -пенсии и фондове !
                        А пакета си мина през КАРОЛ

Коментар

към 1,5% от картоните ли са това ?
                          кой се раздели с пакетчетата и кой ги взе ?
                          Някаква идея?
                          Мерси
                          Не е препоръка за покупко продажба!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение
                            НА ФОРТИ ПАКЕТЧЕТО МИНА
                            Той нали държеше само един папир, колкото за да влезе на оса!?
                            Беше казал, че си остава твърд фен на чичето в трейдинга и дори майтап не иска да вижда по чичовите изпълнения, камо ли да го сменя за друго
                            Не е препоръка... !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнение
                              Ко стана тук
                              към 1,5% от картоните ли са това ?
                              Не е препоръка... !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнение
                                Ко стана тук
                                кифтаци минават....за малко да ме огрее и мене ама...нищо...то не се знае продавача още колко има.....

Коментар

Working...
                                X