IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Адванс Терафонд АДСИЦ (ATER / ATERA)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от PapilloN* Разгледай мнение
    По интересен начин функционира човешката психика при вземането на решения ..... Вместо да се задава въпроси от типа на Какво разбирам аз от бизнеса? ....Как се управлява от мениджънта? ..... се търси някаква невидима подкрепа кой колко му тежи акцията в порфейла , за да може в случай на грешна преценка да се облегне на утешението,че не само аз съм взел грешно решение ..... просто лични мисли .... Успех колега
    Мерси за включването! Предполагам говориш по принцип, защото грешиш, ако сериозно мислиш, че взимам решенията си на база форумен сантимент към съответната акция тип - хубава хартия, хубави хора и доброволно споделени % Има си някакви установени разбирания за диверсификация, при портфейлирането и ми е любопитно, кой каква експозиция има за тази конкретна акция.

Коментар

• Първоначално изпратено от Crusible Разгледай мнение
      Бе, нещо ме гложди една идея да си увелича експозицията тук до по непрепоръчителни нива като дял от портфейла ми, та да ви попитам, ориентировъчно какъв дял има АТЕРА-та във вашите портфейли? Не е препоръка.
      11%

Коментар

Бе, нещо ме гложди една идея да си увелича експозицията тук до по непрепоръчителни нива като дял от портфейла ми, та да ви попитам, ориентировъчно какъв дял има АТЕРА-та във вашите портфейли? Не е препоръка.
        По интересен начин функционира човешката психика при вземането на решения ..... Вместо да се задава въпроси от типа на Какво разбирам аз от бизнеса? ....Как се управлява от мениджънта? ..... се търси някаква невидима подкрепа кой колко му тежи акцията в порфейла , за да може в случай на грешна преценка да се облегне на утешението,че не само аз съм взел грешно решение ..... просто лични мисли .... Успех колега

Коментар

0% - според мен времето на АДСИЦ-ите мина

Коментар

18%
            мненията ми не са препоръка за покупко-продажба!

Коментар

• Бе, нещо ме гложди една идея да си увелича експозицията тук до по непрепоръчителни нива като дял от портфейла ми, та да ви попитам, ориентировъчно какъв дял има АТЕРА-та във вашите портфейли? Не е препоръка.

Коментар

• Първоначално изпратено от MrSi Разгледай мнение
                1x100 пакета за 2.449. ???
                Ташунко , като най - опитен би ли казал какво става ???
                Какво да става? Нищо.Някой с пари сметна че след 5 месеца ще е с 15-на % доходност.Нека му е зле .

Коментар

• 1x100 пакета за 2.449. ???
                  Ташунко , като най - опитен би ли казал какво става ???
                  Мнението ми не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа

Коментар

• Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнение
                    Артията е убава.Добре дошъл.
                    Е щом така казва Вожда, ще ръчкам смело.

Коментар

• Първоначално изпратено от siko13 Разгледай мнение
                      Аз имах малко кеш, вече нямам. Бройте и мен за акционер тук.
                      Артията е убава.Добре дошъл.

Коментар

• Аз имах малко кеш, вече нямам. Бройте и мен за акционер тук.
                        Това разбира се не е препоръка!

Коментар

За да не олекне Фрий Флотът и цената да се вдигне преди да си накупя
                          Успех тогава !!

Коментар

Защо
                            За да не олекне Фрий Флотът и цената да се вдигне преди да си накупя

Коментар

Така е.
                              Само ме притесняват големите пакети на 19.01 на цена от 2.448 .
                              Защо

Коментар

хубава артия ,хубави хора
                                Така е.
                                Само ме притесняват големите пакети на 19.01 на цена от 2.448 .

Коментар

Working...
                                X