Първоначално изпратено от MZ/X
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Адванс Терафонд АДСИЦ (ATER / ATERA)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеНякой поддържа по-редовна връзка ли с хората от Атерата - да им се обади и да им предложи някой от тях да се регистрира туканка и да разкаже какво мисли да прави дружеството и как да парира гнъсната атака на мендо-черешарската измет.
Ако не да наемаме килъри, които да решат проблемът по сицилианската метода.
Коментар
-
Някой поддържа по-редовна връзка ли с хората от Атерата - да им се обади и да им предложи някой от тях да се регистрира туканка и да разкаже какво мисли да прави дружеството и как да парира гнъсната атака на мендо-черешарската измет.
Ако не да наемаме килъри, които да решат проблемът по сицилианската метода.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от api Разгледай мнениеПри това с голям оборот
Айде стига сте се ослушвали, сипвайтеМразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от api Разгледай мнениеПри това с голям оборот
Айде стига сте се ослушвали, сипвайтеМнението ми не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеЕто - цената вече се спихна...
Айде стига сте се ослушвали, сипвайте
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениекаква такса те товарят от Пиреус за сделка?
иначе сега съм с платформа на Карол...много добро решение за бърза реакция и обиране на акции от треперещи ръчички в борсови дни като предходната седмица
Не е Препоръка!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от orakula Разгледай мнениеаз лично търгувам през платформата на Карол,но тук е по-скоро за спекулка(ниски такси)....
http://www.karollbroker.bg/platforma...aktsii-na-bfb/
основния ми портфейл съм доверил на брокерите на пиреос банк(тогава още не бях запознат с тези платформи за търговия пък и в банката всичките ми сделки се описват на хартия....някак си звучи по-сигурно))
иначе тук може да погледнеш инфото за различните посредници и евентуално да се обадиш и информираш за таксите и комисионните които се удържат
http://www.bse-sofia.bg/?page=BSEMem...=54e0771b11906Last edited by tony1975; 15.02.2015, 15:12.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ilioo Разгледай мнениесамо да попитам информативно.
През кой брокер търгувате на БФБ, че мисля да сменя моя. Висока ми е комисионната.
Мерси
Бенч-а е със хубава платформа, а Елана с по-добро отношение
Коментар
-
Първоначално изпратено от ilioo Разгледай мнениеОк нека е за всички, но се вкарва закон, с който офшорките трябва да си изпродадат акциите или ще бъдат санкционирани пропорционално на притежаваните акции.
Ама някой да наказва мен, теб .... малко тъпо.
Аз не разбрах само за офшорки ли се отнася или за хора граждани на страни извън европейския съюз?
Да го променят щото ще има дранье.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
През кой брокер търгувате на БФБ, че мисля да сменя моя. Висока ми е комисионната.
Мерси
Аз: доволен.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Мерси
http://www.karollbroker.bg/platforma...aktsii-na-bfb/
основния ми портфейл съм доверил на брокерите на пиреос банк(тогава още не бях запознат с тези платформи за търговия пък и в банката всичките ми сделки се описват на хартия....някак си звучи по-сигурно))
иначе тук може да погледнеш инфото за различните посредници и евентуално да се обадиш и информираш за таксите и комисионните които се удържат
http://www.bse-sofia.bg/?page=BSEMem...=54e0771b11906
Коментар
-
Първоначално изпратено от abc Разгледай мнениеПрав си за съдиите, Импе. Там е заровено кучето... Явно трябва да се приложат методите, предприети от холандците през 1499 год за справяне с продажните такива-
А какво са правили с кожичките? Някакви практически вещи ли - или са ги окачвали някъде за назидание?
И не го дерат правилно - според д-р Лектър жертвата трябва да се провеси надолу с тимберицата, така ще запази най-дълго съзнание, за да получи своят дял от удоволствието от драньето. Не е спаведливо само публиката да се кефи на.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
Коментар